Σελίδα 16 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 6141516171826 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 151 έως 160 από 300

Θέμα: Επώδυνα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ προς ανακοίνωση...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    για κανε...μια προσπαθεια να το ανοιξεις..να δουμε ποσοι ειμαστε..με αυξησεις!! χθες συζηταγα με την μανα μου..οτι θα το αυξησουν κανα 80αρι ....και σημερα εφαγα στην μαπα 120 ευρω αυξηση!
    με αυτά τα 120 που δίνεις τώρα θα πάρεις 5 ευρώ υψηλότερη σύνταξη όταν θα γίνεις 67 ετών! Επένδυση στο μέλλον σου είναι, μη στεναχωριέσαι...

...για υπολόγισε 830 το δίμηνο ΤΕΒΕ εγώ και 870 το δίμηνο η γυναίκα μου είναι καλά? ....ατομικές επιχειρήσεις ...μεροκάματο δηλαδή... για το ΤΕΒΕ δουλεύουμε... κι αν πάθουμε τίποτα πάμε στο διάολο... στο ΙΚΑ και το Δημόσιο τουλάχιστον πληρώνεσαι κανονικά όσο είσαι ασθενής...

Αν είχα μπει στην Ολυμπιακή ...τώρα θα έπαιρνα τα τριπλάσια το μήνα σύνταξη... Όπως το ακούς!!

2. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

paganis (05-03-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων

...για υπολόγισε 830 το δίμηνο ΤΕΒΕ εγώ και 870 το δίμηνο η γυναίκα μου είναι καλά? ....ατομικές επιχειρήσεις ...μεροκάματο δηλαδή... για το ΤΕΒΕ δουλεύουμε... κι αν πάθουμε τίποτα πάμε στο διάολο... στο ΙΚΑ και το Δημόσιο τουλάχιστον πληρώνεσαι κανονικά όσο είσαι ασθενής...

!!
    Πρέπει να κάνουμε ένα club ΤΕΒΕ Νίκο.

Εγώ με τη γυναίκα μου με τις προχθεσινές αυξήσεις, είμαστε στα 513 & 811 αντίστοιχα!

Και όπως γνωρίζουμε βέβαια είναι μακράν το χειρότερο ταμείο...

4. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

NickE60 (05-03-10), paganis (06-03-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    με αυτά τα 120 που δίνεις τώρα θα πάρεις 5 ευρώ υψηλότερη σύνταξη όταν θα γίνεις 67 ετών! Επένδυση στο μέλλον σου είναι, μη στεναχωριέσαι...

Αν είχα μπει στην Ολυμπιακή ...τώρα θα έπαιρνα τα τριπλάσια το μήνα σύνταξη... Όπως το ακούς!!
    οντως ,εχουμε καταντησει να δουλευουμε για το τεβε (εισφορες) ,εφορια( φπα, φορους, και τα νταβατζιλικια με τις περαιωσεις!)! κανουμε μια δουλιτσα δικια μας (μεροκαματο), υποτιθεται για να μην εχουμε κανεναν πανω απο το κεφαλι μας...και εχουμε τελικα τον μεγαλυτερο κερβερο...το κρατος!!
    αν ηξερα την σημερικη κατασταση...πριν μερικα χρονια...ουτε καν θα σκεφτομουν δικη μου δουλεια...καλυτερα δημοσιος ,ή ιδιωτικος υπαλληλος, χωρις αγχος και τουλαχιστον να ξερεις τι θα παρεις και που θα τα δωσεις!!τωρα..δεν προλαβαινεις να τα παρεις...(αν καταφερεις να τα παρεις-λογω φεσιων)..και κατευθειαν...ληστρικη επιθεση απο το κρατος προνειας της ελλαδος ! επιπλεον...δεν λεω να πληρωσω...αλλα να εχω και τις αντιστοιχες παροχες ! εδω αν παθεις κατι...μαυρο φιδι που σε εφαγε! δυστηχως απο προσφατη εμπειρια μου...το τεβε δεν σε καλυπτει σε καμια περιπτωση...τσαμπα λεφτα δινουμε...

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

τι να πω ρε φιλε...αν ζω μεχρι τοτε ,....ουτε για τσιχλα δεν θα φτανει το πενταευρο ! αν υπολογισουμε..τις αυξησεις για 35 χρονια ακομα....με τους σημερινους ρυθμους..(γεωμετρικης προοδου)...σιγουρα θα ειναι σαν να εχουμε πληθωριστικα χρηματα( 100.000 ευρω η φραντζολα...κατι σαν την κατοχη)!!!

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οταν λεμε εργασιακος μεσαιωνας μη νομισει κανεις οτι ειναι υπερβολη...

«Όπως είπε ο Επίτροπος Ρεν, δεν υπάρχει τίποτα πιο αντικοινωνικό και αντιανταγωνιστικό για μια χώρα από το να διατηρεί δημοσιοοικονομική ανισορροπία»,
    «Τα μέτρα για τους μισθούς του δημοσίου έχουν επίπτωση και στον ιδιωτικό τομέα, με την έννοια ότι στην ίδια αγορά εργασίας είναι φυσικό να υπάρχει αλληλεπίδραση ανάμεσα στους μισθούς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα»

πηγη Ναυτεμπορικη

Διαβαστε!!
    https://www.tovima.gr/default.asp?pi...&dt=05/03/2010

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μακαρι να ειμαστε ολοι γεροι πρωτα πρωτα για αυτους που μας χρειαζονται (οικογενεια).
    Να ξεκαθαρισω κατι κατ'αρχην τιποτα απο οσα εγραψα δεν αφορουσε το δικο σου post αλλα την γενικοτερη αντιληψη και παγιδα που θελει τον καθενα να ειναι σε καποιο σκαλοπατι μιας μεγαλης σκαλας και δεν πρεπει να ανεβει σκαλοπατι αν δεν του "επιτραπει"
    Αν εξαιρεσεις υπερβολες ή αλογιστες παρανοικες συμπεριφορες ή και εξαρτημενα παθη τα οποια μπορουν να σε οδηγησουν στη πληρη καταστροφη,δεν νομιζω οτι υπαρχει καπου μια αορατη ζυγαρια που σταθμιζει το κινητο του ενος με το κινητο του αλλου και ποιος πρεπει να εχει ποιο.Ετσι και αλλιως αυτο το κανει απο μονη της η τιμη... αν εσυ μπορεις να το αγορασεις με γεια σου με χαρα σου, δεν ειμαι εγω αυτος που θα σε κρινω βαση επαγγελματικης ή "οικονομικης" καταστασης αν σου αρμοζει ή οχι Αυτην την κριτικη την κανουν αλλοι που για ιδιοτελεις κομπλεξικους λογους δεν θελουν να εχεις το ιδιο αγαθο με αυτους.
    Σιγουρα θα πρεπει ο καθενας να γνωριζει πανω κατω τα ορια του και να φερεται αναλογα σταθμιζοντας τα θελω τα μπορω τις αναγκες και τις προτεραιοτητες του ακομα και αν καμια φορα ειναι και λιγο πιο ψηλα...ουε και αλιμονο ομως αν δουλευαμε και ζουσαμε μονο για να φαμε και να κοιμηθουμε... ααα συγνωμη ξεχασα και να ψηφιζουμε!!

9. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

NickE60 (05-03-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

που... τσα...

11. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

tmilatos (05-03-10), Z4 DCT (05-03-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sm6 Εμφάνιση μηνυμάτων
    που... τσα...
    Οπως ακριβως το εθεσες Σταθη......να ναι καλα ο ανθρωπος και θα του χω και του πουλιου το γαλα...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    1

Προεπιλογή

....όλοι του πουλιού το γάλα θα πίνουμε για τα επόμενα χρόνια.

14. The Following 2 Users Say Thank You to yannisv For This Useful Post:

330Ci (06-03-10), Z4 DCT (06-03-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yannisv Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....όλοι του πουλιού..... το γάλα θα πίνουμε για τα επόμενα χρόνια.
    .......μας

Σελίδα 16 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 6141516171826 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP