Σελίδα 16 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 6141516171826 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 151 έως 160 από 479

Θέμα: F20 116i br-performance tuning

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Blacktan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιθανως για καποιους να εχει σημασια η πληροφορια που θα δωσω για τον υπολογισμο των μεταφορικων.
    Ο εγκεφαλος του 1.6 βενζινη ζυγιζει 1230 χλγραμμα
    Και οι διαστασεις του ειναι : 24 χ 20 χ 7
    Η DHL για ενα τετοιο δεμα μου ζητησε 100¤ (με φπα) για εγγυημενη παραδοση next day εως 12.00 το πρωι.

Ο κονιορδος ειναι ετοιμος λοιπον και περιμενει την DHL να τον παραλαβει...
    Χρήσιμες οι πληροφορίες
    Στα 100 ευρώ είναι και η ασφάλεια μέσα?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο karavag116d Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω μεσα ειμαι!εξαλλου ακομα δεν εκανα καταθεση.η τουλαχιστον να ειναι 500 με το πηγαινε ελα γιατι αμα βαλεις και την εξπρες αποστολη...600 παει
    Θες να τους ρωτήσεις ή να τους ρωτήσω? Η acs πόσα λεφτά ζήτησε και πότε θα είναι η ecu στο Βέλγιο?

Θυμα της κρισης δεν λες τιποτα φιλε ... του father ειναι αλλα παραμενει ακινητο 13 μηνες τωρα. Τωρα που αλλαξε η νομοθεσια για φπ θα το ξαναβγαλουμε εξω . Λογικα εντος 15νθημερου γιατι οσο καθετε αυτο το αμαξι τοσα προβληματα βγαζει.
    Πρεπει να δουλεψει και του αξιζει. Γιατι δεν ειναι αμαξι αλλα πολυθρονα με ροδες και ροπη να φανε και οι κοτες ...
    Εχω παει οδικως 3 φορες με αυτο κων/πολη και δεν ειχα καταλαβει ταξιδι..anyway !

Ναι εχω ενα knn drop in filter μεσα. Δεν πιστευω να παιζει ρολο. Θα τους ενημερωσω παντως και σε ευχαριστω για το remind. Το ειχα ξεχασει κιολας.
    Κρίμα τέτοια αυτοκίνητα να τα τρώει η σκόνη, καταραμένη κρίση
    Κατά την γνώμη μου παίζει ρόλο το ελεύθερο φίλτρο γιατί αλλάζει η παροχή του αέρα στον κινητήρα και άρα πρέπει να αλλάξουν ανάλογα κάποιες παράμετροι στο remap. Δεν μιλάμε για μεγάλες αλλαγές αλλά κάποιο fine tuning σε σχέση με τα εντελώς μαμά ίσως το θέλει. Θα σου πουν καλύτερα οι ειδικοί της brp.
    Έχω και εγώ στο πρόγραμμα να βάλω m-bumpers και ίσως και μια αεροτομή. Κρατάνε ακόμα αξία, ειδικά ο μπροστά. Υπολογίζω κανά 800αρι με τοποθέτηση-βάψιμο (φυσικά μεταχειρισμένοι από ebay). Φιμέ φοράς εργοστασιακά?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρήσιμες οι πληροφορίες
    Στα 100 ευρώ είναι και η ασφάλεια μέσα?

Θες να τους ρωτήσεις ή να τους ρωτήσω? Η acs πόσα λεφτά ζήτησε και πότε θα είναι η ecu στο Βέλγιο?

Κρίμα τέτοια αυτοκίνητα να τα τρώει η σκόνη, καταραμένη κρίση
    Κατά την γνώμη μου παίζει ρόλο το ελεύθερο φίλτρο γιατί αλλάζει η παροχή του αέρα στον κινητήρα και άρα πρέπει να αλλάξουν ανάλογα κάποιες παράμετροι στο remap. Δεν μιλάμε για μεγάλες αλλαγές αλλά κάποιο fine tuning σε σχέση με τα εντελώς μαμά ίσως το θέλει. Θα σου πουν καλύτερα οι ειδικοί της brp.
    Έχω και εγώ στο πρόγραμμα να βάλω m-bumpers και ίσως και μια αεροτομή. Κρατάνε ακόμα αξία, ειδικά ο μπροστά. Υπολογίζω κανά 800αρι με τοποθέτηση-βάψιμο (φυσικά μεταχειρισμένοι από ebay). Φιμέ φοράς εργοστασιακά?
    100¤ ανευ ασφαλειας με φπα για next day εως 12.00
    Εχει next day εως τελος εργασιμης λιγο πιο φθηνα αλλα δεν θελω να χασω την μερα μηπως και μου τον γυρισουν πισω αυθημερον.

Το μυστικο ειναι για να πετυχετε οσο χαμηλοτερη χρεωση να μην ξεπερασει το δεμα το 1.5 κιλα.

Απο θεμα βαρους και περυτιληξης λογικα δεν το περναει εκτος αν βαλετε μισο κιλο χαρτια/κουτια για συσκευασια.

Οι εταιρειες ομως κανουν και ογκομετρηση με την μεθοδο
    Υψος χ πλατος χ μηκος (σε εκατοστα) / 5000 .
    Εαν το αποτελεσμα ειναι μεγαλυτερο του βαρους τοτε λαμβανουν υπ οψιν αυτο και σε χρεωνουν.
    Αν ειναι μικροτερο του βαρους τοτς λαμβανουν ως στοιχειο το βαρος.

Rides
    0

Προεπιλογή

Τα φιμε ειναι εργοστασιακα , ναι ...

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Blacktan μετά το remap θα μπορείς να βάζεις 95αρα βενζίνη ή θα θέλει 98+? Θα απογειωθεί ο άσος, μια πιο σφιχτή ανάρτηση και -ιδανικά- ένα μπλοκέ διαφορικό θα κάνουν το πακέτο super...
    Στα μπροστινά τζάμια δεν έχεις βάλει φιμέ?

Rides
    0

Προεπιλογή

Οχι δεν εχω πειραξει κατι ειναι σκουρα εργοστασιακα κρυσταλλα.
    Σχετικα με την βενζινη μου ειπε ο br πως δεν υπαρχει θεμα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Οχι δεν εχω πειραξει κατι ειναι σκουρα εργοστασιακα κρυσταλλα.
    Σχετικα με την βενζινη μου ειπε ο br πως δεν υπαρχει θεμα.
    και σε άλλον εναν με 116 ειπε ότι η μετατροπη ειναι για 95 οκτανια.

εμας μας ειπε οτι η μετατροπή ειναι για 98 οκτανια, αλλα αν βαλουμε 95 ο εγκεφαλος προσαρμοζεται αυτοματα και δεν υπαρχει πρόβλημα. Του ειπα τοτε αν θελουμε να το κανουμε να δουλέψει με 95 οκτανια στο μελλον ποσο θα στοιχισει; μου ειπε θα αποδιδει 15 περιπου άλογα λιγοτερα και θα μου στοιχισει 250 ευρω. Ρε μπας και γλυκάθηκε που του τα πληρωσε όλα τα 590 ο συγγενης;

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ok. Γιατί στα turbo παίζει μεγάλο ρόλο η ποιότητα καυσίμου και τα οκτάνια. Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα. Φαντάζομαι θα είναι τέτοιο το remap που αν ανιχνευτεί από τον εγκέφαλο βενζίνη κακής ποιότητας θα κόβει για να προστατέψει το μοτέρ.
    Αναφορικά με τα φιμέ, το θεώρησα κοροιδία να πάω να τους δώσω σχεδόν 500 ευρώ για 3 τζάμια + ότι δεν μου αρέσει αισθητικά η διχρωμία εμπρός-πίσω (ειδικά όταν είναι έντονη). Σε 1-2 μήνες θα βάλω φιμέ μεσαίας σκουρότητας σε όλα τα τζάμια αλλά μόνο αν βρω εγκαταστάτη που δεν ξηλώνει τις πόρτες. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα πάω σε 3m ή σε llumar.

Rides
    0

Προεπιλογή

ECU sent ! 98euro με dhl !
    Lets wait !

Περιοχή
    Greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

ecu sent to....τιμη δεν λεω γιατι ο κολλητος εχει acs!

10. The Following User Says Thank You to karavag116d For This Useful Post:

Blacktan (02-02-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ερε γλεντια οι ξεπεσμενοι Ελληνες οι καλυτεροι πελατες του br !

Σελίδα 16 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 6141516171826 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP