Σελίδα 15 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 5131415
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 141 έως 142 από 142

Θέμα: Φανταρε φανταρε που πας?

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γύρησα πίσω γεμάτος στεναχώρια. Δεν με τρέλανε τόσο το κρύο όσο τα άτομα με τα οποία βρισκόμουν. Καλώς ή κακώς έλειπα απο Ελλάδα για 5 χρόνια και επέστρεψα να εκπληρώσω τις υποχρεώσεις μου. Αναγκάστηκα να κοιμάμαι με κάποια άτομα, να τρώω μαζί τους, να κάνω την ανάγκη μου μαζί τους, να κάνω υπηρεσία μαζί τους και να δώ ποιοί είναι οι μελλοντικοί συμπολίτες μου, σε ποιούς οι μεγαλήτεροι δίνουν την σειρά τους. Δεν το παίζω ανώτερος, όποιος με ξέρει γνωρίζει τι χαρακτήρας είμαι. Αλλά δυστηχώς με αυτά τα άτομα δεν θα πάμε μπροστά. Ατομα μορφωμένα και άλλα λιγότερο, το ήθος που δείχνουν είναι πως θα ξεφύγουν απο τα δύσκολα πως θα τεμπελιάσουν, πώς θα ζήσουν εις βάρος των άλλων, πώς θα πάρουν το χαρτζιλίκι των 50-100 ευρώ και θα το φυτιλιάσουν σε τεκίλες σε μια έξοδο, πως θα σε κατηγορήσουν και θα σε ρουφιανέψουν όταν κάνεις την στραβή. Και ο καλήτερος πολιτικός να μας φτιάξει αυτή τη στιγμή, το υλικό που έχουμε σαν λαός δεν βοηθάει να φτιαχτούμε και να επιβιώσουμε. Ρίχτε μου όσες κόκκινες θέλετε για αυτό, δεν το παίζω ούτε είμαι ανώτερος άνθρωπος και το γνωρίζετε αυτοί που με ξέρετε απο κοντά. Δυστηχώς, αυτή είναι η στεναχώρια μου απο τον στρατό.
    και ομως φιλε στρατο..αυτα που εζησες ειναι ο προπομπος της ζωης που θα βιωσεις...και οπου βιωνουμε ολοι μας!!!και σκεψου και κατι αλλο..οτι μεσα στο στρατο δεν υπαρχει η εννοια και η επιβιωση του χρηματος..στην ζωη προστιθεται και αυτο!!!!εκει ειναι απλα να την σκαπουλαρεις...

Τετοιους αχρηστους, ανικανους κτλ κτλ θα συναντας καθε μερα στην ζωη σου...και οι οποιοι καθε μερα θα προσπαθουν να σε πεισουν οτι δεν χρειαζεται να προσπαθησεις για τιποτα...απλα να ξεφευγεις των καταστασεων παντι τροπο!!!!και το ακομα χειροτερο ειναι οτι πολλοι απο αυτους πραγματι θα την παιρνανε "ζαχαρη" και ισως ποτε στην ζωη τους να μην χρειαστει να προσπαθησουν για κατι σοβαρα!!!ελα ομως που η ζωη η ιδια εχει ενα μοναδικο τροπο να σε βαζει στην θεση της...και αν δεν εισαι αρκετα δυνατος, εγκρατης και να πιστευεις στον εαυτο σου (κατι που κερδιζεις καθε μερα με την προσπαθεια σου)..τοτε οταν η ζωη τα φερει αναποδα (και αυτο ειναι απο τα λιγα σιγουρα) πολυ απλα δεν θα χεις πουθενα να στηριχτεις..

2. The Following 3 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

aristent (18-05-11), hades7 (18-05-11), stratos (18-05-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

έχει 13 χρόνια που απολύθηκα, και βλέποντας τώρα τα τοπία του έβρου, μπορώ να πώ πως
    αισθάνθηκα κάπως...γμτ μπελά μου. πως περνάν τα χρόνια τελικά. στράτο καλός πολίτης
    ρε φίλε. έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο και για σένα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

stratos (18-05-11)

Σελίδα 15 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 5131415

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας