Σελίδα 18 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 816171819 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 171 έως 180 από 216

Θέμα: [Ε46] Μετατροπής απορίες..

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Akis Kl Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βεβαια αυτη τη ''μετατροπη'' την κανουν μετρημενα ατομα, οχι ο οποιοσδηποτε.Θα προσπαθησω να μαθω ακριβεις λεπτομερειες τι και πως, και θα ποσταρω.
    Για ψαξε και πες ρε Ακη..

Δεν ξερω.. εγω λιγο.. τη φοβαμαι τη (τοσο) πατεντα..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Ακη πραγματικά μάθε... Γιατί μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Χωράει το γκρουπ των 210χιλ σε καβούκι 188;
    Για την ακριβεια το καβουκι των Μ3 Ε46 ειναι 230mm αλλα εφοσον το γκρουπ του Μ3 Ε46 χωραει στο καβουκι των Μ3 Ε36 3.2 που'ναι 210mm λογικα καποιο 210mm παιζει να χωραει σ'ενα 188mm....Δεν νομιζω ομως να μπαινει απο Μ3 Ε46 σε 188mm καβουκι με την καμια!!Ακομη και να μπει(στο πλυσιμο ή στον τορνο δεν εχει σημασια) ποιος σου δινει εγγυηση οτι θ'αντεξει ρε σεις???Και ποσο θα σου κοστισει να αγορασεις γκρουπ απο Μ3+τορνο+τοποθετηση ωστε να μην σε συμφερει να παρεις ενα ετοιμο Quaife πχ??
    Υ.Γ εχετε στο νου σας οτι το γκρουπ δεν μπορει να τροχιστει παρα ελαχιστα χιλιοστα,αρα το πετσοκομμα το τρωει το καβουκι σας στα δομικα του σημεια......Δλδ εκει που κυριως ξεσπαει η μοτερουκλα σας,εσεις θελετε να το αδυνατισετε κιολας.....Μηπως να λιμαρουμε και τις μπιελες μπας και στροφαρει λιγο καλυτερα???
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

3. The Following 5 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (17-05-12), m-power_01 (17-05-12), nikos1400 (17-05-12), pilot (17-05-12), Vassilis ///M (17-05-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για την ακριβεια το καβουκι των Μ3 Ε46 ειναι 230mm αλλα εφοσον το γκρουπ του Μ3 Ε46 χωραει στο καβουκι των Μ3 Ε36 3.2 που'ναι 210mm λογικα καποιο 210mm παιζει να χωραει σ'ενα 188mm....Δεν νομιζω ομως να μπαινει απο Μ3 Ε46 σε 188mm καβουκι με την καμια!!Ακομη και να μπει(στο πλυσιμο ή στον τορνο δεν εχει σημασια) ποιος σου δινει εγγυηση οτι θ'αντεξει ρε σεις???Και ποσο θα σου κοστισει να αγορασεις γκρουπ απο Μ3+τορνο+τοποθετηση ωστε να μην σε συμφερει να παρεις ενα ετοιμο Quaife πχ??
    Υ.Γ εχετε στο νου σας οτι το γκρουπ δεν μπορει να τροχιστει παρα ελαχιστα χιλιοστα,αρα το πετσοκομμα το τρωει το καβουκι σας στα δομικα του σημεια......Δλδ εκει που κυριως ξεσπαει η μοτερουκλα σας,εσεις θελετε να το αδυνατισετε κιολας.....Μηπως να λιμαρουμε και τις μπιελες μπας και στροφαρει λιγο καλυτερα???
    Έχω μια ερώτηση..

Το δικό μου καβούκι είναι 210(e46 330d)
    αν πάρω group απο μ3 που είναι και αυτό 210 8α μπεί στο δικό μου καβούκι?
    σαν μέγεθος είναι ίδια και τα δύο 210..
    Που μπορεί να προκύψει αλλού κόλλημα??

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Απορία:

Κινητήρας πάνω σε παλέτα με όλα τα παρελκόμενά του (ηλεκτρικά) μπορεί να ελεγθεί για γνήσια χιλιόμετρα αν φυσωθεί ο εγκέφαλος στο διαγνωστικό????

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απορία:

Κινητήρας πάνω σε παλέτα με όλα τα παρελκόμενά του (ηλεκτρικά) μπορεί να ελεγθεί για γνήσια χιλιόμετρα αν φυσωθεί ο εγκέφαλος στο διαγνωστικό????

Λίγο δύσκολο νομίζω να τα δεις
    Θα πάρεις τον εγκέφαλο η τα κλειδιά και απο
    Εκει και μετα ειναι εύκολο να δεις τα χλμ !
    Μπορείς να στείλεις το εγκέφαλο σε ενα τύπο στη Σαλονικη.
    Και θα σου πει τα πάντα για το μοτέρ χλμ κλπ κλπ κλπ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΜ3 : 21-06-13 στις 22:19

7. The Following User Says Thank You to ΔημήτρηςΜ3 For This Useful Post:

Vassilis ///M (22-06-13)

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

με ρεκτιφιε :-)

Προεπιλογή

Να φας δηλαδή 11χιλ από την περιφέρεια του γκρουπ; Τόσο απλό; Και κατά τα αλλα μπαίνει ; Θα θέλει και κάποια διαμόρφωση έχει που θα πατήσει... Αλλά και τα 11χιλ δεν είναι παίξε γέλασε. Δεν ξέρω...

Αλλά να ρωτήσω κάτι άλλο πόσο πηγαίνει αυτή η δουλειά ξέρει κανείς;

10. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Akis 330Ci (16-05-12), BILL007 (16-05-12)

Προεπιλογή

Ακριβώς εκεί πήγαινε η ερώτηση μου Μιχάλη για το πόσο κοστίζει. Διότι δεν το κόβω να έρχεται και φτηνά...
    Πιστεύω ότι θα φτάνει και ίσως να ξεπερνά το κόστος ενός φτιαχτού απο τον Γκατζελακη

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώς εκεί πήγαινε η ερώτηση μου Μιχάλη για το πόσο κοστίζει. Διότι δεν το κόβω να έρχεται και φτηνά...
    Πιστεύω ότι θα φτάνει και ίσως να ξεπερνά το κόστος ενός φτιαχτού απο τον Γκατζελακη
    +το κοστος,ψυχικο και υλικο,σε περιπτωση αστοχιας.....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

σχεδον παντα οι πατεντες κοστιζουνε περισσοτερο στο τελος απο τις ετοιμες λυσεις.
    σχεδον ΠΑΝΤΑ.
    (για να μην πουμε παντα...)
    και αν δεν ειναι σε χρημα, θα ειναι σε (πολλη) προσωπικη εργασια και ταλαιπωρια.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Σελίδα 18 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 816171819 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP