Δηλαδή δεν είναι γνήσιο Μ?
Δηλαδή δεν είναι γνήσιο Μ?
αν σκεφτει κανεις οτι το μ3 του μελους μονστα εφυγε 15κ τοτε κατ'εμε το συγκεκριμενο δεν τα αξιζει, παντα με γνωμονα την επικρατουσα κατασταση..
ξαναλεω προσωπικη αποψη δικη μου και εννοειται φιλικα![]()
Loukas (07-11-13)
12 μάξιμουμ
αντε γεια...
Αν μιλάγαμε για 92αρι θα ήταν αλλιώς το 46 τι να πεις δεν το πουλάω για ενα κομμάτι ψωμί θα το βγάλω Γερμανία ; Αστείο ! Για τέτοιου κόστους χρήσης ,φορολόγησης αυτοκίνητα επιχειρήματα και το επάνω χέρι έχει μόνο ο αγοραστής υπέρ του όπως είχες εσύ κάποτε όπως είχα εγώ κάποτε σαν αγοραστές.καποιος δεν θυμάμαι ποιος εδώ είχε γράψει ότι πουλιέται πλέον μόνο το καλύτερο στην τιμη του φθηνοτερου...
αντε γεια...
aimiliosbmw (07-11-13), BILL007 (07-11-13), Christopherk (07-11-13)
Εγώ σαν αγοραστής πάντως δεν έβαλα ταβάνι τιμής για τον απλό λόγο οτι η τιμή πραγματικά θα καθοριστεί απο μένα αφου θα αξίζει<<στα μάτια μου>>πάντα.Ομως απο τη σύντομη εμπειρία μου αν ο πάτος σε κατάσταση είναι στα 10000¤,δε μπορεί ο κάθε πωλητής χωρίς να ξεχωρίζει το αυτοκίνητό του να ζητάει 20000¤.Ε τότε καλύτερα να αγοράσει κανείς του πάτου και τη διαφορά να την επενδύσεις στο αυτοκίνητο όπως θες εσύ.Την άλλη να ακούς κάτι τιμές 28500¤ αλλά τελικά το αυτοκίνητο να μην είναι αυτό που νομίζει και ο ίδιος ο πωλητής...
Καλός η κακώς ούτε ο αγοραστής ευθύνεται για την οικονομική κατάντια που μας βρήκε,τέλη κυκλοφορίας,φόρους πολυτελείας κλπ.Επίσης ας κοιτάξουμε και λίγο με την οικονομία Γερμανίας τι τιμές παίζουν!!!
Οπως δυσκολευονται να τα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες,με την ίδια δυσκολία θα πληρωθούν κι απο το κάθε νέο αγοραστή.Δεν έχω βρέι ακόμα το δέντρο που βγάζει ευρό στο κήπο μου όπως και όλοι μας φαντάζομαι.Με την ίδια δυσκολία που αγοράστηκαν κάποτε στα 40 και 50...με την ίδια δυσκολία αγοράζει κανείς στα 15,20,25 σήμερα που μιλάμε.Μη ξεχνάμε τη παλαιότητα του αυτοκινήτου με τριψήφια νούμερα στη πλάτη και πιθανές βλάβες που δεν έχουν πληρωθεί ακόμα.
Υ.Γ.
Στα μέχρι τώρα τα πιο πολλά μόνο λάδια έχουν αλλάξει.Αναρωτιέμαι αυτά τα Μ3 ρε παιδιά μόνο λάδια θέλανε μέχρι τα 100000khm + ?
Τα περισσότερα ούτε βιβλίο service,τιμολόγια αν θες...γυρισμένα khm κάργα κλπ
hades7 (07-11-13), Panos 316T (07-11-13)