η κατάσταση της χώρας θα είναι τραγική
ύφεση, ανεργία στο θεό, έλλειψη ρευστότητας, μηδενικές επενδύσεις
μειωμένα εισοδήματα για όλους
αυτό το ποτήρι θα το πιούμε είτε πτωχεύσουμε είτε είμαστε υπό επιτήρηση
ρίξτε μια ματιά τι γινόταν μετά την κατάρρευση των σοβιετικών δημοκρατιών
Αν είναι προτιμότερη, τότε αυτός και το κόμμα του γιατί δεν παραιτούνται να γλιτώσουμε και κανα φράγκο (900.000 ευρώ ετησίως κοστίζει μόνο το δεύτερο γραφείο του Βενιζέλου ως αντιπροέδρου)?
Έτσι κι αλλιώς παντελώς άχρηστοι είναι και φερέρωνα της Τρόικα, ποιος ο λόγος ύπαρξής τους?
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
bouzoukia.jpg
Μια τυπικη καθημερινη βραδυα του νεοελληνα και της νεοελληνιδας στη Θεσσαλονικη (θα μπορουσε να ειναι και ωπουδηποτε αλλου βεβαια) , μια πολυ προσφατη φωτο, ωπου ο τροβαδουρος θα πει το "ειναι στιγμες" και σε ελαχιστα δευτερολεπτα θα εκτοξευτουν ολα αυτα τα δεκαπενταευρα απο ηλιθιους που ειτε δεν καταλαβαινουν τιποτα , αρα ειναι ηλιθιοι, ειτε απο λαμογια που τα εχουν φαει και τα πετανε, ειτε απο ζωα που αρνουνται να δεχθουν την πραγματικοτητα πισω απ τη δικαιολογια του "ετσι ειμαστε εμεις οι ελληνες...να περναμε καλα", αλλα παρολα αυτα την επομενη ειναι ολοι μπροστα σ'ενα pc και βριζουν τους παντες και τα παντα για τη μιζερη κατασταση στην οποια εχει περιελθει η χωρα.
Ειλικρινα ειμαστε οι μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες της υφηλιου και αξιοι για οτιδηποτε μας συμβει απο εδω και περα.
Και στην Αθηνα οι Βερτηδες, οι Κιαμηδες και ολοι οι κλαψομου.ηδες ειναι φισκα καθε βραδυ......
Ειλικρινα αναρωτιεται κανεις .....ποιοι ειναι ολοι αυτοι ρε πο.στη μου ? απο που εχουν ερθει ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη individual : 21-09-11 στις 14:33
Εχω παθει πολιτισμικο σοκ.Που τη πετυχες τουτη τη φωτογραφια;
Αδυνατω να πιστεψω οτι αυτη η εικονα περιγραφει τη καθημερηνοτητα της θεσσαλονικης.Ζω στη Θεσσαλονικη ολη μου τη ζωη και αυτο το πανηγυρι δε συνεβαινε ουτε στη Τεντα(καλοκαιρινο του αεροδρομιου) το 1985.
Πλεον δε βγαινω εξω κι εχω χασει πολλα επισοδια.
Απο περυσι αυτο γινεται καθημερινα στο Ρεμο (και οχι μονο..και εδω τα ιδια χαλια ειναι ακομα και σημερα που μιλαμε) ...μαλιστα καποια ζωα που κατα τ'αλλα κλαιγονται πετανε αυθημερον απο Αθηνα για να πανε να πεταξουν 5 στρεμματα ανακυκλωμενα γαρυφαλα. Η φωτο ειναι παρα πολυ προσφατη....με τις υγειες μας.
Thomelef (21-09-11)
ειδικά τους συγκεκριμένους, θα τους είχα με 300 ευρά το μήνα, χωρίς ένσημο
και δώρο, και φουλ υπερωρία...μόνο για τέτοια φάση αξίζουν αυτοί. δεν αξίζει
ούτε καν αν απολυθούν ρε...να ψωμολυσάνε, να γ@μιούνται στην δουλειά, να
μην έχουν περίθαλψη, και να μην έχουν σύνταξη στα γεράματα...ότι πάνε να κάνουν
δλδ στον απλό έλληνα...μόνο κάτι τέτοιο αξίζει σ'αυτούς...
![]()
sympether with chiefτης