Σελίδα 16 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 61415161718 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 151 έως 160 από 242

Θέμα: LpG μία ακόμη συζήτηση

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο valerios2000 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπας κ φυγει η μπακα
    η μακα θες να πεις, η μπακα ειναι αλλο πραγμα, μακαρι να εφευγε με τριψιμο...

2. The Following 10 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (06-08-12), aristent (06-08-12), bill_m3 (07-08-12), Leonidas_E39 (06-08-12), Nikos (06-08-12), Nino (07-08-12), S8N (06-08-12), Thomelef (06-08-12), valerios2000 (06-08-12)

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαλέριε τα παίρνεις όλα προσωπικά και μας παρεξηγείς.
    Όχι, δεν έχουμε θέμα με το υγραέριο, το γράψαμε και εγώ και ο Τόμις και οι άλλοι.
    Έχουμε θέμα με υγραέριο σε Μ αυτοκίνητο.
    Τα Μ δεν είναι ούτε supercar ούτε hypercar. Είναι sportscar.
    Όπως είναι και τα Porsche, και τα Audi RS κτλ.
    Αυτό που λες για αερόσακους, κλιματισμό κτλ πάλι υπερβολικό είναι γιατί άν δεις τα τελευταία 20 χρόνια, όλα τα σπορ αυτοκίνητα έχουν τα πάντα.
    Ακόμη και τα GT2 RS / GT3 RS...
    Αυτό που ξεκίνησε τη μόδα των accessories-delete ήταν το CSL, δεν σημαίνει όμως ότι όποιο αυτοκίνητο έχει navigation ή αερόσακους και μοκέτα δεν είναι σπορ αυτοκίνητο (τότε πρέπει να θεωρήσεις και το GT3 RS & GT2 RS γκραν τουρίσμο χιλιομετροφάγους).

Αυτό που λέμε λοιπόν είναι.
    Αγοράζεις ένα σπορ αυτοκίνητο με ειδικό πολύστροφο κινητήρα.
    Προφανώς το πήρες για να γευτείς σπορ οδήγηση, υψηλές επιδόσεις, ωραία απόκριση στο γκάζι κτλ.
    Ποιος ο λόγος τότε να βάλεις υγραέριο σε αυτό, να χαλάσεις όλο το χαρακτήρα του αυτοκινήτου απλά για γλυτώνεις 20 ευρώ το γέμισμα ?

Ένα άλλο παράδειγμα είναι σαν να αγοράσεις Nespresso μηχανάκι, αλλά να γεμίζεις τα καψούλια με καφέ για φραπεδιά γιατί τα καψούλια τoυ Nespresso είναι ακριβά. Τι το πήρες τότε ?

Εγώ το έγραψα κάμποσες φορές, σε απλά BMW και άλλα αυτοκίνητα, είναι καλή ιδέα.
    Κανείς δεν είναι κολλημένος (από τους γνωστούς τουλάχιστον) οπότε μην θεωρείς πάντα ότι υπάρχει κάποιο θέμα από μέρους μας.
    Σωστο, αλλα δεν ειναι life time αλλαγη, δλδ δεν ειναι το εκανα τουρμπο κ αλλαξα φλατζα για να πεσει η συμπιεση κ εριξα τον κοφτη 500 στροφες γιατι ουτως η αλλος βγαζει τα αλογα στις 6100 αντι στις 7200 που τα εβγαζε πριν
    πατας ενα κουμπι κ εχεις το αμαξι που ειχες πριν
    η ολη κουβεντα ειναι σαν το DSC, εφοσον "βγαινει" τι θεμα υπαρχει?
    αν δεν μπορουσα να το κλεισω κ το αμαξι δεν μπορουσε να παρει πανω απο 13 μοιρες κλιση πλαγιολισθησης θα σου ελεγα οτι οκ ακυρωνει ολη την φιλοσοφια του αμαξιου
    ειναι On/Off το συστημα

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε δε πανα λέτε ότι θέλετε ας είχα εγω
    E92 m3 και ας ήταν και μαζούτ ούτε που με νοιάζει
    Για το τι θα έλεγε ο καθενας εδω μέσα !!!

5. The Following User Says Thank You to ΔημήτρηςΜ3 For This Useful Post:

Vassilis ///M (06-08-12)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zgouriazmenos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνει λιγότερη ζημιά στο περιβάλλον ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο 4000 κυβικών απο το δικό μου υγραεριοκίνητο 1900 κυβικών? ΚΑΝΕΙΣ δεν ήξερε να μου απαντήσει ή έστω να μου δώσει μια τεκμηριωμένη απάντηση. Το μόνο που μου λέγανε ήταν "Αυτές τις οδηγίες έχουμε πάρει..." και "Αυτά ορίζει η εγκύκλιος..." και διάφορα τέτοια. Αυτά απο μένα
    Μάλλον δεν το ξέρεις καλά το θέμα με τα υβριδικά
    Μέχρι πρόπερσυ όντως ΟΛΑ τα υβριδικά είχαν τέλη 5 ευρώ
    Από πέρσυ έχουν τελη 5 ευρώ αυτά που είναι μέχρι 1929 κ.ε νομίζω
    Από εκεί και πάνω το ήμιση των αντίστοιχων συμβατικών για αυτοκίνητα με άδεια μέχρι 31/10/2010 και από 1/11/2010 τέλη κυκλοφορίας βάση ρύπων ΚΑΙ στα υβριδικά.......

https://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=322673
    Detailing Madness

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγόρι μου κι εγώ μαζί σου είμαι....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή θα το είχες για να λες ότι έχεις ή για να χαίρεσαι πραγματικά αυτά που έχει να προσφέρει ?

9. The Following User Says Thank You to alexk For This Useful Post:

oldcarskickass (26-09-12)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αλεξ δε νομιζω επειδη θα δουλεύει με LPG
    Δε θα μου προσφέρει τη χαρα του Μ car !!
    Αν το έχεις για καθημερινό αμάξι όπως είχα το Μ3
    Γιατι όχι !! Αν ήσουν καριεριστας και ήσουν μόνο πίστα
    Οκκκ μαζι σου !!!
    Το Μ3 προσωπικά εγω το έδωσα για να μη το παντρεύτω !
    Όπως πολλα άτομα μου έλεγαν εδω μέσα ( που αποδηξα το αντιθετο για αλλη μια φορα )και σε τιμη που ούτε στα πιο τρέλα μου όνειρα !!!

Rides
    0

Smile

Κατσε οποιος παει μονο πιστα με το Μ3 ειναι καριεριστας ?

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Που λέει ο λόγος αν το έχεις μόνο για πίστα για πιο λόγο
    Να το κανεις lpg??? αν το έχεις καθημερινό αμάξι για πιο λόγο να μη το κανεις ;;;
    Αν το έχεις για πίστα έχεις και τα φράγκα για τα γούστα σου !!
    Είναι πολλοί που ξαφνικά εκει που ήταν άνετα με τα φράγκα κλπ κλπ
    Και ξαφνικά τους ήρθαν τα πάνω κάτω !!!
    Και δε λέω αυτούς που χρωστάνε κλπ κλπ όπως λέει ο Θωμάς και θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν
    τι λεζάντα τους με το Μ3
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΜ3 : 06-08-12 στις 18:34

Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε παιδια. Στο απλο bmw μου εγω δεν το βαζω.
    Δεν το βαζω γιατι το θεωρω πατεντα και δε θα θελα να βαζει ο καθενας το κουλαδι του πανω στο αυτοκινητο, να τρυπαει πορτ παγκαζ, να τρυπαει εισαγωγες και ολα τα συναφη. Το σκεφτηκα καποια στιγμη γιατι το αυτοκινητο τσουλαει αρκετα αλλα οχι...

Κατανοω ομως οτι καποιος αλλος νοιαζεται παραπανω για την οικονομια καυσιμου και ειναι λογικο να αδιαφορει για τα παραπανω. Προσωπικα σε καποια ζητηματα τραβαω σκαλωματα...
    Και η θηκη διπλα απο το χειροφρενο για μικροαντικειμενα ειναι. Μπαινει ομως μονο το κινητο μου το οποιο εχει λαστιχενια θηκη. Αν μπει κατι αλλο σαλταρω. Καποιος αλλος μπορει να πεταει κλειδια εκει, ειναι πως το βλεπει ο καθενας...

Επι του θεματος. Ο S54 ειναι ενα μοτερ μελετημενο με ακριβεια. Προσπαθει να εκμεταλλευτει το παραμικρο. Ειναι φτιαγμενος απλα για να δουλευει τελεια. Ειναι κριμα θεωρω πρωτον να τον υποβαλεις σε χιλιομετρα για δουλεια και δευτερον σε... πατεντες. Και ειδικα αμα μιλαμε για πατεντες που θα σου γλιτωσει λιγο καυσιμο σε ενα αμαξι που εχει καινουριο 100.000, τεκμηρια 20-25.000, τελη με εκτακτες ποσο? 2.000? Σερβις στη χρονια? Το θεμα ειναι το καυσιμο του? Νομιζω οτι αν φτασεις σε σημειο να σκεφτεσαι καυσιμα και εχεις Μ3 εχει ερθει η ωρα για το πωλητηριο. Τες πα. Προσωπικη αποψη αυτο.

Πανω στο θεμα των χιλιομετρων... Δλδ αμα φτασει τα 300.000 χλμ ο S54 θα ειναι Οκ? Και οταν λεω οκ δεν εννοω οτι δε θα δουλευει. Μια χαρα θα δουλευει, αλλα θα μπορεις ρε παιδι μου να τον σκισεις αφοβα? Θα ειναι οπως τα πρωτα 100.000 χλμ πχ? Θα παραμενει Μ?
    Να μου πεις αμα τον συντηρεις γιατι να μην ειναι. Ειναι και αυτο... Δεν εχω αποψη για τους S54. Για τους Μ54 οτι θελετε

Στο δικο μου φορτωνω χιλιομετρα. Γι αυτο το πηρα. Ενα Μ3 θα το επαιρνα καθαρα και μονο για διασκεδαση οποτε δε θα ηθελα να εχει πολλα χιλιομετρα. Θα επαιρνα και ενα δευτερο(ενα μεταχειρισμενο απλο bmw με την ιδια καροτσα στο κατω κατω αν θελω σωνει και ντε να οδηγω Ε46 καθε μερα. Αλλιως ενα vw η κανενα κουρσακι ιαπωνοκορεατικο. Ενα kia ceed πχ) και θα προσπαθουσα να φορτωνω οσο το δυνατο λιγοτερα στο Μ. Οποτε αν γραφει το πολυ μεχρι 15-20.000 το χρονο ποιος ο λογος να ειναι υγραεριο??

Αυτη ειναι η δικη μου οπτικη γωνια. Δεν την επιβαλλω σε κανεναν και δεν σκοπευω να αντιπαρατεθω με κανεναν.
    Στο κατω κατω παιζει αμα ειχα Μ να το εβλεπα διαφορετικα.
    Αληθεια, συζηταμε γενικα? Υπαρχει καποιος κατοχος Μ αυτη τη στιγμη που να το εχει κανει γκαζι, να μας πει εντυπωσεις. Τι χρηματα γλιτωνει μεσα στο χρονο και τι ποσοστο ειναι αυτα επι των ετησιων δαπανων του αυτοκινητου?

14. The Following 6 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

alexk (06-08-12), GiannisRob (06-08-12), Nino (07-08-12), S8N (06-08-12), Stathis (06-08-12), Thomelef (06-08-12)

Σελίδα 16 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 61415161718 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP