"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Nikos! (31-08-12), Vassilis ///M (31-08-12)
Εφοσον μιλαμε για ενα μοντελο καποιας ηλικιας, νομιζω οτι το χειροκινητο ειναι πιο ασφαλες.
Αν φυγει το δικο στα λεφτα που το ζηταω ειμαι ετοιμος για του Κωστα και το ξερουν πολλοι αυτο.
Ειναι αυτοκινητο για οδηγηση, μη ψαχνεις καποιο με πολλα μπλιμπλικια
Το ιδανικο για μενα, χθες τα ελεγα και γελουσαν, ειναι χειροκινητο, χωρις ναβι, χωρις ηλ. θερμ. καθισματα, χωρις οροφη, χωρις 19αρες, χωρις ξενον.
Και μη νομιζεις οτι προσπαθει καποιος να σπρωξει το αμαξι του Κωστα. Τουλαχιστον εγω, εσενα προσπαθω να βοηθησω.
Ο ανθρωπος εχει αγγελια με αναλυση του τι εχει κανει στο αμαξι και ποτε.
Ειναι συντηρημενο στην ωρα του, το χρωμα του ειναι στην κυριολεξια σαν να βγηκε μολις απο εκθεση, το σαλονι ειναι καινουριο, ειναι χειροκινητο, φοραει ζανταρες, εχει εισαγωγη και ΑλφαΝ. Μεχρι και λαστιχα φρεσκα εχει.
Στην τιμη που το ζηταει ειναι ευκαιρια πραγματικα
Τώρα τα λες αυτά που δεν έχεις Μ3. Εάν πάρεις τότε θα λες κρίμα να είχε και το ένα, να είχε και το άλλο...
Πιστεύω είναι κρίμα αμάξι αυτής της κατηγορίας να το πάρεις γυμνό χωρίς xenon και navi. Πέρα από τη λειτουργικότητα των αξεσουάρ αυτών προσδίδουν πολύ και σε αισθητική. Η ηλιοροφή και εμένα δε μου λέει κάτι. Τα καθίσματα οπωσδήποτε ηλεκτρικά και οπωσδήποτε με τη ρυθμιζόμενη πλευρική στήριξη ώστε να ρυθμίζεις πόσο θες να αγκαλιάζει το κάθισμα το σώμα σου. Όσο για τις ζάντες....χωρίς 19άρες το Μ3 είναι 50% ασχημότερο, και με CSL ή BBS είναι 50% ομορφότερο...
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Καταλαβαινω αυτα που λες, αλλα το βλεπω διαφορετικα
Στο μονο που συμφωνω ειναι η ζαντα αν και προσωπικα δεν θα εβαζε τη μαμα 19αρα. Και για πιστα θα ηθελα να εχω τα 18αρια, σιγουρα.
Μπορει να το μετανιωνα εν καιρω, αλλα ξερω οτι οταν εψαχνα το Ζ4 μου, απεκλεισα αρκετα λογω "περιττου" εξοπλισμου. Το μονο που θα ηθελα ειναι τα μπακετ.
Γουστα ειναι αυτα.
Π.χ.
Ολοι μου οι φιλοι μου λενε οτι τα κοκκινα καθισματα ειναι καγκουρικα, εγω τρελαινομαι ομως.
Κι εσυ απο οτι καταλαβα![]()
EVERGET (31-08-12)
Όντως φαίνεται εξαιρετικό.
Χμ...θα πάω να του ρίξω μια ματιά, αλλά είναι εκτός budget μου.
Το θέμα είναι ότι είναι μαντράς, που σημαίνει ότι θα με σκίσει στην ανταλλαγή και δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω πολλά χρήματα. Άλλωστε δε καίγομαι να αλλάξω αυτοκίνητο.
Δεν αμφιβάλω ότι το αυτοκίνητο του ανθρώπου είναι καλοσυντηρημένο. Φαίνεται ότι είναι όντως από τα καλύτερα Μ3 που υπάρχουν έξω, απλά δεν καλύπτει τα standards που έχω θέσει για να κάνω τη συγκεκριμένη κίνηση. Δηλαδή να δώσω το δικό μου για Μ3.
Το ψάξιμο θα συνεχιστεί απ'ότι φαίνεται.
Δε βιάζομαι, ό,τι είναι για καλό.
Ίσως περιμένω λίγο ακόμα, να περάσουν οι αγώνες να μαζέψω κανένα χρήμα γιατί ο Σεπτέμβρης προβλέπεται ζόρικος (πιστόνι και 3 σετ ελαστικά ήδη προγραμματισμένα)
Το καλό είναι ότι έχουμε approval από τη σύζυγο (με παράπονο βέβαια, αλλά η δουλειά έγινε) και σα να το παίρνω απόφαση...![]()
Για άλλη μια φορά...ευχαριστώ πολύ παίδες.
Είστε θησαυρός!![]()
Nikos
alexk (31-08-12), EVERGET (31-08-12), Leonidas_E39 (31-08-12)
Στράτο μην σκεφτείς ΚΑΝ για Μ3 χωρίς ξένον φώτα.
Το σημαντικό είναι ότι βλέπεις πολύ καλύτερα *θέμα ασφάλειας* αλλά και η διαφορά βάρους είναι γελοία.
Στα 1550 το 1.5 κιλό είναι τίποτα.
Καλύτερα να έχεις το δοχείο του πλυστικού παρμπρίζ με μόνο ένα λίτρο, κατέβηκες 4 κιλά.
Οντως!δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.