Σελίδα 17 από 41 ΠρώτηΠρώτη ... 7151617181927 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 161 έως 170 από 440

Θέμα: Τρομολαγνειας συνεχεια...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να βγούμε ενωμένοι στο δρόμο για το 13ο και 14ο μισθό του αργόσχολου δημόσιου υπάλληλου; Δε σφάξανε!!!! Το αναλύουμε αν θέτε...
    Εσύ μη βγαίνεις. Ο υγιώς σκεπτόμενος και ευσυνείδητος-συνειδητοποιημένος πολίτης όμως, που βλέπει να γίνεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα χαμηλά και στα μεσαία εισοδήματα που θα οδηγήσει εκατομμύρια συμπολίτες μας στη φτώχεια και τη μιζέρια, οφείλει να το κάνει. Πολίτες σαν κι εσένα, με ελαφροϊσκιωτες, λαϊκίστικες και πάνω απ'όλα αστήριχτες απόψεις περί αργόσχολων, τεμπέληδων κλπ, που γενικεύουν καταστάσεις και περιχαρακώνουν τους πολίτες, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, ως τροχοπέδη στο κοινωνικό σύνολο και την ευημερία του λαού. Το θέμα είναι, ο μηδενισμός, η ισοπέδωση και η μυωπία μερικών, να ωθεί σε περισσότερη δράση και κινητοποίηση τους υπόλοιπους που σέβονται και αγωνίζονται για την ευημερία και την μακροημέρευση του λαού της χώρας μας. Και σε ένα τόσο κομβικό σημείο για την κοινωνία μας, είμαι αισιόδοξος ότι όλοι ενωμένοι θα παλέψουμε, ως οφείλουμε, για ένα δικαιότερο και καλύτερο αύριο. Και αυτό πρέπει να το κάνουμε από σήμερα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 29-04-10 στις 21:47
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

bill_m3 (29-04-10), kplc16 (02-05-10), Ptboul (30-04-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσύ μη βγαίνεις. Ο υγιώς σκεπτόμενος και ευσυνείδητος-συνειδητοποιημένος πολίτης όμως, που βλέπει να γίνεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα χαμηλά και στα μεσαία εισοδήματα που θα οδηγήσει εκατομμύρια συμπολίτες μας στη φτώχεια και τη μιζέρια, οφείλει να το κάνει. Πολίτες σαν κι εσένα, με ελαφροϊσκιωτες, λαϊκίστικες και πάνω απ'όλα αστήριχτες απόψεις περί αργόσχολων, τεμπέληδων κλπ, που γενικεύουν καταστάσεις και περιχαρακώνουν τους πολίτες, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, ως τροχοπέδη στο κοινωνικό σύνολο και την ευημερία του λαού. Το θέμα είναι, ο μηδενισμός, η ισοπέδωση και η μυωπία μερικών, να ωθεί σε περισσότερη δράση και κινητοποίηση τους υπόλοιπους που σέβονται και αγωνίζονται για την ευημερία και την μακροημέρευση του λαού της χώρας μας. Και σε ένα τόσο κομβικό σημείο για την κοινωνία μας, είμαι αισιόδοξος ότι όλοι ενωμένοι θα παλέψουμε, ως οφείλουμε, για ένα δικαιότερο και καλύτερο αύριο. Και αυτό πρέπει να το κάνουμε από σήμερα.
    Οι χαρακτηρισμοί σου και η προσωπική σου επίθεση απεναντί μου (όχι για πρωτη φορά) είναι επιεικώς απαράδεκτα. Κάθε φορα που διαβάζω μήνυμά σου μου δίνονται 2 εντυπώσεις: ή οτι κάνεις φιγούρα χρήσης του λόγου ή οτι πας για βουλευτής-συνδικαλιστής-δικηγόρος. Και στο τέλος-τέλος δεν δέχομαι τέτοιες απόψεις απο έναν άνθρωπο που δεν ξέρει πως βγαίνει το καρβέλι γιατί ακόμα είναι φοιτητής. Είσαι πολύ μικρός για με κρίνεις.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι χαρακτηρισμοί σου και η προσωπική σου επίθεση απεναντί μου (όχι για πρωτη φορά) είναι επιεικώς απαράδεκτα. Κάθε φορα που διαβάζω μήνυμά σου μου δίνονται 2 εντυπώσεις: ή οτι κάνεις φιγούρα χρήσης του λόγου ή οτι πας για βουλευτής-συνδικαλιστής-δικηγόρος. Και στο τέλος-τέλος δεν δέχομαι τέτοιες απόψεις απο έναν άνθρωπο που δεν ξέρει πως βγαίνει το καρβέλι γιατί ακόμα είναι φοιτητής. Είσαι πολύ μικρός για με κρίνεις.
    ψυχραιμια παιδια
    330 ισως εχεις δικιο φιλε αλλα εμεις σαν μεγαλυτεροι μπορουμε να ειμαστε πιο επιεικης με νεα παιδια που ισως πραγματι δεν εχουν μπει στην "τριβη" της καθημερινης επιβιωσης .
    Δεν γνωριζω προσωπικα τον DriverM απλα δεν ειναι ωραιες και ωφελιμες για την γενικη μας επικοινωνια τετοιες αντιπαραθεσεις.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

5. The Following 6 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

joseph (30-04-10), Kostas_1 (30-04-10), Samaro (30-04-10), Stathis (30-04-10), Z4 DCT (30-04-10), Κωνσταντίνος (30-04-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Όχι ρε φίλε.. για το δικό σου δώρο τα επόμενα Χριστούγεννα θα βγούμε, όχι για του ξύστη!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι ρε φίλε.. για το δικό σου δώρο τα επόμενα Χριστούγεννα θα βγούμε, όχι για του ξύστη!
    Η γυναικα μου ειναι δημοσιος υπαλληλος.Μαια στο Παπαγεωργιου θεσσαλονικης. Σε πληροφορω οτι δε το ξυνει. Εγω τη λυπαμαι. Εσυ παλι μπορεις να τη ζηλευεις και να τη φθονεις.
    Και οταν πεφτει το καστρο των δημοσιων υπαλληλων θα πεσει τοσο ευκολα και γρηγορα αυτο των ιδιωτικων υπαλληλων, οσο δε μπορεις να φανταστεις.Και οταν οι δημοσιοι υπαλληλοι με τους ιδωτικους υποφερουν, θα υποφερουν και οι ''μικροι'' επιχειρηματιες με τους δεκα υπαλληλους.

8. The Following 3 Users Say Thank You to kplc16 For This Useful Post:

bill_m3 (02-05-10), Nino (02-05-10), Ptboul (03-05-10)

Rides
    1

Προεπιλογή Αν η Ελλάδα ήταν μαγαζί...

Αν η Ελλάδα ήταν μαγαζί...
    Tου Πασχου Μανδραβελη

Εχουμε ένα μαγαζί γωνία. Ευάερο, ευήλιο και σε κεντρικό δρόμο. Ετσι τουλάχιστον θέλουμε να φανταζόμαστε την Ελλάδα. Ας θεωρήσουμε ότι αυτό το μαγαζί πραγματικά είναι ο ομφαλός του εμπορικού κέντρου. Αυτό το μαγαζί όμως έχει πολλά προβλήματα. ΚατΆ αρχήν χρωστά τον τζίρο που θα κάνει τους επόμενους 14 μήνες. Προσοχή! Οχι τα κέρδη, αλλά όσα θα μπουν στο ταμείο τον επόμενο (και κάτι μήνες) χρόνο. Αυτό λέγεται στη γλώσσα των οικονομολόγων δημόσιο χρέος.

Δεύτερον: αυτό το μαγαζί είχε πέρυσι ζημίες 14% επί του τζίρου του. Προβλέπεται ότι ούτε φέτος θα έχει κέρδη, αλλά αν συμμαζέψει λίγο τα έξοδα θα έχει μόνο 8% επί του τζίρου του ζημίες. Αυτό στη γλώσσα των οικονομολόγων λέγεται δημοσιονομικό έλλειμμα και φορτώνει το προηγούμενο χρέος. Του χρόνου, δηλαδή, θα χρωστά τον τζίρο των 15 επόμενων μηνών.

Τρίτον: στα ράφια του δεν έχει πολλά δικά του προϊόντα, αλλά τα περισσότερα τα παίρνει από γειτονικά μαγαζιά. Κάτι δίνει και σΆ αυτά τα μαγαζιά, αλλά το πάρε-δώσε είναι περίπου δέκα προς οκτώ. Δέκα παίρνει οκτώ δίνει. Αυτό είναι το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Επειδή τα μηχανήματα παραγωγής είναι παλιά, η οργάνωσή του σε προβιομηχανικά επίπεδα κ.λπ. τα παραγόμενα προϊόντα του είναι ακριβά και χαλάνε γρήγορα. Αυτό είναι το έλλειμμα ανταγωνιστικότητας.

Σε αυτό το μαγαζί πέντε βρίσκονται στη γραμμή παραγωγής και δέκα στο λογιστήριο. Κάποιοι του λογιστηρίου έχουν μόνιμη και αμετακίνητη θέση, οπότε, έχει δεν έχει πωλήσεις το μαγαζί, αυτοί παίρνουν τον μισθό τους. Ετσι η μόνη ευελιξία που υπάρχει στην επιχείρηση είναι να απολύονται αυτοί που βρίσκονται στη γραμμή παραγωγής και οι οποίοι παίρνουν τα λιγότερα.

Το μαγαζί είναι συνεταιρικό και κάθε συνεταίρος που το διοικεί κάτι παίρνει από το ταμείο και κάποια ανίψια διορίζει στο λογιστήριο. Οσο όμως περισσότεροι διορίζονται στο λογιστήριο, τόσα λιγότερα χρήματα μένουν για τη γραμμή παραγωγής, για αντικατάσταση μηχανημάτων, για προσλήψεις εργατών κ.λπ. με αποτέλεσμα να παράγονται ακόμη λιγότερα προϊόντα και όσα παράγονται να γίνονται πιο ακριβά.

Εκτός αυτού, υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι του μαγαζιού που ανήκουν σε μια περίεργη θρησκευτική σέχτα. Αυτή θεωρεί το εμπόριο αμαρτία. Οι θρησκόληπτοι δεν περιορίζονται να κάνουν τη «θεία λειτουργία τους», αλλά κάθε λίγο και λιγάκι μπλοκάρουν την είσοδο για να μην αφήσουν τους πελάτες να αμαρτήσουν.

Οπως είναι φυσικό, αυτό το μαγαζί δεν βγαίνει. Οι τράπεζες που το δανειοδοτούσαν είναι επιφυλακτικές. Κοιτούν τα νούμερα στους ισολογισμούς, βλέπουν και τα «νούμερα» που μπλοκάρουν την πόρτα, και υποψιάζονται πως η επιχείρηση πάει για φούντο και θα χάσουν τα λεφτά τους. Κάποιοι γείτονες προσφέρονται να βοηθήσουν για να μη βγάλει κακό όνομα η περιοχή και υπάρχει ένα κοινό εγγυητικό ταμείο για ώρα ανάγκης, αλλά για να βάλουν το χέρι στην τσέπη ζητούν να αλλάξει εκτός από τη βιτρίνα και ο τρόπος λειτουργίας του μαγαζιού. Αυτό δημιούργησε αναταραχή στο μαγαζί -κυρίως στο λογιστήριο- και κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα: να κάνουμε δημοψήφισμα αν θα πάρουμε τα λεφτά τους.

Η συζήτηση συνεχίζεται.

Κυριοι πρεπει να αλλαξουμε νοοτροπια και τροπο διαχειρισης των πραγματων. Τελος

10. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

joseph (30-04-10), Konstantinos E60 (30-04-10)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Eξηγούμαι γιατί όπως το διατύπωσα είναι λάθος. Συμφωνώ με την περικοπή του 13ου κ΄14ου μισθού όχι λόγω αργοσχολίας ή υπέρμετρου ζήλου ή δεν ξέρω τι άλλο.
    Αλλά για τους λόγους που είπα στην 2η παράγραφο του προηγούμενου post μου.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φαντάζομαι πως έχεις κατανοήσει την βαρύτητα των εκφράσεων που χρησιμοποιείς;

Σε περίπτωση που όχι, θα ήθελα να το ξαναδιαβάσεις.

Διαφορετικά η όποια απάντηση του 330Ci θα είναι δικαιολογημένη.

Φιλικά

Σταμάτης.
    Σταμάτη, επωμίζομαι πλήρως τη βαρύτητα των εκφράσεων που χρησιμοποιώ, αλλά δυστυχώς, δε μπορώ ως Άρης να απαντήσω διαφορετικά σε ανθρώπους που δε σέβονται χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μου (μας) που θα δυστυχήσουν από τα πρωτοφανή, άδικα και στιγνά νέα μέτρα, χαρακτηρίζοντας, χωρίς καμία διάκριση, τους υπαλλήλους του δημοσίου ως αργόσχολους και ως άξιους της τύχης αυτής.

Μα τόση απάθεια και κυνικότητα ρε παιδιά? Εσείς που επικρίνετε, μέμφεστε και χαίρεστε με τα όσα θα πάθει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού αυτής της χώρας, δεν έχετε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, κάποιο φίλο σας, κάποιο κοντινό σας πρόσωπο εν τέλει, που να δουλεύει στο δημόσιο για ένα κομμάτι ψωμί, να ξεπατώνεται στη δουλειά, να είναι ευσυνείδητο και να μην του αξίζει ούτε στο ελάχιστο η επερχόμενη κατάσταση μιζέριας και φτώχειας που θα ακολουθήσει τα νέα μέτρα?? Εκτός αυτού, πόσο ελαφρόμυαλοι και απερίσκεπτοι μπορεί να είστε, νομίζοντας ότι τα μέτρα αυτά δεν θα επεκταθούν και στο σύνολο της κοινωνίας, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο? Και τέλος, πιστεύει κανείς σοβαρά ότι με το να πεινάσει ο λαός, θα πάει η χώρα μπροστά? Δηλαδή τόσα χρόνια, ο λαός ήταν πλούσιος και σπάταλος και φτάσαμε εκεί που είμαστε σήμερα?? Δεν καταλαβαίνετε, ότι οι κατά κύριο λόγω υπαίτιοι της σημερινής κατάντιας μένουν ατιμώρητοι και ανεπηρέαστοι από τα μέτρα αυτά και όλες οι θυσίες του λαού μας θα ναυαγήσουν όσο δεν αλλάζει το καθεστώς αυτό??

Εν πλήρη επίγνωση λοιπόν, λέω όσα είπα προηγουμένως, για τα άτομα που μένουν απαθή και αδιάφορα προς τα ερωτήματα που έθεσα και και δέχομαι οποιαδήποτε απάντηση ή κριτική, καθώς ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει και να ισχυρίζεται ό,τι θέλει. Προσωπικά, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ευημερία των πολιτών αυτής της χώρας και πιστεύω κάθετα ότι τα νέα μέτρα, μόνο δυστυχία και απόγνωση θα φέρουν. Αλλαγές χρειάζονται, αλλά δεν είναι αυτές που προτείνουν οι αδίστακτοι "σοφοί" του ΔΝΤ με τη συνηγορία της ανίκανης κυβέρνησής μας (συνεχιστή της προηγούμενης ανίκανης κυβέρνησης κοκ), οι οποίες στόχευση έχουν μόνο προς τους αδύναμους, που είναι οι λιγότερο υπεύθυνοι για τα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας. Αυτοί λοιπόν, πρέπει επιτέλους να διεκδικήσουν με πείσμα και αποφασιστικότητα κάτι καλύτερο για τους ίδιους και τα παιδιά τους και τώρα είναι η πλέον καίρια, αλλά και η ύστατη στιγμή.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

13. The Following 2 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

Nino (04-10-11), Ptboul (30-04-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταμάτη, επωμίζομαι πλήρως τη βαρύτητα των εκφράσεων που χρησιμοποιώ, αλλά δυστυχώς, δε μπορώ ως Άρης να απαντήσω διαφορετικά σε ανθρώπους που δε σέβονται χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μου (μας) που θα δυστυχήσουν από τα πρωτοφανή, άδικα και στιγνά νέα μέτρα, χαρακτηρίζοντας, χωρίς καμία διάκριση, τους υπαλλήλους του δημοσίου ως αργόσχολους και ως άξιους της τύχης αυτής.

Μα τόση απάθεια και κυνικότητα ρε παιδιά? Εσείς που επικρίνετε, μέμφεστε και χαίρεστε με τα όσα θα πάθει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού αυτής της χώρας, δεν έχετε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, κάποιο φίλο σας, κάποιο κοντινό σας πρόσωπο εν τέλει, που να δουλεύει στο δημόσιο για ένα κομμάτι ψωμί, να ξεπατώνεται στη δουλειά, να είναι ευσυνείδητο και να μην του αξίζει ούτε στο ελάχιστο η επερχόμενη κατάσταση μιζέριας και φτώχειας που θα ακολουθήσει τα νέα μέτρα?? Εκτός αυτού, πόσο ελαφρόμυαλοι και απερίσκεπτοι μπορεί να είστε, νομίζοντας ότι τα μέτρα αυτά δεν θα επεκταθούν και στο σύνολο της κοινωνίας, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο? Και τέλος, πιστεύει κανείς σοβαρά ότι με το να πεινάσει ο λαός, θα πάει η χώρα μπροστά? Δηλαδή τόσα χρόνια, ο λαός ήταν πλούσιος και σπάταλος και φτάσαμε εκεί που είμαστε σήμερα?? Δεν καταλαβαίνετε, ότι οι κατά κύριο λόγω υπαίτιοι της σημερινής κατάντιας μένουν ατιμώρητοι και ανεπηρέαστοι από τα μέτρα αυτά και όλες οι θυσίες του λαού μας θα ναυαγήσουν όσο δεν αλλάζει το καθεστώς αυτό??

Εν πλήρη επίγνωση λοιπόν, λέω όσα είπα προηγουμένως, για τα άτομα που μένουν απαθή και αδιάφορα προς τα ερωτήματα που έθεσα και και δέχομαι οποιαδήποτε απάντηση ή κριτική, καθώς ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει και να ισχυρίζεται ό,τι θέλει. Προσωπικά, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ευημερία των πολιτών αυτής της χώρας και πιστεύω κάθετα ότι τα νέα μέτρα, μόνο δυστυχία και απόγνωση θα φέρουν. Αλλαγές χρειάζονται, αλλά δεν είναι αυτές που προτείνουν οι αδίστακτοι "σοφοί" του ΔΝΤ με τη συνηγορία της ανίκανης κυβέρνησής μας (συνεχιστή της προηγούμενης ανίκανης κυβέρνησης κοκ), οι οποίες στόχευση έχουν μόνο προς τους αδύναμους, που είναι οι λιγότερο υπεύθυνοι για τα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας. Αυτοί λοιπόν, πρέπει επιτέλους να διεκδικήσουν με πείσμα και αποφασιστικότητα κάτι καλύτερο για τους ίδιους και τα παιδιά τους και τώρα είναι η πλέον καίρια, αλλά και η ύστατη στιγμή.

Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Όσους γνωστούς έχω που δουλεύουν στο δημόσιο, ξέρω άλλους τόσους x5 που βλέπω κάθε μέρα να προσπαθούν να κοροιδεύσουν την νοημοσύνη μου, να ακούω ένα δε βαριέσαι στο δημόσιο είμαι, να ακούω και να διαβάζω για υπεξερέσεις χρημάτων, και να βλέπω γενικότερα μια απάθεια. Όσο μου ζητάνε μίζες και φακελάκια για να γίνει γρήγορα η δουλειά μου, όσο βλέπω λόγο ενός προβλήματος τον προσωπικό μου φάκελο της εφορίας στο ίδιο γραφείο εδώ και ένα χρόνο (πριν από 1 χρόνο πήγα και είπα στον υπάλληλο να βγάλει τον φάκελο μου, και να δει τις αποδείξεις πληρωμής τις οποίες επισύναψε ο λογιστής μου, έβγαλε τον φάκελο, είδε την απόδειξη, είπε θα διορθώσει το σύστημα, ήρθε νέο χαρτί μετά από ένα χρόνο ότι και καλά χρωστάω, και όταν πήγα στην εφορία, ΜΕΤΑ από ένα χρόνο, ήταν στο ΙΔΙΟ σημείο που τον άφησε 1 χρόνο πριν), τότε σόρυ και όλας, αλλά με αφήνει και λίγο αδιάφορο.

Γιατί με την ίδια λογική, όλοι μας ξέρουμε και έχουμε ζήσει αμέτρητους υποκριτές και αργόσχολους σε δημόσιες υπηρεσίες. Και μη μου πεις ότι εσύ δεν το ζεις, γιατί θα μετακομίσω εκεί που μένεις για να μη ζορίζομαι από αργόσχολους που κάνουν το καφεδάκι τους 8.30 και σε υποχρεώνουν να περιμένεις στο ΙΚΑ, να σε μιλάνε ειρωνικά επειδή ο άντρας της άλλης δε την ικανοποίησε στην εφορία, και επειδή η άλλη είχε περίοδο στο ΤΕΒΕ.

Το Point όλων αυτών που γράφω!? To λέω στην πρώτη σειρά. Μαζί με τα ξερά και τα χλωρά.
    Πουλί είναι που θα πρέπει να το φάμε. Τώρα αν θα είναι κινέζου, ή κανενός προικισμένου έγχρωμου, θα το δείξει η συνέχεια..

15. The Following 4 Users Say Thank You to YAz For This Useful Post:

DIMITr|S (01-05-10), joseph (30-04-10), katsaraios (29-04-10), Stathis (29-04-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν έχω καμία σχέση με το δημόσιο ούτε προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν, αν θέλουμε όμως να λέμε και του στραβού το δίκιο, μεγάλο μέρος του ιδιωτικού τομέα στη χώρα μας ΖΕΙ από το δημόσιο. Και φυσικά έχει τεράστια ευθύνη για τη διαφθορά που επικρατεί. It takes two to tango.

Λένε πολύ σωστά πως η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Μας βλέπω να αλληλοσκοτωνόμαστε/αλληλοκαρφωνόμαστε για να αναδειχθούν τελικά εκείνοι οι οποίοι μας οδήγησαν στη δεινή αυτή θέση.

17. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

kplc16 (02-05-10), Ptboul (30-04-10), Vasilis (30-04-10)

Σελίδα 17 από 41 ΠρώτηΠρώτη ... 7151617181927 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP