Σελίδα 161 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 61111151159160161162163171 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.601 έως 1.610 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    ???????? what is this old man????????
    προφήτες της παλαιάς διαθήκης

Rides
    1

Προεπιλογή

η κατάσταση της χώρας θα είναι τραγική
    ύφεση, ανεργία στο θεό, έλλειψη ρευστότητας, μηδενικές επενδύσεις
    μειωμένα εισοδήματα για όλους
    αυτό το ποτήρι θα το πιούμε είτε πτωχεύσουμε είτε είμαστε υπό επιτήρηση

ρίξτε μια ματιά τι γινόταν μετά την κατάρρευση των σοβιετικών δημοκρατιών

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι; Ψεμματα λεει;
    Αν είναι προτιμότερη, τότε αυτός και το κόμμα του γιατί δεν παραιτούνται να γλιτώσουμε και κανα φράγκο (900.000 ευρώ ετησίως κοστίζει μόνο το δεύτερο γραφείο του Βενιζέλου ως αντιπροέδρου)?

Έτσι κι αλλιώς παντελώς άχρηστοι είναι και φερέρωνα της Τρόικα, ποιος ο λόγος ύπαρξής τους?
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

4. The Following 2 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

kplc16 (21-09-11), Ptboul (21-09-11)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

bouzoukia.jpg

Μια τυπικη καθημερινη βραδυα του νεοελληνα και της νεοελληνιδας στη Θεσσαλονικη (θα μπορουσε να ειναι και ωπουδηποτε αλλου βεβαια) , μια πολυ προσφατη φωτο, ωπου ο τροβαδουρος θα πει το "ειναι στιγμες" και σε ελαχιστα δευτερολεπτα θα εκτοξευτουν ολα αυτα τα δεκαπενταευρα απο ηλιθιους που ειτε δεν καταλαβαινουν τιποτα , αρα ειναι ηλιθιοι, ειτε απο λαμογια που τα εχουν φαει και τα πετανε, ειτε απο ζωα που αρνουνται να δεχθουν την πραγματικοτητα πισω απ τη δικαιολογια του "ετσι ειμαστε εμεις οι ελληνες...να περναμε καλα", αλλα παρολα αυτα την επομενη ειναι ολοι μπροστα σ'ενα pc και βριζουν τους παντες και τα παντα για τη μιζερη κατασταση στην οποια εχει περιελθει η χωρα.
    Ειλικρινα ειμαστε οι μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες της υφηλιου και αξιοι για οτιδηποτε μας συμβει απο εδω και περα.
    Και στην Αθηνα οι Βερτηδες, οι Κιαμηδες και ολοι οι κλαψομου.ηδες ειναι φισκα καθε βραδυ......
    Ειλικρινα αναρωτιεται κανεις .....ποιοι ειναι ολοι αυτοι ρε πο.στη μου ? απο που εχουν ερθει ?

6. The Following 14 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexm (21-09-11), gant (21-09-11), GEORGE316 (22-09-11), giannis_compact (21-09-11), katsaraios (21-09-11), Lambros46 (21-09-11), liakos (25-09-11), Monsta (21-09-11), PANOS-E60 (21-09-11), pilot (21-09-11), Ptboul (21-09-11), S8N (21-09-11), Stathis (21-09-11), stefm5 (21-09-11)

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη individual : 21-09-11 στις 14:33

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    bouzoukia.jpg

Μια τυπικη καθημερινη βραδυα του νεοελληνα και της νεοελληνιδας στη Θεσσαλονικη (θα μπορουσε να ειναι και ωπουδηποτε αλλου βεβαια) , μια πολυ προσφατη φωτο, ωπου ο τροβαδουρος θα πει το "ειναι στιγμες" και σε ελαχιστα δευτερολεπτα θα εκτοξευτουν ολα αυτα τα δεκαπενταευρα απο ηλιθιους που ειτε δεν καταλαβαινουν τιποτα , αρα ειναι ηλιθιοι, ειτε απο λαμογια που τα εχουν φαει και τα πετανε, ειτε απο ζωα που αρνουνται να δεχθουν την πραγματικοτητα πισω απ τη δικαιολογια του "ετσι ειμαστε εμεις οι ελληνες...να περναμε καλα", αλλα παρολα αυτα την επομενη ειναι ολοι μπροστα σ'ενα pc και βριζουν τους παντες και τα παντα για τη μιζερη κατασταση στην οποια εχει περιελθει η χωρα.
    Ειλικρινα ειμαστε οι μεγαλυτεροι καραγκιοζηδες της υφηλιου και αξιοι για οτιδηποτε μας συμβει απο εδω και περα.
    Και στην Αθηνα οι Βερτηδες, οι Κιαμηδες και ολοι οι κλαψομου.ηδες ειναι φισκα καθε βραδυ......
    Ειλικρινα αναρωτιεται κανεις .....ποιοι ειναι ολοι αυτοι ρε πο.στη μου ? απο που εχουν ερθει ?
    Εχω παθει πολιτισμικο σοκ.Που τη πετυχες τουτη τη φωτογραφια;
    Αδυνατω να πιστεψω οτι αυτη η εικονα περιγραφει τη καθημερηνοτητα της θεσσαλονικης.Ζω στη Θεσσαλονικη ολη μου τη ζωη και αυτο το πανηγυρι δε συνεβαινε ουτε στη Τεντα(καλοκαιρινο του αεροδρομιου) το 1985.
    Πλεον δε βγαινω εξω κι εχω χασει πολλα επισοδια.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    bouzoukia.jpg

είμαστε τραγική ράτσα...καμία συναίσθηση της πραγματικότητας

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω παθει πολιτισμικο σοκ.Που τη πετυχες τουτη τη φωτογραφια;
    Αδυνατω να πιστεψω οτι αυτη η εικονα περιγραφει τη καθημερηνοτητα της θεσσαλονικης.Ζω στη Θεσσαλονικη ολη μου τη ζωη και αυτο το πανηγυρι δε συνεβαινε ουτε στη Τεντα(καλοκαιρινο του αεροδρομιου) το 1985.
    Πλεον δε βγαινω εξω κι εχω χασει πολλα επισοδια.
    Απο περυσι αυτο γινεται καθημερινα στο Ρεμο (και οχι μονο..και εδω τα ιδια χαλια ειναι ακομα και σημερα που μιλαμε) ...μαλιστα καποια ζωα που κατα τ'αλλα κλαιγονται πετανε αυθημερον απο Αθηνα για να πανε να πεταξουν 5 στρεμματα ανακυκλωμενα γαρυφαλα. Η φωτο ειναι παρα πολυ προσφατη....με τις υγειες μας.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν είναι προτιμότερη, τότε αυτός και το κόμμα του γιατί δεν παραιτούνται να γλιτώσουμε και κανα φράγκο (900.000 ευρώ ετησίως κοστίζει μόνο το δεύτερο γραφείο του Βενιζέλου ως αντιπροέδρου)?

Έτσι κι αλλιώς παντελώς άχρηστοι είναι και φερέρωνα της Τρόικα, ποιος ο λόγος ύπαρξής τους?
    Ξερω γω γιατι δεν παραιτουνται;
    Αμα τους ειχα εγω στη δουλεια θα τους ειχα απολυσει.

12. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Thomelef (21-09-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξερω γω γιατι δεν παραιτουνται;
    Αμα τους ειχα εγω στη δουλεια θα τους ειχα απολυσει.
    ειδικά τους συγκεκριμένους, θα τους είχα με 300 ευρά το μήνα, χωρίς ένσημο
    και δώρο, και φουλ υπερωρία...μόνο για τέτοια φάση αξίζουν αυτοί. δεν αξίζει
    ούτε καν αν απολυθούν ρε...να ψωμολυσάνε, να γ@μιούνται στην δουλειά, να
    μην έχουν περίθαλψη, και να μην έχουν σύνταξη στα γεράματα...ότι πάνε να κάνουν
    δλδ στον απλό έλληνα...μόνο κάτι τέτοιο αξίζει σ'αυτούς...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Σελίδα 161 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 61111151159160161162163171 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP