οχι φιλε μου δεν ειμαι καθολου κατηγορηματικος μακαρι να εχει mpeg4 ολοι αυτο θελουμε απλα εγω αναφερω τι πληροφοριες εχω.τωρα αν εχει η δεν εχει τοτε η εγω η αυτος θα εχουμε λαθος πληροφοριες.αλλα εγω και παλι αμφιβαλλω αν ξερουμε για πιο μηχανημα μιλαμε γιατι εκτος απο dynavin κυκλοφορει και απο αλλη εταιρεια.
και γω φιλε μπερδεμενος ειμαι. παντως για την dynavin αμφιβαλω και γω. απλα ελπιζω γιατι υπαρχουν και αλλες εταιριες που το διανεμουν το μηχανημα. τωρα οσο αφορα το δεκτη δεν βρισκω το λογο να μην γινει. δεν ειναι δα και δυσκολο ουτε πολυεξοδο να κανεις ενα δεκτη dual kai να ειναι και mpeg-2 kai mpeg-4. το βρισκω ανοησια να μην γινει.
Κοιτάτε λίγο εδώ να δείτε ότι έχει MPEG4.Ο Βασίλης όμως είπε για την DYNAVIN επειδή έχει σέρβις εδώ.
https://hualingan.en.made-in-china.c...9-E38-E53.html
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sierra : 13-03-10 στις 01:02
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Και αυτό εάν ισχύει:https://www.dvdplayer.com.cn/products_view.php?VID=251: shok:
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Η dynavin ειναι απλα ενας μεταπωλητης, δεν ειναι το εργοστασιο...δικαιωματα εχει αγορασει μονο. Η dynavin επισης δεν προτιθεται να βγαλει με mpeg4 γιατι δεν την ενδιαφερει η ελληνικη αγορα!
Τα παιδια του eautoshop εχουν παραγγειλει 10 ηδη καποια κοματια τα οποια ειναι στον δρομο (Σε περιπου 10 μερες θα ειναι εδω) , ειναι 2 γνωστη δευτερη εκδοση! Δεν εχει mpeg 4 ενσωματωμενο, αλλα εχουν φερει εξωτερικο δεκτη ,που στις περιοχες που ισχυει η πιλοτικη λειτουργεια ,δουλευει παρα πολυ καλα συμφωνα με τα λεγομενα τους!
Ο εν λογω εμπορος εχει προτεινει να περιμενουμε γιατι μες στον Μαρτη θα βγει η εκδοση με τον ψηφιακο δεκτη ενσωματωμενο.Μου ειπε επισης οτι ειναι 100% πεπεισμενος οτι θα υπαρξουν βελτιωσεις και σε αλλα σημεια, γιατι ετσι εχει γινει με ολα τα αλλα αντιστοιχα μηχανηματα για vw και αλλες εταιριες!
Η οθονη πανελ ειναι της jvc και το cd loader της sony.
Εγγυηση θα παρεχεται είτε επισκευης είτε αντικαταστασης, αναλογα με το τι θα πει το εργοστασιο!
Μολις τα μηχανηματα φτασουν στην Νικαια εχουν εκτελωνιστει κτλ θα ανακοινωθει και η τελικη τιμη! Η οποια δυσκολα θα ειναι παραπανω...πιθανον να ειναι και παρακατω, ή ιδια αλλα πακετο με τον δεκτη!
Το καταστημα θα προσπαθησει να μας κανει οτι καλυτερη τιμη μπορει! Επισης μας κανει την διευκολυνση να μας δωσει την εκπτωση χωρις προυποθεση group buy! Που σημαινει οτι θα μπορει ο καθενας ατομικα να αποκτησει το μηχανημα ,οποιαδηποτε ωρα και στιγμη θελει και μπορει!
***Ολα τα παραπανω είναι πληροφοριες που μου εδωσαν τα παιδια του eautoshop.Περασα το απογευμα απο εκει και συζητησαμε! Οτιδηποτε αλλο θελετε ρωτηστε με, μπορει να ξεχασα και τιποτα...
Περιμενω αγωνιωδως να το κουμπωσω πανω....