Καυλοριζικο ρε φιλε!!!Τωρα ειναι πολυ πιο σωστες οι καμπυλες σου,Πανο.Και πρεπει να'χει μειωθει αισθητα και το λαγκαρισμα,ενω παρατηρω οτι κραταει 35+kg ροπης σχεδον μεχρι τον κοφτη!Περιμενω βολτα συντομα!
Καυλοριζικο ρε φιλε!!!Τωρα ειναι πολυ πιο σωστες οι καμπυλες σου,Πανο.Και πρεπει να'χει μειωθει αισθητα και το λαγκαρισμα,ενω παρατηρω οτι κραταει 35+kg ροπης σχεδον μεχρι τον κοφτη!Περιμενω βολτα συντομα!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Panos 316T (31-05-13)
ευχαριστω ρε Μαικ
τα 30 κιλα τα εχω 1000 στροφες νωριτερα σε σχεση με πριν ητοι 3.500
τούρμπο και πράσινα άλογα
Samaro (01-06-13)
Μπραβο Πανο, εισαι ωραιος![]()
Panos 316T (01-06-13)
Ομορφονιε, να σου πω την αληθεια , μου τα ειπες στο τηλεφωνο αλλα δεν πολυ πειστηκα για 80 αλογα διαφορα στις 3 με 4000rpm.τωρα συγκρινοντας τα δυο διαγραμματα μου φαινεται οτι το αμαξι τωρα μετα 315 αλογα ειναι καλυτερο μερα με τη νυχτα πριν τις 4500 με παρα πολυ ροπη.το παλιο setup δειχνει καλυτερο μονο στα ψηλα ....μαλλον μου βρωμαει εκκεντροφορος ,χρονισμος και συμπιεση.
Μπραβο νεαρε!!!
Panos 316T (01-06-13)
με μπερδεψες με τον χρονισμο ρε Ζωη, τι εννοας;
οχι τον ατιθασο εχω πανω , τα πικ ειναι στις ιδιες στροφες περιπου check it.
Μπραβο Πανο καλα χιλιομετρα φιλε !!
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Panos 316T (01-06-13), Samaro (01-06-13)
Παντως εχει δικιο ο Ζωης,πρεπει να εχεις ανεβασει πολυ συμπιεση για να εχει τοση δυναμη στα χαμηλα,με 1600cc και τουρμπιναρα!!Πρεπει να το οδηγησω σε γνωστη ορεινη διαδρομη![]()
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Panos 316T (01-06-13)
Μπραβο Πανο καλα γκαζια!!!
Panos 316T (01-06-13), Samaro (01-06-13)