Δεν είμαι απόλυτος, απλώς δε μου αρέσει η κινδυνολογία. Η πιθανότητα να εμφανιστεί ειναι 10%. Αυτό δεν αρκεί για να βγάλουμε όλα τα μοτερ πλην των τούρμπο και των gt3 σκαρτα.
Δεν είμαι απόλυτος, απλώς δε μου αρέσει η κινδυνολογία. Η πιθανότητα να εμφανιστεί ειναι 10%. Αυτό δεν αρκεί για να βγάλουμε όλα τα μοτερ πλην των τούρμπο και των gt3 σκαρτα.
Kostas_1 (22-10-12)
Είχα διαβάσει διάφορα πριν πάρουμε τη boxster.... τα ίδια με εσένα έλεγα... και όμως έσπασε και σε εμάς. Δεν μπορώ να το παραβλέψω κιόλας. Κάποιος γνωστός σκέφτεται να το πάρει. Δεν πρέπει να ενημερωθεί;;;; Μπορεί εμείς να είμαστε γκαντέμηδες....
έπίσης από βγαίνει αυτό το ποσοστό ;;; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ υπάρχει τέτοιο θέμα... η πόρσε κάνει τον κινέζο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 21-10-12 στις 22:49
Ελάτε ρε παιδιά
Ξεφτίλα είναι να σπάνε μοτέρ σε τέτοιας αξίας αμάξια.
Και να μην είναι κ ευρέως γνωστό έστω για το μικρο η μεγάλο ποσοσστο.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Panos 316T (22-10-12)
Γι' αυτό ίσως θα έπρεπε να πάψουμε να αναμασάμε την ιστορία για τα αναξιόπιστα Ε46 Μ3....όλα τα πιεσμένα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας έχουν σημεία που πονάνε...και απ ότι φαίνεται και μαθαίνουμε το κουσούρι των 911 είναι αρκετά σοβαρότερο.
vanos=στα 46 σπάνιο, στα 36 πολύ συχνό
μέταλλα=έγιναν από τη bmw όλες οι πρέπουσες ανακλήσεις, από τον 06/2003 τα μοτέρ έχουν νέα μέταλλα, το θέμα έχει λήξει.
πάτωμα=το μόνο πραγματικό κουσούρι των Ε46 Μ3 (αλλά και όλης της σειράς Ε46 και Ε36). το πρόβλημα λύνεται με ενίσχυση που το κόστος δεν είναι καθόλου απαγορευτικό.
Προχθές παρέλαβα το ΒΜWcar του Νοεμβρίου. Εκθείαζε την αξιοπιστία του Ε46 Μ3. Έλεγε για το πόσο αξιόπιστο και φρέσκο ήταν το αμάξι που δοκιμάζανε στα 272,000km (!!!!). Ξέρουμε γύρω μας πολλά Μ3 που είναι κοντά στα 200,000km και είναι αξιόπιστα και πολύ γρήγορα. Γνωρίζετε πολλά αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής και με μοτέρ πιεσμένα όσο ο S54, που να αντέχουν τόσα απροβλημάτιστα χλμ????
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
alexk (21-10-12), bill_m3 (22-10-12), doctore (22-10-12), Panos 316T (22-10-12), pilot (22-10-12), S8N (22-10-12), STREETRACING (22-10-12)
εγώ πάντως το έχω ξαναπεί. το Μ3 Ε46, είναι μια χαρά σκυλί και δεν καταλαβαίνει τπτ. πέραν του βάνος που έπαθα, δεν είχα ποτέ σοβαρή ζημιά...και ΑΝ έχει φάει σκίσιμο.
βέβαια θα μου πείς δεν ήταν και λίγο, όπως επίσεις είμουν και πολύ τυχερός. αλλά τον μύθο με τα χιλ τουλάχιστον τον έσπασα ότι στα 100κ ανοίγουν σαν μαρούλια. έτσι λένε ΟΙ γνώστες, που δεν έχει τύχει ούτε να ακούσουν s54 μετά τις 3κ.
γενικότερα για προβλήματα κτλ κτλ, είναι η κρυφή νοοτροπία του πονηρού έλληνα να τα κρατάει όλα κρυφά, για να πουλήσει στο τέλος χαρτί αμάξι.
αντί να μοιραζόμαστε εμπειρίες, κρατάμε κρυφά τα πάντα στερόντας και απο τους υπόλοιπους λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να τους σώσουν αρκετά ευρώ.
sympether with chiefτης
alexk (22-10-12), bill_m3 (22-10-12), doctore (22-10-12), EVERGET (22-10-12), Leonidas_E39 (22-10-12), Panos 316T (22-10-12), pilot (22-10-12), S8N (22-10-12), saulm3 (22-10-12), STREETRACING (22-10-12)
Πέρα για πέρα αληθινό! Και εγώ είμαι της άποψης πως το Μ3 είναι τρομερά αξιόπιστο, δεδομένου του χαρακτήρα του και του ειδικού κινητήρα.
Επίσης θεωρώ τις Πόρσε πολύ αξιόπιστες..οκ υπάρχει θέμα αλλά γενικά είναι πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα και δεν ''δυσανασχετούν'' καθόλου με την καθημερινή χρήση..
Υπάρχουν πολλά σπορ μοντέλα άλλων εταιριών που είναι πολύ πολύ ακριβότερα και πολύ αναξιόπιστα..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
EVERGET (22-10-12), Panos 316T (22-10-12), S8N (22-10-12)
βλέπε ferrari, lambo κλπ
καθημερινά αυτοκίνητα και οι πόρσε... αλλά ενώ η Boxster 987 έχει και απτή ποιότητα και δεν τρίζει και καλή ποιότητα κύλισης, η 996 έτριζε ολόκληρη, ήταν πολύ σκληρή, είχε πολύ θόρυβο κύλισης, και εντάξει το καταλαβαίνω στην boxster σε πλυντήριο να πάρει νερά.... να πάρει όμως και η 911 ( Δεν ήταν κάμπριο) ???
Η ποιότητα ανέβηκε πολύ από τα 996/986 στα 987/997 και φαντάζομαι και στα επόμενα, αλλά μάλλον αυτά δε δυνάμεθα να τα δοκιμάσουμε....
Γενικά η αυτοκίνηση θα μείνει στο 2008-2009 στην Ελλάδα, οτιδήποτε νεότερο είναι απλά μικρό και οικονομικό.
Ίσως τα ονομάζουν καθημερινά και χρηστικά σε σχέση με τις ferrari.
φυσικά άλλο το look και το prestige της 911 4s και άλλο της Μ3.... για όποιον τα μετράει αυτά. Με την 911 και την boxster έχουμε ανέβει σε αυτοκίνητο οδικής βοήθειας...με την Λίζα ποτέ (τέρας αξιοπιστίας)
Όπως είπε και ο Θωμάς, ας όψεται η κρίση, αν ήταν άλλες εποχές θα πηγαίναμε για άλλα... όλοι μας.