Σελίδα 17 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 715161718192767117 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 161 έως 170 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο G_kaliteros Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια εγω θελω και μαρεσει να εχει τv.. αμα εχει mpeg2 δεν εχει tv?
    τη ειναι αυτα γενικος δεν τα πολυ ξερω...
    αν εχει mpeg-2 φιλε πιανεις μονο τα καναλια της ερτ. αν θες και τα καναλια τα υπολοιπα πρεπει να βαλεις καποιον εξωτερικο δεκτη και να τον συνδεσεις στο μηχανημα με επιπλεον κοστος. για αυτο περιμενουμε μην τυχον και το φερουνε με ενσωματωμενο και γλυτωσουμε ολα αυτα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε ουτε εγω ξερω αν θα εχει δεκτη mpeg-4 απλα αναφερω τι ειπε ο πωλητης. αν δεν εχει θα βγει λανθασμενος αυτος και οχι εγω που απλα μεταφερω τα λεγομενα του. στο κατω κατω μην προτρεχουμε ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και μετα λεμε κατι. και αν το παρουμε ετσι δεν ειναι μονο η dynavin που βγαζει αυτο το μηχανημα. αποκλειεις το ενδεχομενο καποια αλλη να ενσωματωσει αυτο το δεκτη πανω? μην εισαι τοσο κατηγορηματικος
    οχι φιλε μου δεν ειμαι καθολου κατηγορηματικος μακαρι να εχει mpeg4 ολοι αυτο θελουμε απλα εγω αναφερω τι πληροφοριες εχω.τωρα αν εχει η δεν εχει τοτε η εγω η αυτος θα εχουμε λαθος πληροφοριες.αλλα εγω και παλι αμφιβαλλω αν ξερουμε για πιο μηχανημα μιλαμε γιατι εκτος απο dynavin κυκλοφορει και απο αλλη εταιρεια.

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmwologos Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι φιλε μου δεν ειμαι καθολου κατηγορηματικος μακαρι να εχει mpeg4 ολοι αυτο θελουμε απλα εγω αναφερω τι πληροφοριες εχω.τωρα αν εχει η δεν εχει τοτε η εγω η αυτος θα εχουμε λαθος πληροφοριες.αλλα εγω και παλι αμφιβαλλω αν ξερουμε για πιο μηχανημα μιλαμε γιατι εκτος απο dynavin κυκλοφορει και απο αλλη εταιρεια.
    και γω φιλε μπερδεμενος ειμαι. παντως για την dynavin αμφιβαλω και γω. απλα ελπιζω γιατι υπαρχουν και αλλες εταιριες που το διανεμουν το μηχανημα. τωρα οσο αφορα το δεκτη δεν βρισκω το λογο να μην γινει. δεν ειναι δα και δυσκολο ουτε πολυεξοδο να κανεις ενα δεκτη dual kai να ειναι και mpeg-2 kai mpeg-4. το βρισκω ανοησια να μην γινει.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    και γω φιλε μπερδεμενος ειμαι. παντως για την dynavin αμφιβαλω και γω. απλα ελπιζω γιατι υπαρχουν και αλλες εταιριες που το διανεμουν το μηχανημα. τωρα οσο αφορα το δεκτη δεν βρισκω το λογο να μην γινει. δεν ειναι δα και δυσκολο ουτε πολυεξοδο να κανεις ενα δεκτη dual kai να ειναι και mpeg-2 kai mpeg-4. το βρισκω ανοησια να μην γινει.
    για μας ναι ευκολο ειναι αλλα μην ξεχναμε πως η ευρωπη εχει το συστημα mpeg2 και οχι το 4.εκτος αν φτιαξουν ειδικα μηχανηματα για την αγορα της ελλαδος γιατι αλλιως δεν βλεπω αλλη λυση.

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κοιτάτε λίγο εδώ να δείτε ότι έχει MPEG4.Ο Βασίλης όμως είπε για την DYNAVIN επειδή έχει σέρβις εδώ.
    https://hualingan.en.made-in-china.c...9-E38-E53.html
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sierra : 13-03-10 στις 01:02

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και αυτό εάν ισχύει:https://www.dvdplayer.com.cn/products_view.php?VID=251: shok:

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και αυτό εάν ισχύει:https://www.dvdplayer.com.cn/products_view.php?VID=251: shok:
    δεν παιζει ουτε αυτο mpeg4 μην μπερδευεστε.το mpeg4 που λεει αναφερεται στα αρχεια που διαβαζει και οχι στην tv.

Προεπιλογή

Η dynavin ειναι απλα ενας μεταπωλητης, δεν ειναι το εργοστασιο...δικαιωματα εχει αγορασει μονο. Η dynavin επισης δεν προτιθεται να βγαλει με mpeg4 γιατι δεν την ενδιαφερει η ελληνικη αγορα!
    Τα παιδια του eautoshop εχουν παραγγειλει 10 ηδη καποια κοματια τα οποια ειναι στον δρομο (Σε περιπου 10 μερες θα ειναι εδω) , ειναι 2 γνωστη δευτερη εκδοση! Δεν εχει mpeg 4 ενσωματωμενο, αλλα εχουν φερει εξωτερικο δεκτη ,που στις περιοχες που ισχυει η πιλοτικη λειτουργεια ,δουλευει παρα πολυ καλα συμφωνα με τα λεγομενα τους!
    Ο εν λογω εμπορος εχει προτεινει να περιμενουμε γιατι μες στον Μαρτη θα βγει η εκδοση με τον ψηφιακο δεκτη ενσωματωμενο.Μου ειπε επισης οτι ειναι 100% πεπεισμενος οτι θα υπαρξουν βελτιωσεις και σε αλλα σημεια, γιατι ετσι εχει γινει με ολα τα αλλα αντιστοιχα μηχανηματα για vw και αλλες εταιριες!
    Η οθονη πανελ ειναι της jvc και το cd loader της sony.
    Εγγυηση θα παρεχεται είτε επισκευης είτε αντικαταστασης, αναλογα με το τι θα πει το εργοστασιο!
    Μολις τα μηχανηματα φτασουν στην Νικαια εχουν εκτελωνιστει κτλ θα ανακοινωθει και η τελικη τιμη! Η οποια δυσκολα θα ειναι παραπανω...πιθανον να ειναι και παρακατω, ή ιδια αλλα πακετο με τον δεκτη!
    Το καταστημα θα προσπαθησει να μας κανει οτι καλυτερη τιμη μπορει! Επισης μας κανει την διευκολυνση να μας δωσει την εκπτωση χωρις προυποθεση group buy! Που σημαινει οτι θα μπορει ο καθενας ατομικα να αποκτησει το μηχανημα ,οποιαδηποτε ωρα και στιγμη θελει και μπορει!

***Ολα τα παραπανω είναι πληροφοριες που μου εδωσαν τα παιδια του eautoshop.Περασα το απογευμα απο εκει και συζητησαμε! Οτιδηποτε αλλο θελετε ρωτηστε με, μπορει να ξεχασα και τιποτα...

9. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

bill_m3 (13-03-10), Dathanaso (13-03-10)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Περιμενω αγωνιωδως να το κουμπωσω πανω....

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περιμενω αγωνιωδως να το κουμπωσω πανω....
    χεχεχεχ μία από τα ίδια!!!!!

Σελίδα 17 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 715161718192767117 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP