Σε 5 μήνες όλα αυτά ?![]()
Σε 5 μήνες όλα αυτά ?![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Πλάκα κανείς.
sympether with chiefτης
Μας δουλευουν κανονικα..
Οχι ρε γιατι με τι κριτηρια τους χωσαν μεσα,την ωρα που εγω χανω
και δεν μπορω να δουλεψω..
Ενταξει ο αγωνας θελει θυσιες..
Και ναι να χασω και τζιρο να χασω και κερδη αν ειναι για το καλο ολων μας..
Αλα οχι την ωρα που εγω χανομαι στο ονομα της κρισης,με το ιδιο ονομα ο αλος να διοριζεται.
vagmag (08-07-15)
Οι περιπτωσεις ειναι πολλες και απο πριν τον συριζα...και εξακολουθούν όμως να υπάρχουν και τώρα.
Γνωστός μου που επί ΝΔ μπήκε δημοτική αστυνομία (πολύ πιθανον και αξιοκρατικά...δεν ξέρω ) επί ένα χρόνο λάμβανε το 60-70% του μισθού του ενώ καθόταν σπίτι του περιμένοντας η ΝΔ/πασοκ να αποφασίσει τις απολύσεις τους...τελικά μετά από 1 χρόνο διακοπών αλλά και με μισθού με τις ευλογίες του ελληνικού κράτους ,αποφάσισαν να τον στείλουν στην αστυνομία ( ήταν οι μετατάξεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι οι απολύσεις που έπρεπε ) τελικά επί Σύριζα επανήλθε στην δημοτική αστυνομία όπου από εκεί μεταταχθηκε ( μια που δεν υπάρχει πλέον δημοτική αστυνομία ) σε θέση στην νομαρχία στο τμήμα πολεοδομιας. ..σαφώς δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο και το μόνο που κάνει είναι να πίνει καφέδες άντε και να περναει και κανένα προτωκολλο ενώ υπάρχουν χιλιάδες άτομα με τα κατάλληλα πτυχία που είναι άνεργοι και σύγχρονος παραπονοιουνται οι δημόσιες υπηρεσίες ότι δεν υπάρχει προσωπικό ενώ είναι γεμάτο με κάθε άλλου είδους ειδικότητες. .. δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει ώστε οι χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις που υπαρχουν ανά την Ελλάδα να μπούνε σε ένα σωστό δρόμο. .. δεν λέω για απολύσεις μια που είναι σκληρό ( αν και στον ιδιωτικό τομέα γίνεται και με τον πιο σκληρό τρόπο ) αλλά τουλάχιστον να μπούνε κάπου που θα είναι χρήσιμοι και να τους γίνει και κάποια εκπαίδευση επιπλέον ώστε να αποδίδουν και ανάλογα στην δουλεια τους μια που τους πληρωνουμε και να μην είναι απλά βαρίδια στην τσέπη μας...!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 09-07-15 στις 11:46
A8hnaios (09-07-15), bmw-318is (10-07-15), chrisgiapz3 (09-07-15), GEORGE BMW 316ci (11-07-15), katsaraios (09-07-15), Konstantinos E60 (09-07-15), mark e92 (10-07-15), Panmilios (09-07-15), Panos 316T (09-07-15), Ptboul (09-07-15), vagmag (09-07-15), Βασιλης (09-07-15)
Αυτό πρέπει να γίνει που περιγράφεις, αλλά την απάντηση την ξέρεις: ''Μεγάλο πολιτικό κόστος''.
Ο μόνος που προσπάθησε να κάνει κάτι ήταν ο Καποδίστριας πριν κάτι χρόνια αλλά ούτε αυτόν τον άφησαν..
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
A8hnaios (09-07-15), Alex_ (09-07-15), chrisgiapz3 (09-07-15), katsaraios (09-07-15), Konstantinos E60 (09-07-15), vagmag (09-07-15), Βασιλης (09-07-15)
Μετά την ψήφιση των υπερήφανων μέτρων (τα οποία απ' ό,τι φαίνεται είναι χειρότερα από αυτά για τα οποία βροντοφωνάξαμε το ηρωϊκό ΟΧΙ) θα ακολουθήσει χοροεσπερίδα στο Σύνταγμα...![]()
Konstantinos E60 (09-07-15), Ptboul (09-07-15), vagmag (09-07-15), Βασιλης (09-07-15)
εμείς είπαμε ΟΧΙ στα μέτρα, και θα φέρουν τώρα χειρότερα ;
Αν κατάλαβα καλά, συζητάμε για τον αν θα μείνουμε στην Ευρώπη μέχρι την Κυριακή ;;;;
Επίσης συζητάμε το ενδεχόμενο για δραχμή ;;;;
Μα αφού μας υποσχέθηκαν... Δεν πιστεύω να μας είπαν ψέμματα...
Για εμάς δουλεύουν ....![]()