Σελίδα 17 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 715161718192767117 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 161 έως 170 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για το δεύτερο, τη τιμη πως τη βλέπεις?

Sent from my iPad 2 using Tapatalk
    Προσωπικά θα τα έδινα τα 24k γι αυτό (εάν και κατά τον έλεγχο ήταν όλα οκ) διότι το αμάξι είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ με 30,000km και φαίνεται....δε νομίζω πως μπορείς να βρεις άλλο Μ3 με τόσα λίγα km και γι αυτό αξίζει...
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

2. The Following 2 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

Nikos! (31-08-12), Vassilis ///M (31-08-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ήταν SMG θα το κοιτούσα.

Αλλά δεν είναι.

Θέλω SMG.
    Εφοσον μιλαμε για ενα μοντελο καποιας ηλικιας, νομιζω οτι το χειροκινητο ειναι πιο ασφαλες.
    Αν φυγει το δικο στα λεφτα που το ζηταω ειμαι ετοιμος για του Κωστα και το ξερουν πολλοι αυτο.

Ειναι αυτοκινητο για οδηγηση, μη ψαχνεις καποιο με πολλα μπλιμπλικια

Το ιδανικο για μενα, χθες τα ελεγα και γελουσαν, ειναι χειροκινητο, χωρις ναβι, χωρις ηλ. θερμ. καθισματα, χωρις οροφη, χωρις 19αρες, χωρις ξενον.

Και μη νομιζεις οτι προσπαθει καποιος να σπρωξει το αμαξι του Κωστα. Τουλαχιστον εγω, εσενα προσπαθω να βοηθησω.

Ο ανθρωπος εχει αγγελια με αναλυση του τι εχει κανει στο αμαξι και ποτε.
    Ειναι συντηρημενο στην ωρα του, το χρωμα του ειναι στην κυριολεξια σαν να βγηκε μολις απο εκθεση, το σαλονι ειναι καινουριο, ειναι χειροκινητο, φοραει ζανταρες, εχει εισαγωγη και ΑλφαΝ. Μεχρι και λαστιχα φρεσκα εχει.
    Στην τιμη που το ζηταει ειναι ευκαιρια πραγματικα

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά θα τα έδινα τα 24k γι αυτό (εάν και κατά τον έλεγχο ήταν όλα οκ) διότι το αμάξι είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ με 30,000km και φαίνεται....δε νομίζω πως μπορείς να βρεις άλλο Μ3 με τόσα λίγα km και γι αυτό αξίζει...
    Νομιζω ισχυει 100% αυτο που λεει ο Νασος
    Αν θελεις να δωσεις τοσα, ειναι καλη επιλογη. Καινουριο αμαξι ειναι, φαινεται τουλαχιστον

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εφοσον μιλαμε για ενα μοντελο καποιας ηλικιας, νομιζω οτι το χειροκινητο ειναι πιο ασφαλες.
    Αν φυγει το δικο στα λεφτα που το ζηταω ειμαι ετοιμος για του Κωστα και το ξερουν πολλοι αυτο.

Το ιδανικο για μενα, χθες τα ελεγα και γελουσαν, ειναι χειροκινητο, χωρις ναβι, χωρις ηλ. θερμ. καθισματα, χωρις οροφη, χωρις 19αρες, χωρις ξενον.

Και μη νομιζεις οτι προσπαθει καποιος να σπρωξει το αμαξι του Κωστα. Τουλαχιστον εγω, εσενα προσπαθω να βοηθησω.

Ειναι συντηρημενο στην ωρα του, το χρωμα του ειναι στην κυριολεξια σαν να βγηκε μολις απο εκθεση, το σαλονι ειναι καινουριο, ειναι χειροκινητο, φοραει ζανταρες, εχει εισαγωγη και ΑλφαΝ. Μεχρι και λαστιχα φρεσκα εχει.

Τώρα τα λες αυτά που δεν έχεις Μ3. Εάν πάρεις τότε θα λες κρίμα να είχε και το ένα, να είχε και το άλλο...

Πιστεύω είναι κρίμα αμάξι αυτής της κατηγορίας να το πάρεις γυμνό χωρίς xenon και navi. Πέρα από τη λειτουργικότητα των αξεσουάρ αυτών προσδίδουν πολύ και σε αισθητική. Η ηλιοροφή και εμένα δε μου λέει κάτι. Τα καθίσματα οπωσδήποτε ηλεκτρικά και οπωσδήποτε με τη ρυθμιζόμενη πλευρική στήριξη ώστε να ρυθμίζεις πόσο θες να αγκαλιάζει το κάθισμα το σώμα σου. Όσο για τις ζάντες....χωρίς 19άρες το Μ3 είναι 50% ασχημότερο, και με CSL ή BBS είναι 50% ομορφότερο...
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα τα λες αυτά που δεν έχεις Μ3. Εάν πάρεις τότε θα λες κρίμα να είχε και το ένα, να είχε και το άλλο...

Πιστεύω είναι κρίμα αμάξι αυτής της κατηγορίας να το πάρεις γυμνό χωρίς xenon και navi. Πέρα από τη λειτουργικότητα των αξεσουάρ αυτών προσδίδουν πολύ και σε αισθητική. Η ηλιοροφή και εμένα δε μου λέει κάτι. Τα καθίσματα οπωσδήποτε ηλεκτρικά και οπωσδήποτε με τη ρυθμιζόμενη πλευρική στήριξη ώστε να ρυθμίζεις πόσο θες να αγκαλιάζει το κάθισμα το σώμα σου. Όσο για τις ζάντες....χωρίς 19άρες το Μ3 είναι 50% ασχημότερο, και με CSL ή BBS είναι 50% ομορφότερο...
    Καταλαβαινω αυτα που λες, αλλα το βλεπω διαφορετικα

Στο μονο που συμφωνω ειναι η ζαντα αν και προσωπικα δεν θα εβαζε τη μαμα 19αρα. Και για πιστα θα ηθελα να εχω τα 18αρια, σιγουρα.
    Μπορει να το μετανιωνα εν καιρω, αλλα ξερω οτι οταν εψαχνα το Ζ4 μου, απεκλεισα αρκετα λογω "περιττου" εξοπλισμου. Το μονο που θα ηθελα ειναι τα μπακετ.

Γουστα ειναι αυτα.

Π.χ.
    Ολοι μου οι φιλοι μου λενε οτι τα κοκκινα καθισματα ειναι καγκουρικα, εγω τρελαινομαι ομως.
    Κι εσυ απο οτι καταλαβα

7. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

EVERGET (31-08-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Όντως φαίνεται εξαιρετικό.

Χμ...θα πάω να του ρίξω μια ματιά, αλλά είναι εκτός budget μου.

Το θέμα είναι ότι είναι μαντράς, που σημαίνει ότι θα με σκίσει στην ανταλλαγή και δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω πολλά χρήματα. Άλλωστε δε καίγομαι να αλλάξω αυτοκίνητο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν αμφιβάλω ότι το αυτοκίνητο του ανθρώπου είναι καλοσυντηρημένο. Φαίνεται ότι είναι όντως από τα καλύτερα Μ3 που υπάρχουν έξω, απλά δεν καλύπτει τα standards που έχω θέσει για να κάνω τη συγκεκριμένη κίνηση. Δηλαδή να δώσω το δικό μου για Μ3.

Το ψάξιμο θα συνεχιστεί απ'ότι φαίνεται.

Δε βιάζομαι, ό,τι είναι για καλό.

Ίσως περιμένω λίγο ακόμα, να περάσουν οι αγώνες να μαζέψω κανένα χρήμα γιατί ο Σεπτέμβρης προβλέπεται ζόρικος (πιστόνι και 3 σετ ελαστικά ήδη προγραμματισμένα )

Το καλό είναι ότι έχουμε approval από τη σύζυγο (με παράπονο βέβαια, αλλά η δουλειά έγινε) και σα να το παίρνω απόφαση...

Για άλλη μια φορά...ευχαριστώ πολύ παίδες.

Είστε θησαυρός!
    Nikos

9. The Following 3 Users Say Thank You to Nikos! For This Useful Post:

alexk (31-08-12), EVERGET (31-08-12), Leonidas_E39 (31-08-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Στράτο μην σκεφτείς ΚΑΝ για Μ3 χωρίς ξένον φώτα.
    Το σημαντικό είναι ότι βλέπεις πολύ καλύτερα *θέμα ασφάλειας* αλλά και η διαφορά βάρους είναι γελοία.
    Στα 1550 το 1.5 κιλό είναι τίποτα.
    Καλύτερα να έχεις το δοχείο του πλυστικού παρμπρίζ με μόνο ένα λίτρο, κατέβηκες 4 κιλά.

11. The Following 3 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

BILL007 (31-08-12), EVERGET (31-08-12), pilot (31-08-12)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οντως! δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στράτο μην σκεφτείς ΚΑΝ για Μ3 χωρίς ξένον φώτα.
    Το σημαντικό είναι ότι βλέπεις πολύ καλύτερα *θέμα ασφάλειας* αλλά και η διαφορά βάρους είναι γελοία.
    Στα 1550 το 1.5 κιλό είναι τίποτα.
    Καλύτερα να έχεις το δοχείο του πλυστικού παρμπρίζ με μόνο ένα λίτρο, κατέβηκες 4 κιλά.
    Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω μπει σε 46αρι βραδυ και δεν ξερω τι φωτα εχει.

Εγω δεν εχω ξενον στο Ζ4 ουτε πριν στο clk.
    πριν ζοριζομουν, τα φωτα στο Ζ4 θεωρω οτι ειναι εξαιρετικα.
    Θελω να βλεπω καλα, πιστεψε με μου φτανει η γκαβομαρα που εχω ηδη

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οντως! δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι!
    Παρε ενα καλαμακι κι αρχισε να αφαιρεις!!

Σελίδα 17 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 715161718192767117 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP