Σελίδα 17 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 7151617
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 161 έως 163 από 163

Θέμα: Nanou Donuts.....

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

ακου να γελασεις 12 ωρες δουλειας εκαστος καθε μερα εορτες αργιες τα παντα βαραγανε ταμιακη σαν πιανο πολυ δουλεια λεμε αποτελεσμα? ζητημα να εμενε 1000 ευρα στον καθεναν,ε με 10κ νοικι και αλλα τοσσα για τα παρελκομενα τι περημενεις.ρισκο που δεν αξιζε ο ενας τωρα ειναι ταξιτζης ο μερλιν θα τους ξερει.....
    αντε γεια...

2. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

Stathis (22-06-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πριν 4 χρονια, μπαινει ενας 25αρης στο μαγαζι και με ρωταει αν θελω αεροφωτογραφιες του εργοστασιου.

Δεδομενου οτι ηξερα πανω κατω για το κοστος και την διαδικασια που ηθελε η δουλεια, απορησα...

Τι αεροφωτογραφια ρε φιλε? Ποτε? Ποσο?

Τωρα μου λεει, με 80 ευρω. Τρελαθηκα, σηκωθηκα να δω που ειναι το ελικοπτερο...μα πως?

Θες ναι η οχι?

Λεω και εγω, 80 γιουρια, δεν μαμιεται!!!

Ναι ρε θελω...οκ παμε μου λεει.

Λοιπον...ο τυπακος ειχε ενα τηλεκατευθηνομενο ελικοπτερακι, μηχανολογος, και με πατεντα ειχε τοποθετησει μια βαση που κρατουσε την καμερα, ενω με απο την τηλεκατευθηνση ειχε ενα κουμπακι που τραβουσε τις ληψεις. Πατεντα στην πατεντα ο τυπακος, αλλα ακρως εξυπηρετικος.

Το σηκωσε 6 φορες σε 6 διαφορετικες γωνιες και εκανε δουλεια...

Εντυπωσιαστηκα. Σκοπος του ειναι να φτιαξει πατεντα που να βλεπεις την ληψη με οθονη στην τηλεκατευθηνση.

Μαλιστα με τα λεφτα που κερδιζε, χρηματοδοτουσε απο τοτε την ιδεα μονος του.

Εχεις δουλεια ρε φιλαρσκο του λεω? Ναι αμε!!!φευγω καθε πρωι μου λεει και γυρναω απο μαγαζι σε μαγαζι.

Θα παω σε καμμια 40αρια μου λεει, οι 8-9 θα κανουνε δουλεια.

Εφευγε τοτε για μερες σε διαφορες περιοχες.

Αυτο μαγκες λεγεται καινοτομια - inovation, κατι το οποιο λειπει απο το μυαλο μας.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 7 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (22-06-13), Leonidas_E39 (22-06-13), Monsta (22-06-13), m_power_lunatic (22-06-13), Nino (22-06-13), Ptboul (22-06-13), Stathis (22-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πριν 4 χρονια, μπαινει ενας 25αρης στο μαγαζι και με ρωταει αν θελω αεροφωτογραφιες του εργοστασιου.

Δεδομενου οτι ηξερα πανω κατω για το κοστος και την διαδικασια που ηθελε η δουλεια, απορησα...

Τι αεροφωτογραφια ρε φιλε? Ποτε? Ποσο?

Τωρα μου λεει, με 80 ευρω. Τρελαθηκα, σηκωθηκα να δω που ειναι το ελικοπτερο...μα πως?

Θες ναι η οχι?

Λεω και εγω, 80 γιουρια, δεν μαμιεται!!!

Ναι ρε θελω...οκ παμε μου λεει.

Λοιπον...ο τυπακος ειχε ενα τηλεκατευθηνομενο ελικοπτερακι, μηχανολογος, και με πατεντα ειχε τοποθετησει μια βαση που κρατουσε την καμερα, ενω με απο την τηλεκατευθηνση ειχε ενα κουμπακι που τραβουσε τις ληψεις. Πατεντα στην πατεντα ο τυπακος, αλλα ακρως εξυπηρετικος.

Το σηκωσε 6 φορες σε 6 διαφορετικες γωνιες και εκανε δουλεια...

Εντυπωσιαστηκα. Σκοπος του ειναι να φτιαξει πατεντα που να βλεπεις την ληψη με οθονη στην τηλεκατευθηνση.

Μαλιστα με τα λεφτα που κερδιζε, χρηματοδοτουσε απο τοτε την ιδεα μονος του.

Εχεις δουλεια ρε φιλαρσκο του λεω? Ναι αμε!!!φευγω καθε πρωι μου λεει και γυρναω απο μαγαζι σε μαγαζι.

Θα παω σε καμμια 40αρια μου λεει, οι 8-9 θα κανουνε δουλεια.

Εφευγε τοτε για μερες σε διαφορες περιοχες.

Αυτο μαγκες λεγεται καινοτομια - inovation, κατι το οποιο λειπει απο το μυαλο μας.
    Ωραίος

Σελίδα 17 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 7151617

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP