aristent (24-05-11), nikos-Mpacket (24-05-11)
To GA6HP19Z αντέχει αντέχει μέχρι και 40 κιλά ροπή. Βελτιωτές πηγαίνουν και μέχρι τα 50.
S8N (03-01-12)
Mε 'γεια Διονυση!!!
αντε να παρουμε λιγο τα πανω μας οι Ε60αρηδες!!!.....χαθηκε και αυτος ο "Αποστολος" που τον λενε Δημητρη,ο Νικολας ο Ε60 και αλλοι μεγαμπαξιματιες....να κανουν κανενα μεγα μπαξιμο!!!
κατι (κινεζικα) λεντ φλασακια δεν πιανονται για μπαξιμο!!!!
το μοτερ θελω να δω επανω και ας ειναι και χωρις κομπρεσσερ.
πες του γειτονα οτι και να βαλει να τα βαλει με προοπτικη για μεγαααααλο μοτερ γιατι ο Διονυσης βλεπω να μας βαζει στην πριζα!!!![]()
Εκεί που έφτασαν οι τιμές Αρούλη, καλύτερα να το δώσω και να πάρω ένα μαμά 530. Αλλά κι αυτό χλωμό το βλέπω, εδώ ένα χρόνο τώρα πασχίζω να βάλω τα κωλοαμορτισέρ και όλο κάποιο νέο χαράτσι σκάει.
Εσύ βέβαια μπήκες ήδη στην πρίζα από τη στιγμή που βούτηξες το χέρι στο πατρινό μέλι!
θελω να τα κανω και τα 2 μαζι(μοτερ+kompre) για το λογο οτι πριν το Μ3 ειχα ενα 330 , το οποιο ειχα κανει εγω μετατροπη απο 316 , και σαν 330 η χαρα που μου προσφερε ηταν μονο τον πρωτο μηνα , μετα μου φανηκε λιιιγο αργο.
ποσο μαλλον το ιδιο μοτερ πανω σε 5αρα και με αυτοματο σασμαν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 04-01-12 στις 09:55
aristent (04-01-12)
Διονυση το μονο που θα σε ικανοποιησει απολυτα ειναι ο V10!!!
το θεμα ειναι οτι εχεις ηδη το μοτερ, απ'οτι καταλαβα,οποτε θα το "παλεψεις" με αυτο.......το μονο σιγουρο ειναι οτι εχεις μεγαλη διαδικασια μπροστα σου, με τοσα ηλεκτρονικα που εχουν πλεον τα οχηματα μας, που 3λιτρο η 5λιτρο βαλεις το ιδιο παιδεμα θα εχεις.![]()
aristent (04-01-12), nikos-Mpacket (04-01-12)
Εγω ξερω οτι θα τον ριξουμε σε ΜΠΟΙ τον ενιαιο κοιλιακο που εχουμε.![]()
![]()
Ο Αστραπόγιαννος !!!
Κατσε να γινουμε on topic.......
Θα πέσουν κορμιά.....Λαρισεικα και σατανεικα.....
![]()
S8N (05-01-12)