Σελίδα 17 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 71516171819 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 161 έως 170 από 248

Θέμα: Αεροψεκασμοι - - - - - (συνωμοσιολογια?)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κλασικο τεστ δοκιμης σταθεροτητας.
    Ετσι λεει τουλσχιστον το ιδιο το αρθρο απο το οποιο ειναι οι φωτογραφιες.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων

Κλασικο τεστ δοκιμης σταθεροτητας.
    Ετσι λεει τουλσχιστον το ιδιο το αρθρο απο το οποιο ειναι οι φωτογραφιες.
    "Κλασικο" τεστ σταθεροτητας με υγρα ?

Ειμαι σιγουρος πως καταλαβαινεις πως δεν γινονται πειραματα ευσταθειας σε κανεναν τομεα με χρηση υγρων, εκτος και αν τα αεροπλανα ειναι σχεδιασμενα να μεταφερουν σακκουλες με 50-100 κιλα νερο. Μια σε καθε καθισμα.

Αν επροκειτω πραγματι για πειραμα ευσταθειας, θα χρησιμοποιυσαν - φανταζομαι - τιποτε τσουβαλια στουμπωμενα με χωμα πχ. 800 φορες φτηνοτερο, και ποιο αξιοπιστο...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 05-12-12 στις 10:07

Rides
    1

Προεπιλογή

Βρε Ντίνο με την ίδια λογική θα μπορούσαν να τοποθετήσουν απλά σιδερένια βάρη και να γλύτώσουν και χώρο. Αν διαβάσεις το άρθρο μιλάει για μειγματα με νερό ώστε να μην παγώνουν. Το όλο τεστ γίνεται με νερό ή μάλλον με το μείγμα νερού γιατί πολύ απλά έτσι μπορούν να τεστάρουν τις μεταφορές του βάρους, ενώ με ένα συμπαγές βαρίδιο αυτό δεν μπορεί να γίνει
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

4. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

ntinos (05-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε Ντίνο με την ίδια λογική θα μπορούσαν να τοποθετήσουν απλά σιδερένια βάρη και να γλύτώσουν και χώρο. Αν διαβάσεις το άρθρο μιλάει για μειγματα με νερό ώστε να μην παγώνουν. Το όλο τεστ γίνεται με νερό ή μάλλον με το μείγμα νερού γιατί πολύ απλά έτσι μπορούν να τεστάρουν τις μεταφορές του βάρους, ενώ με ένα συμπαγές βαρίδιο αυτό δεν μπορεί να γίνει
    Μου αρεσουν οι συνομωσιολογιες, δυστυχως οχι και τοσο το διαβασμα (δεν διαβασα δλδ το αρθρο )

....

Εσβησα αυτο που ηθελα να γραψω....

Θα γραψω μονο οτι εχω επισκευτει το εργοστασιο της airbus στο st. nazaire στην Γαλλια πριν 3 χρονια...

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Κλασικο" τεστ σταθεροτητας με υγρα ?

Ειμαι σιγουρος πως καταλαβαινεις πως δεν γινονται πειραματα ευσταθειας σε κανεναν τομεα με χρηση υγρων, εκτος και αν τα αεροπλανα ειναι σχεδιασμενα να μεταφερουν σακκουλες με 50-100 κιλα νερο. Μια σε καθε καθισμα.

Αν επροκειτω πραγματι για πειραμα ευσταθειας, θα χρησιμοποιυσαν - φανταζομαι - τιποτε τσουβαλια στουμπωμενα με χωμα πχ. 800 φορες φτηνοτερο, και ποιο αξιοπιστο...
    ΔΕΝ είναι για την ευστάθεια.. απλά είναι έρμα για να φτάσει κάποια βάρη που απαιτούνται για τις δοκιμές.
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

σε μενα στις φωτο που βρηκα λεει σε μια απο κατω αυτο........Μεγάλο θέμα με θερμούς υποστηρικτές και φανατικούς πολέμιους έχει δημιουργηθεί με τους χημικούς αεροψεκασμούς...
    Μας ψεκάζουν με ειδικά χημικά για να καταστείλουν την οργή μας βροντοφωνάζουν οι υποστηρικτές, σενάρια επιστημονικής φαντασίας με απλά καυσαέρια αεροσκαφών λένε οι πολέμιοι...Το θέμα γιγαντώνεται ακόμα περισσότερα απο τη σιωπή της κυβέρνησης καθώς επίσημη απάντηση ή διάψευση όλων αυτών των σεναρίων δεν υπάρχει, αντιθέτως σοβαροί επιστήμονες όπως ο ερευνητής του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Νίκος Κατσαρός αφήνει να εννοηθεί ότι κάτι...γίνεται και η κυβερνητικοί το καλύπτουν... Φίλος αναγνώστης του makeleio μας απέστειλε πραγματικά αποκαλυπτικές φωτογραφίες με εσωτερικά αεροσκαφών που έχουν τροποποιηθεί και χρησιμοποιούνται γι αυτό τον σκοπό...Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμμεράσματα...δικά σας!!!
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε μενα στις φωτο που βρηκα λεει σε μια απο κατω αυτο........Μεγάλο θέμα με θερμούς υποστηρικτές και φανατικούς πολέμιους έχει δημιουργηθεί με τους χημικούς αεροψεκασμούς...
    Μας ψεκάζουν με ειδικά χημικά για να καταστείλουν την οργή μας βροντοφωνάζουν οι υποστηρικτές, σενάρια επιστημονικής φαντασίας με απλά καυσαέρια αεροσκαφών λένε οι πολέμιοι...Το θέμα γιγαντώνεται ακόμα περισσότερα απο τη σιωπή της κυβέρνησης καθώς επίσημη απάντηση ή διάψευση όλων αυτών των σεναρίων δεν υπάρχει, αντιθέτως σοβαροί επιστήμονες όπως ο ερευνητής του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Νίκος Κατσαρός αφήνει να εννοηθεί ότι κάτι...γίνεται και η κυβερνητικοί το καλύπτουν... Φίλος αναγνώστης του makeleio μας απέστειλε πραγματικά αποκαλυπτικές φωτογραφίες με εσωτερικά αεροσκαφών που έχουν τροποποιηθεί και χρησιμοποιούνται γι αυτό τον σκοπό...Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμμεράσματα...δικά σας!!!
    Δεν μας ψεκαζουν.
    Στο νερο μας το βαζουν το πραμα.
    Ειναι φτηνοτερο.

10. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

chrisgiapz3 (05-12-12), Ptboul (05-12-12), S8N (05-12-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μας ψεκαζουν.
    Στο νερο μας το βαζουν το πραμα.
    Ειναι φτηνοτερο.
    Εγώ πάντως την έχω βρει τη λύση σ' αυτό. Χίκ.

12. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάντως την έχω βρει τη λύση σ' αυτό. Χίκ.
    Ώστε βάζεις και 'συ λίγο νερό στο ουίσκι σου...

Σελίδα 17 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 71516171819 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP