εμένα με ένα καλό καθάρισμα, έγιναν όπως ήταν.
γενικά οκ, τα μπροστινά μου καθίσματα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. καθημερινό αυτοκίνητο βλέπεις, οπότε δεν τα λυπάμαι και πολύ.
εδώ και πολύ καιρό λέω ότι θα τα αλλάξω, αλλά τρίχες.
εμένα με ένα καλό καθάρισμα, έγιναν όπως ήταν.
γενικά οκ, τα μπροστινά μου καθίσματα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. καθημερινό αυτοκίνητο βλέπεις, οπότε δεν τα λυπάμαι και πολύ.
εδώ και πολύ καιρό λέω ότι θα τα αλλάξω, αλλά τρίχες.
sympether with chiefτης
After the demise of Saddam Hussein, Osamba Ben Ladin and Momar Gadhaffi it has been decided to put Rumble up for sale and allow someone else to have the most excitement allowed under 30 mph... follow Rumble on U Tube...Look up V W Missile Car!
edit: Βρήκα και το βιντ !!!!!! ΛΟΛ !!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 03-07-12 στις 20:46
Πολυ φθηνο ειναι αν ειναι μετατροπη και αδηλωτο (συνηθως τα τσιμπανε λιγο σε σχεση με τα γνησια αν και με αυτη την εποχη ποτε δεν ξερεις).Ρωτησε κανενας αν ητανε 320si πριν το αυτοκινητο???Βλεπω το εσωτερικο του μαρσπιε.
Το πρωτο που θα κοιταγα θα ητανε αν ειναι οντως μετατροπη το αμαξι γιατι αν δεν εχει σημαδια μετατροπης-φανοποιιας......
Ωραια αγορα παντως,το τσιμπαγα για την οικογενεια μελλοντικα!
Να ελεγχθει στα σημεια και να αγοραστει απο μελος μας,μακαρι!
insane in the ///Midbrain
αν ειναι καθαρο,ακομα και με την βλαβη που μπορει να εχει η αναρτηση αφαιρεις το κοστος επισκευης παζαρευεις και την τιμη και καταληγεις με το τελευταιο Μ3 χωρις τα δυσβασταχτα τελη του Μ3.κανεις και μια περιποιηση εσωτερικου σε ενα καλο επαγγελματια και εισαι ετοιμος με 420 ιππους του 8κυλινδρου
Vassilis ///M (04-07-12)
Πεταμα αεροτομη και ειμαστε οκ για αρχη με 400 αλογατακια . . .
Η δε τιμη ; ; ;
Αχολιαστο !!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2509156/
αν στην ατμοσφαιρα πρεπει να εχεις 4 τα ματια σου ,στο τουρμπο πρεπει να τα εχεις 14 πριν και μετα