Εγώ ρε παλικάρια δεν έχω εμπειρίες. Τώρα 16 Αυτγούστου παρουσιάζομαι στο Μ. Πεύκο στις Ειδικές Δυνάμεις ΥΕΑ. Με το καλό να πάω και ελπίζω να σας διηγηθώ ευχάριστες ιστορίες
Το μόνο σίγουρο είναι οτι το γέλιο που ρίχνεις στο στρατό δεν το ρίχνεις ποτέ ξανά στη ζωή σου. Και μπορεί να έχει ΠΟΛΛΕΣ άσχημες στιγμές όπου σε πνίγει το δίκιο, σε τρελλαίνει η παράνοια που βλέπεις γύρω και σου τη βιδώνει πολύ άσχημα που είσαι έγκλειστος και αναγκασμένος να κάνεις χίλια δύο άχρηστα πράγματα, όμως τελικά μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς οτι είναι μεγάλο σχολείο. Χώρια που, χρόνια μετά, οι καλές στιγμές είναι αυτές που θυμάσαι...
aristent (05-08-10), joseph (05-08-10), Konstantinos E60 (06-08-10), z3 2.2 (05-08-10)

Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες εκτός από το παραπάνω.
Το μόνο που έμαθα να κάνω στο στρατό είναι να πιάνω μύγες στον αέρα και να παίζω το μπεγλέρι. Όλα τ άλλα μου ήταν παντελώς άχρηστα και γενικά (πέρα από το γέλιο) μία περίοδος εντελώς χαμένη από τη ζωή μου.
Ελπίζω όταν μεγαλώσει ο γιος μου να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να έχει γίνει μόνο εθελοντικός.
οταν λεμε ο στρατος ειναι ενα μεγαλο σχολειο, ειναι μια πιο γενικη εννοια Κωστα, ακομα και αν δεν βρηκες κατι "χρησιμο" ειμαι σιγουρος οτι αντιληφθηκες πολλα καθημερινα πραγματα τα οποια δυστυχως τα συναντας στη μετεπειτα ζωη σου.
Βλεπεις ενω φαινομενικα ειναι ολοι ισοι, φορανε τα ιδια ρουχα,δεν ειναι ομως καθολου ετσι τα πραγματα...με εξαιρεσεις παντα.
Γνωριζεις ανθρωπους καλους ,φιλοτιμους ,τιμιους αλλα και πονηρους ,υστεροβουλους,βουτυροχλεχ λεδες που παιρνουν τριαντα τηλεφωνα την ημερα την μανουλα τους επειδη τους εβαλαν υπηρεσια θαλαμοφυλακα...
Θα δεις τους κολακες και τα γλυφτρονια αλλα θα δεις και λεβεντες με ανδρεια και αξιοπρεπεια.
Πλουσιοι και φτωχοι στον ιδιο θαλαμο,οπως αργοτερα θα ειναι στην ιδια χωρα και γενικως οτι προκειται κανεις να συναντησει στην πολιτικη του ζωη ως αντρας θα το εχει πρωτα δει στο στρατο.
Για αυτο ειναι μεγαλο σχολειο ο στρατος...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 06-08-10 στις 13:44
330Ci (06-08-10), aristent (06-08-10), imolarot (26-06-13), individual (06-08-10), Konstantinos E60 (06-08-10), kplc16 (08-08-10), oldcarskickass (06-08-10), Ptboul (06-08-10), stavr (08-08-10), valantis544 (06-08-10)