Σελίδα 16 από 89 ΠρώτηΠρώτη ... 614151617182666 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 151 έως 160 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

γενικά θ'αρχίσουν να κινούνται τα πάντα και ότι δεν έχει να κάνει με το δημόσιο. το τέρας της γραφειοκρατίας και κολησιεργείας αρχίζει πλέον να χτυπιέται πάρα πολύ άσχημα. έφτασε η χώρα στο μηδέν πλέον και άλλη λύση δεν υπάρχει.
    πέθανε το ελληνικό όνειρο του κάθε γονιού να καμαρώσει τον κανακάρη και την κοκόνα πίσω απο ένα γραφείο με εξασφαλισμένο μέλον.
    σχετικά με αποκρατικοποιήσεις κτλ κτλ, όσο όσο να τελειώνουμε, για να ξεφορτωθούμε τόνους βαρών απο τις πλάτες μας...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Stathis (01-11-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ισλαμαμπάντ, Πακιστάν
    Φρικτό θάνατο από τα χέρια των γονιών της βρήκε μία 15χρονη στο Πακιστάν. Όταν οι γονείς της αντιλήφθηκαν ότι μιλούσε σε νεαρό χωρίς τη συγκατάθεσή τους, την περιέλουσαν με οξύ.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Κασμίρ, η αποτρόπαιη δολοφονία διαπράχθηκε στις αρχές της εβδομάδας στο απομακρυσμένο διοικητικό διαμέρισμα Χόι Ράτα, σε απόσταση 140 χλμ. από την επαρχιακή πρωτεύουσα Μουζαφαραμπάντ.

Ο πατέρας του θύματος Μοχάμαντ Ζαφάρ ξυλοκόπησε το απόγευμα της Δευτέρας την έφηβη κόρη του Άνβου Σα, λίγη ώρα αφού την είδε να συζητάει με ένα αγόρι έξω από την πόρτα της οικογενειακής τους κατοικίας.

«Ο πατέρας άρχισε να την χτυπά και στη συνέχεια περιέλουσε το σώμα της με οξύ με τη βοήθεια της συζύγου του. Το κορίτσι υπέστη σοβαρά εγκαύματα, όμως οι γονείς περίμεναν ως την επόμενη ημέρα για να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε» τονίζει αξιωματικός της αστυνομίας, προσθέτοντας πως ο θάνατος διαπιστώθηκε την Τετάρτη.

Η μεγαλύτερη αδελφή του θύματος επικοινώνησε με την αστυνομία λίγο μετά την ταφή του, ζητώντας να διεξαχθούν έρευνες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς, οι οποίοι ομολόγησαν τη δολοφονία, υποστηρίζοντας πως «υποπτεύονταν πως η κόρη τους διατηρούσε δεσμό με ένα αγόρι».

Στις φτωχότερες και πιο απομονωμένες ζώνες του Πακιστάν, οι γυναίκες συχνά αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα ή είδος ανταλλαγής και δεν προστατεύονται από την αστυνομία.

Συχνά, υπό την πίεση της οικογένειάς τους, αναγκάζονται να μην αποκαλύπτουν την κακομεταχείρισή τους προκειμένου η οικογένεια να αποφύγει το στιγματισμό.
    ΑΠΕ/Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Και μετά μου μιλάτε για ισες ευκαιρίες, ισότητα και ενσωμάτωση των ζώων στην κοινωνία μας.

4. The Following 7 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

330Ci (02-11-12), aristent (01-11-12), katsaraios (04-11-12), Nino (01-11-12), Ptboul (02-11-12), S8N (01-11-12), Thomelef (01-11-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΑΠΕ/Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Και μετά μου μιλάτε για ισες ευκαιρίες, ισότητα και ενσωμάτωση των ζώων στην κοινωνία μας.
    Ακόμα και τα ζώα έχουν ανεπτυγμένα τα μητρικα ένστικτα, αυτοι είναι μόνοκύτταροι σκωληκες που δεν θα έπρεπε να καταναλώνουν το οξυγόνο του πλανήτη

Υγ
    Είχα γράψει και αλλα, τα εσβησα.

6. The Following 8 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

330Ci (02-11-12), katsaraios (04-11-12), Panos 316T (02-11-12), Ptboul (02-11-12), S8N (01-11-12), Thomelef (01-11-12), z3 2.2 (01-11-12), Κωνσταντίνος (01-11-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

«ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ»
    ετσι ειναι, η καθε συντεχνια εναντιον ολων των υπολοιπων.

8. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

S8N (01-11-12), Thomelef (01-11-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μολις μπήκαν στο..........

.....στην επόμενη αξιολόγηση ...θα ειναι πρώτοι στην λίστα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

10. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Thomelef (04-11-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Στάθη, βλέπω και τα της δικής μου συντεχνίας και θλίβομαι. Τόσο καιρό τα στάζω στο ΤΣΜΕΔΕ, όπου έχει διορίσει η σάρα και η μάρα το σόι της, για να παίρνω 7 ευρώ επιστροφή στο σφράγισμα και 20 ευρώ στον παιδίατρο (συμβεβλημένοι και οι δυο). Τόσο καιρό παρακρατείται το 2% επί των αμοιβών υπερ ΤΕΕ και το 3% υπέρ ΤΣΜΕΔΕ, για να κρατάει το μαγαζί του ο αδερφός του Αλαβάνου, ο Λιάσκας και ο καθένας. Από τις 8 Οκτώβρη έχουν κατεβάσει διακόπτες στα συστήματα υπολογισμού αμοιβών, δήλωσης αυθαιρέτων και έκδοσης βεβαιώσεων και καθόμαστε και κοιταζόμαστε στο γραφείο. Η ειδοποίηση όμως για τα 2 χιλιάρικα των εξαμηνιαίων εισφορών στο ΤΣΜΕΔΕ έληγε χθες κι έπρεπε να την πληρώσω. Κι άλλα 2 της γυναίκας μου? 4 στο σύνολο. Στον ΕΟΠΥΥ να τα φάτε ρε παλιοπο@στηδες. Στουρνάρα μην κάνεις πίσω, κατάθεσέ το ξανά τη Δευτέρα.

12. The Following 13 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (01-11-12), aristent (01-11-12), Eleni (02-11-12), GiannisRob (02-11-12), gnx (01-11-12), joseph (01-11-12), katsaraios (04-11-12), Kostas_1 (01-11-12), nikos1400 (01-11-12), PANOS-E60 (01-11-12), Ptboul (02-11-12), Stathis (01-11-12), Thomelef (01-11-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Στάθη, βλέπω και τα της δικής μου συντεχνίας και θλίβομαι. Τόσο καιρό τα στάζω στο ΤΣΜΕΔΕ, όπου έχει διορίσει η σάρα και η μάρα το σόι της, για να παίρνω 7 ευρώ επιστροφή στο σφράγισμα και 20 ευρώ στον παιδίατρο (συμβεβλημένοι και οι δυο). Τόσο καιρό παρακρατείται το 2% επί των αμοιβών υπερ ΤΕΕ και το 3% υπέρ ΤΣΜΕΔΕ, για να κρατάει το μαγαζί του ο αδερφός του Αλαβάνου, ο Λιάσκας και ο καθένας. Από τις 8 Οκτώβρη έχουν κατεβάσει διακόπτες στα συστήματα υπολογισμού αμοιβών, δήλωσης αυθαιρέτων και έκδοσης βεβαιώσεων και καθόμαστε και κοιταζόμαστε στο γραφείο. Η ειδοποίηση όμως για τα 2 χιλιάρικα των εξαμηνιαίων εισφορών στο ΤΣΜΕΔΕ έληγε χθες κι έπρεπε να την πληρώσω. Κι άλλα 2 της γυναίκας μου? 4 στο σύνολο. Στον ΕΟΠΥΥ να τα φάτε ρε παλιοπο@στηδες. Στουρνάρα μην κάνεις πίσω, κατάθεσέ το ξανά τη Δευτέρα.
    φιλαρακο, ξέρω τα βαθειά φιλοαριστερά σου αισθήματα και τα σέβομαι. Ομως αυτό το "Οκτώβρη' μου βγάζει το μάτι κυριολεκτικά. Λυπήσου με.

σορυ γιά ο/τ.

14. The Following 4 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (01-11-12), Eleni (02-11-12), gnx (01-11-12), S8N (01-11-12)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε», δήλωσε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης. Αργότερα, διευκρίνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει λύσεις για όλα

Βρε βρε...τα παιδια....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

16. The Following 4 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

joseph (01-11-12), katrin_bmw (01-11-12), S8N (01-11-12), Thomelef (01-11-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

ομοιοπαθης φιλε αρη, κι εγω τα σταζω στο τεβε (ή οπως διαλο λεγεται τωρα), απο το 89 που εβγαλα μπλοκακι.
    πριν ειχα και στο ικα ενσημα, οπως και το ταυσυτ (ταμειο υπαλληλων τυπου) καμια 5ετια.
    μπορει να θεμελιωνω και δικαιωμα συνταξης πλακα πλακα... χαχαχα
    δεν εχω ασχοληθει ποτε, μετρανε αυτα τα ενσημα που ειναι απο αλλα ταμεια, δεν μετρανε, ιδεα δεν εχω, εικαζω οτι μαλλον τζαμπα τα πληρωνε ο εργοδοτης μου.

ολα αυτα τα χρονια δεν εχω επιβαρυνει ουτε σεντ τα δημοσια ταμεια, ευτυχως δοξα τω θεω δεν αρρωσταινω συχνα, αλλα και οταν συμβαινει αυτο χρησιμοποιω μια ιδιωτικη ασφαλεια που ειχα κανει πολυ παλια και μου τα παρεχει ολα δωρεαν.

ειμαι κι εγω απο τα κοροϊδα που πληρωνουν αδιαμαρτυρητα οτι τους ζητανε για να δινονται μαϊμου συνταξεις, μαϊμου συνταγες, κλπ κλπ.

18. The Following 8 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

A8hnaios (01-11-12), aristent (01-11-12), hades7 (02-11-12), Kostas_1 (01-11-12), PANOS-E60 (01-11-12), pilot (01-11-12), S8N (01-11-12), Thomelef (01-11-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

οι εισφορές που πληρώνουμε όλοι μας για τις και καλά παροχές του κρατους είναι το μεγαλύτερο κοροιδιλίκι.
    θα αισθανόμουνα πολύ καλύτερα αν έβγαιναν και μας έλεγαν ότι...φιλαράκια...τα ασφάλιστρα που πληρώνεται στα ταμεία μας, είναι για να πληρώνονται μισθοί υπαλλήλων και όχι για τις και καλά παροχές που σας λέμε ότι δικαιούστε.
    αναλογιστείτε μονάχα τι παροχές έχουν αυτή την στιγμή οι ασφαλισμένοι που ακόμα είναι εν ενεργεία εργάσιμοι.
    ειλικρινά πλέον έτσι όπως έχει γίνει το πράγμα και που τα γερόντια τα έχουν παραμερίσει τελείως και δεν υπάρχει λόγος του ικα, τεβε εοππυ, κτλ κτλ, ζώ για να δώ τα λουκέτα που θα φάνε, όπως επίσεις και τους μπινέδες που θα μείνουν χωρίς δουλειά.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

20. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

katrin_bmw (01-11-12), katsaraios (04-11-12), Ptboul (02-11-12)

Σελίδα 16 από 89 ΠρώτηΠρώτη ... 614151617182666 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP