Φίλε μου εγώ δεν μίλησα προσωπικά, μίλησα γενικά. Αλλά αν το θέτεις έτσι να σου πω πως ο καθένας κάνει τις επιλογές του που είτε του βγουν είτε όχι. Κάποιος μπορεί να έκανε την επιλογή και να διάλεξε το Δημόσιο και να έφτυσε αίμα να μπει (όχι κομματικά). Ξέρει ότι τα περεθώρια κέρδους του είναι περιορισμένα και ότι δεν μπορεί να κλέψει. Όσο για τις απολύσεις εγώ προσωπικά είμαι υπέρ. Αλλά ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ θα τις κάνει. Γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μείνουν τελικά οι άχρηστοι και να φύγουν οι χρήσιμοι. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Τώρα για το ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ αυτό δεν είναι απάντηση γιατί δεν με ξέρεις προσωπικά ούτε που δούλευα ούτε που δουλεύω εγώ ή τα μέλη της οικογενείας μου. Και εγώ μπορώ να πω πως είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και τις χρυσές εποχές έβγαζες τα άντερά σου (ενώ δεν το άξιζες) ενώ ένας δ.υ. έπαιρνε 3 και 80. Δεν είναι σωστό λοιπόν να βρίζουμε όόολους τους δ.υ. γιατί γίνονται απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα και έτσι να νομίζουμε πως ξορκίζουμε τον σατανά.
Τέλος πάντων επειδή είμαστε off topic και μπορεί να μιλάμε για ώρες εγώ το σταματώ εδώ και σέβομαι ότι ο καθένας έχει τις απόψεις του και τα βιώματά του με βάση τα οποία πορεύεται.