ο πωλητησ του φιλε
Σιγουρα ειναι ελληνικο το αυτοκινητο αυτο παιδια?
Βλεπω μια ταξινομηση στον Αλιμο το 2005 με αυτες τις πινακιδες.
BILL007 (13-02-13)
καλημερα φιλε σταματη μου λεει οτι ειναι ελληνικο και απλα το αυτοκινητο εχει καινουργιεσ πινακιδεσ επειδη ειχαν καταστραφει οι πρωτεσ μου ειπε και τον αριθμο απο τισ πρωτεσ .απλα οτυποσ δεν υπαρχρέι αλλα ουτε και η εταιρεια που αντιπρωσοπευει σημερα με πειρε πρωι πρωι να μου πει οτι δεν εχει βρει μια λυση γιατι με το αυτοκινητο αυτο μετακινει τα παιδια του στο σχολειο και η αιταιρει δεν του δινει ενα αυτοκινητο μεχρι να αγορασει αλλο τι να πω αλλο ......μου ερχετε να παω να τον βρισω και μου ζητησε 2μερεσ ακομα
Bazil Van Sinner (13-02-13), ROY (13-02-13), ziaba (13-02-13)
S8N (13-02-13)
τι εννοεισ φιλε σταματη???
S8N (13-02-13)
Βασικα καποιος μου ρχεται στο μυαλο που μπορει να τον διαλυσει(τον πωλητη)
σε χρονο dtαλλα τελος παντων!
Κατα δευτερο,εγω παρακολουθοντας μονο κουραστηκα,φανταζομαι και συ.Ελπιζω να μην ειναι τοοοοοσο μεγαλη η αναγκη σου(χρονικα).Αν οντως ειναι ετσι ξοδεψε την πολυτιμη φαια ,σου,ουσια ψαχνοντας καποια αλλη τραμπα,καποια αλλη λυση.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση,πιστευω ειναι θεμα χρονου να μαθουμε τα παντα για το αυτοκινητο και να αποδειχθει οντως πατατα,αλλα,απο τα λεγομενα σου αντιλαμβανομαι το εξης οξυμωρο.
Το δυνατο χαρτι το χεις εσυ. 2010,1600 κ.ε. και με λιγα χιλιομετρα,ασχετα με την παρακρατηση!δεν το χει ο πωλητης
οποτε η' θα γυρισεις την αγοραπωλησια σε συμβιβασμο υπερ σου η' θα τον παρατησεις,δινοντας του και ενα βαζακι vaseline για να το χρησιμοποιησει δια την τοποθετηση του κουπε του εις τα απατα!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bazil Van Sinner : 13-02-13 στις 11:50
Ρε φίλε με όλο το θάρος,
ειλικρινά γιατι ασχολείσε με τον τύπο?
Δώσε το Mini πίσω αφού έχει παρακράτηση γιά όσο στο πάρουν
και ψάξε για κανένα Sdn με την ησυχία σου, γεμάτο είναι το Car
και μάλιστα με αυτοκίνητα για όλα τα βαλάντια.