Από ασφάλεια τι γίνεται; ποιά εταιρεία τα ασφαλίζει; οι ελληνικές εδώ ή βουλγάρικες;
Από ασφάλεια τι γίνεται; ποιά εταιρεία τα ασφαλίζει; οι ελληνικές εδώ ή βουλγάρικες;
Και μετά πως το πουλάς;;
Sent via mobile device
Nikos
Το αυτοκίνητο από την στιγμή που έχει βουλγάρικες πινάκιδες θεωρείται ξένο.
Που σημαίνει για να το πουλήσεις στην ελλάδα θα πρέπει να εκτελωνιστεί, που σημαίνει το ξεχνάτε. Είναι τρελοί οι φόροι του τελωνείου, ειδικά αν δεν είναι Euro5 χαιρετίσματα. Το είχα ψάξει. μιλάμε ένα αμάξι αγοράς π.χ. 35 χιλιάδων 4000 κυβικά μπορεί να κοστίσει και 100.000 αν πας να το εκτελωνίσεις!!
Η δεύτερη λύση είναι να πουληθεί στην βουλγαρία.
Είναι λίγο φασαρία πάντως η όλη φάση. Πιστεύω ότι ΔΕΝ αξίζει για δίλιτρο.
https://www.bulgaria-export.com/bulg...03-30-17-41-25
Πάντως αν επεκταθεί πολύ η όλη κατάσταση με τις βουλγάρικες πινακίδες, σίγουρα θα βγάλουν κανά απαγορευτικό φιρμάνι. Ολο και κάποια διαστροφή θα σκεφτούν. Αντί να σκέφτονται πως θα κάνουν ελκυστικά τα αυτοκίνητα να κινηθεί η αγορά, θα σκέφτονται πως θα σταματήσουν τα βουλγάρικα. Βάζετε στοίχημα;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη friendgr : 21-01-13 στις 11:36
Νομίζω δεν αξίζει γενικώς.
Θα γίνουν στόχος ελέγχου τέτοια αυτοκίνητα αφενός, και αφετέρου μη παιχτεί καμιά λαμογιά από Ελληνάρα dealer εδώ. Αφορμή ψάχνουν.
Sent via mobile device
Nikos
Σιγά μην οδηγούσα αμάξι με βουλγαρικες πινακίδες για τέτοιο λόγο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
ghost-rider (21-01-13)
Με Μ5 μπαίνεις στον πειρασμό πάντως.
Bazil Van Sinner (21-01-13), imolarot (21-01-13), Vasilis M3 (21-01-13)
δεν παιζει αυτο φιλε μου.
δεν εκτελωνιζεται 2 φορες το ιδιο αυτοκινητο.
μεσα σε 7 χρονια εχεις δικαιωμα να το ξαναφερεις χωρις καμια επιβαρυνση.
μετα πληρωνεις κατι ελαχιστο.
ρωτα εκτελωνιστη για λεπτομερειες ή τυχον αλλαγες.
εκτος αυτου μπορεις να μην παραδωσεις οριστικα τις πινακιδες σου και οταν ξαναφερεις το αμαξι απλα να πας να τις παρεις πισω.
BILL007 (21-01-13)
Εμενα ενας Ελληνας με μαντρα στη Γερμανια μου εστειλε μαιλ πως αναλαμβανει να γυρισει αυτοκινητο με Γερμανικες πινακιδες απο Ελληνικες και να κυκλοφορει νομιμα. Δεν τον πηρα τηλ. αλλα το κρατησα, για να ερθω σε επαφη να καταλαβω τι εννοει. Μπας και παιξει κανα Ζ06..
Vasilis M3 (21-01-13)