ναι
οχι
aristent (16-11-12)
και εγώ αυτό πιστεύω πως δεν θα γίνει τίποτα...
Στο ΚΕΠ το είχες κάνει? γίνεται και εκεί η διαδικασία?
Οι νέες άδειες έτσι βγαίνουν πλέον λόγο περικοπής στα πράσινα χαρτιά...
Ισχύουν κανονικά λόγο σφραγίδας του κράτους...
Δεν πρόκυτε να αλλάξουν προς το παρών....
Bazil Van Sinner (17-11-12), S8N (16-11-12)
Vassilis ///M (16-11-12)
Kαι γω με αυτο το ασπρο ριζοχαρτο της κακιας ωρας ειμαι..Στην φωτοτυπια για την ασφαλεια με το ζορι διακρινονται τα γραμματα..
Η μεταβιβαση εγινε πριν αρκετο καιρο και αποφασισα την δευτερα να παω μεχρι το μηχανολογικο για να την παραλαβω.Επρεπε να την βγαλω μια φωτοτυπια για να τη σφραγισει το γραφειο Α και μετα να παω στο γραφειο Β..
Οι λεξεις πρεπουσα ενδυμασια,αρχειοθετηση,τρω με στο διαλειμμα και οχι οποτε γουσταρουμε ειναι αγνωστες ακομη εκει..Περαν του οτι βαριοντουσαν να ψαξουν που ειναι, επρεπε να ξαναπαω την πεμπτη για να την παραλαβω (στη βολτα να βρισκομαστε δηλαδη) και οι βολεμενοι αποφασισαν οτι εκεινη την ημερα θελουν να κανουν αποχη..
Α ρε απολυση και ξυλο που θελουν... Απολυση και ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ αποζημιωση
-------------------
Bazil Van Sinner (17-11-12), fast-enough (16-11-12), Kostas_1 (16-11-12), S8N (16-11-12), steliosm46 (16-11-12), Vassilis ///M (17-11-12)
Εγω Τελη Μαρτιου που πηρα τ αμαξι την αλλη μερα στον Αγ.Δημητριο πηρα σε κανονικο πρασινο χαρτι την αδεια![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Μιλωντας με ενα γνωστο στο τηλ ο οποιος ψαχνεται για αγορα BMW.. συζητωντας για εκτακτες εισφορες κτλ.. μου ειπε οτι αν ενα αυτοκινητο που ειναι μοντελο (κατασκευη) πχ 2001 και εχει γινει εισαγωγη το 2007 για παραδειγμα, με αποτελεσμα να ΕΧΕΙ εκτακτη εισφορα, επειδη φαινεται σαν πρωτη αδεια το ετος εισαγωγης στην Ελλαδα (το 2007 σαν τυχαιο παραδειγμα), ΜΠΟΡΕΙ με ενα χαρτι (στο Υπ. Συγκοινωνιων να υποθεσω.. ή δεν ξερω που..) να αλλαξει η ημερομηνια στην αδεια και να γινει πχ 2001 ή 2002..?? (για να γλυτωσει την εκτακτη εισφορα ολα αυτα)
Ισχυει κατι τετοιο ή του λενε μπουρδες..??
ΧΙΟΣ-CHIOS