Τπτ ρε...ουτε 13 δεν ειναι.
Τπτ ρε...ουτε 13 δεν ειναι.
sympether with chiefτης
Εγω για τπτ δε χαλιεμαι θειο...στα @@ μου τους γραφω. Το μονο που με ενδιαφερει πλεον, ειναι να πληρωνω στην ωρα μου τους συνεργατες μου, να μην λειπει τπτ απο την οικογενεια μου και να περναω οσο μπορω καλυτερα με αητα οου διαθετω...
Για κανενα @@ δεν προκειτε να χαλασω αυτο το παραπανω. Αν εχω, να δωσω αν δεν εχω, θα τους δειξω τι εχω αναμεσα απ'τα ποδια. Αλλα να στερηθω και αλλο εγω και οι γυρω μου για την κωλοελλαδα, δεν παιζει. Αρκετα πλερωσαμε...4 χρονια στερουμαστε για ναειμαστε ενταξει. Τι καταλαβαμε? Τπτ. Απλα βλεπουμε δεξια και αριστερα ολους να μην πληρωνουν, να μην τιμωρειται κανεις και εμας να παριστανουμε τις αγιες.
Δεν πα να γ@μηθουνε λεω'γω...
sympether with chiefτης
Κατσε ρε...γιατι 12? 400 δις περιπου πες δια 10μυρια πολιτες ειναι 40κ στο κεφαλι. Εκτος και αν το λες σε δραχμες, αλλα και παλι λαθος ειναι, αφου με το 80% υποτιμηση που γραφεται δεξια και αριστερα, μιλαμε για 72 χιλιαρικα.
sympether with chiefτης
Ναι καλα θα ητανε αν ηταν μονο αυτα τα 2 αρη...εχουμε καμμια 15αρια ακομα που πληρωνουμε, αλλα αυτα τα κεφαλια ειναι αλλων, απλα αυτοι οι αλλοι, αποφασισαν να μην τα κουβαλαν αλλο αυτοι και εκριναν καλυτερη λυση να τα παρκαρουν μεσ'τον κωλο μου.
Οποτε πλερωνω για παραπανω απο 2 κεφαλια. Να'ναι καλα οι τραπεζαρες μας και οι φωστηρες που εχουν στα γραφεια και μοιραζουν αβερτα αναπτυξη.
sympether with chiefτης
Αυριο μπορουμε να φαμε κατι αλλο;
Ναι αμε!
Τ @@@@@@ μας...![]()
Και τα @@ μεσα....
Πιασε τοιχο, ο σοϊμπλε θα σμπρωξει γερα!
A8hnaios (08-07-13)