Αρχικό μήνυμα απο
stratos
Γύρησα πίσω γεμάτος στεναχώρια. Δεν με τρέλανε τόσο το κρύο όσο τα άτομα με τα οποία βρισκόμουν. Καλώς ή κακώς έλειπα απο Ελλάδα για 5 χρόνια και επέστρεψα να εκπληρώσω τις υποχρεώσεις μου. Αναγκάστηκα να κοιμάμαι με κάποια άτομα, να τρώω μαζί τους, να κάνω την ανάγκη μου μαζί τους, να κάνω υπηρεσία μαζί τους και να δώ ποιοί είναι οι μελλοντικοί συμπολίτες μου, σε ποιούς οι μεγαλήτεροι δίνουν την σειρά τους. Δεν το παίζω ανώτερος, όποιος με ξέρει γνωρίζει τι χαρακτήρας είμαι. Αλλά δυστηχώς με αυτά τα άτομα δεν θα πάμε μπροστά. Ατομα μορφωμένα και άλλα λιγότερο, το ήθος που δείχνουν είναι πως θα ξεφύγουν απο τα δύσκολα πως θα τεμπελιάσουν, πώς θα ζήσουν εις βάρος των άλλων, πώς θα πάρουν το χαρτζιλίκι των 50-100 ευρώ και θα το φυτιλιάσουν σε τεκίλες σε μια έξοδο, πως θα σε κατηγορήσουν και θα σε ρουφιανέψουν όταν κάνεις την στραβή. Και ο καλήτερος πολιτικός να μας φτιάξει αυτή τη στιγμή, το υλικό που έχουμε σαν λαός δεν βοηθάει να φτιαχτούμε και να επιβιώσουμε. Ρίχτε μου όσες κόκκινες θέλετε για αυτό, δεν το παίζω ούτε είμαι ανώτερος άνθρωπος και το γνωρίζετε αυτοί που με ξέρετε απο κοντά. Δυστηχώς, αυτή είναι η στεναχώρια μου απο τον στρατό.