Σελίδα 15 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 5131415161725 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 141 έως 150 από 452

Θέμα: ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

να εκφρασω και αλλες 2 αποριες που εχω σχετηκα με το μηλοφωνο μου αφου σας βρηκα ευκαιρους !! πρωτη απορια ειναι οτι δεν ξερω εαν το gps ενεργοποιειται με καποιο touch κουμπακι οπως στα android για παραδειγμα, επειδη δεν εχω βρει κατι... και δευτερη απορια οτι δεν ξερω αν εχει αναφορα μηνυματος και αν λαμβανει το μηνυμα μου ο παραληπτης!!! αυτα προς το παρον παιδια.. θα επανελθω στο μελλον σιγουρα με καινουργιες αποριες!!
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιζοντας με το ifile και ψαχνωντας το Carrier Bundle καταφερα και καποιες αλλαγες να ξεκλειδωσω στιγμιαια το κινητο...Αποτελεσμα επαιξα με 5 διαφορετικες καρτες και ολες λειτουργουσαν χωρις r-sim!!!
    Ομως μεχρι να χαρω πολυ εσκασε μηνυμα για ενημερωση ρυθμισεων δικτυου...Μια,δυο τρεις εδωσα να κανει ενημερωση και τσουπ activation ξανα απο την αρχη!Μονο που οταν αφαιρω την σιμ με πεταει κανονικα στις εφαρμογες!Το εχει ξανα κανει το ιδιο και στην 6.1.4(δηλαδη αν αλλαζω σιμ activation,χωρις σιμ εφαρμογες οκ).Το θεμα ειναι μετα το jb υπαρχει τροπος ξεκλειδωματος εκτος του official unlock και r-sim;

εγω θα σου πω οτι εχεις ενα ακριβουλι ipod που θα σε κουραζει καθε φορα που θες να γινει τηλεφωνο!!!

κοιτα εχω σταματησει να το ψαχνω απο το ios5. Δε θυμαμαι να εχω ασχοληθει καθολου με ios6 unlock.

τωρα αν εχεις και ios7 δε νομιζω να εχει βγει κατι.Δε το λεω με σιγουρια.

Γιατι δε ψαχνεις κανενα τσακαλι να σου το κανει official unlock (ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) να ηρεμησει το κεφαλι σου???

Παλια εκανα unlock καποια τηλεφωνα (πχ 3gs) φιλων και τα εδινα ή τα πουλουσαν για να παρουν ελληνικα.
    Απο καποια στιγμη και περα και να μου χαριζουν κλειδωμενο δε το περνω με ολη τη μανουρα που εχεις.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρίστος : 09-01-14 στις 00:05

3. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

freddys (09-01-14)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    να εκφρασω και αλλες 2 αποριες που εχω σχετηκα με το μηλοφωνο μου αφου σας βρηκα ευκαιρους !! πρωτη απορια ειναι οτι δεν ξερω εαν το gps ενεργοποιειται με καποιο touch κουμπακι οπως στα android για παραδειγμα, επειδη δεν εχω βρει κατι... και δευτερη απορια οτι δεν ξερω αν εχει αναφορα μηνυματος και αν λαμβανει το μηνυμα μου ο παραληπτης!!! αυτα προς το παρον παιδια.. θα επανελθω στο μελλον σιγουρα με καινουργιες αποριες!!
    μιστερ tsik πες μας αν θελεις για τι τηλεφωνο μιλαμε και τι ios εχεις.

Οι αποριες σου εχουν λυση απλα για να απαντησω πρεπει να ξερω να σε καθοδηγησω!!

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω θα σου πω οτι εχεις ενα ακριβουλι ipod που θα σε κουραζει καθε φορα που θες να γινει τηλεφωνο!!!

κοιτα εχω σταματησει να το ψαχνω απο το ios5. Δε θυμαμαι να εχω ασχοληθει καθολου με ios6 unlock.

τωρα αν εχεις και ios7 δε νομιζω να εχει βγει κατι.Δε το λεω με σιγουρια.

Γιατι δε ψαχνεις κανενα τσακαλι να σου το κανει official unlock (ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) να ηρεμησει το κεφαλι σου???

Παλια εκανα unlock καποια τηλεφωνα (πχ 3gs) φιλων και τα εδινα ή τα πουλουσαν για να παρουν ελληνικα.
    Απο καποια στιγμη και περα και να μου χαριζουν κλειδωμενο δε το περνω με ολη τη μανουρα που εχεις.....

τι ενοεις δηλαδη ?? να ψαξω για jb ? δεν τα καταλαβαινω και πολυ αυτα ακομα... εχω το 4S με ios 7 καρακλειδωμενο του κερατα... κλειδαμπαρωμενο θα ελεγα χααχαχ απλα δεν ξερω εαν μπορω να εχω αναφορες μηνυματων και εαν μπορω να κλεινω και να ανοιγω το gps οταν θελω εγω και οχι οταν θελει αυτο.. αμα το κανω jb θα μου σβηστουν ολα και θα πρεπει να κανω set up παλι απο την αρχη?? θα δουλευει το προγραμμα που βρισκει το iphone σε περιπτωση που μου το κλεψουν ?? και γενικα τι θα αλλαξει στην ολη φαση ?? τι εχω να κερδισω απο το jb ?? σορρυ αν σε κουραζω απλα δεν μου λυνονται αυτες οι αποριες τοσο ευκολα οσο με τα android... να φανταστεις ακομα και στον υπολογιστη δεν το εχω συνδεσει γιατι δεν ξερω πως...

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    μιστερ tsik πες μας αν θελεις για τι τηλεφωνο μιλαμε και τι ios εχεις.

Οι αποριες σου εχουν λυση απλα για να απαντησω πρεπει να ξερω να σε καθοδηγησω!!
    σορρυ.. quote σε λαθος ποστ!!! και επι της ευκαιριας με λενε δημητρη.. μην ξεχναω και τους τροπους μου

Rides
    0

Προεπιλογή

Δημητρη με jailbreak και 2 tweaks εισαι ετοιμος.Το ενα να περιλαμβανει τις αναφορες,ποιο λειτουργει βοηθαει ο Χριστος.Το δευτερο για το gps παλι με tweak βαζεις εσυ το κουμπι να βρισκεται καπου.Γιατι για gps μπορεις να το ενεργοποιεις και απο τις ρυθμισεις
    Οποτε λες κινητο και εκδοση και βοηθαμε!Γιατι αλλα λειτουργουν στο ιος 6 αλλα στο 7 αλλα κανεις με jb και αλλα χωρις...

Χρηστο οντως ακριβο ipod εχω και εχουν σπασει τα νευρα,οντως μεγαλη μανουρα...Αλλα για Japan AU αν δεν το δω στο official της apple κανενα τσακαλι δεν το σπαει...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη freddys : 09-01-14 στις 07:35

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημητρη με jailbreak και 2 tweaks εισαι ετοιμος.Το ενα να περιλαμβανει τις αναφορες,ποιο λειτουργει βοηθαει ο Χριστος.Το δευτερο για το gps παλι με tweak βαζεις εσυ το κουμπι να βρισκεται καπου.Γιατι για gps μπορεις να το ενεργοποιεις και απο τις ρυθμισεις
    Οποτε λες κινητο και εκδοση και βοηθαμε!Γιατι αλλα λειτουργουν στο ιος 6 αλλα στο 7 αλλα κανεις με jb και αλλα χωρις...

Χρηστο οντως ακριβο ipod εχω και εχουν σπασει τα νευρα,οντως μεγαλη μανουρα...Αλλα για Japan AU αν δεν το δω στο official της apple κανενα τσακαλι δεν το σπαει...
    Το 4s έχω με έκδοση 7αρα..ναι για τις εφαρμογές δεν με πειράζει τόσο, εμένα πιο πολύ με καίει να μην γίνουν εργοστασιακής ρυθμίσεις από το μηδέν. Τώρα όσον αφορά 1-2 εφαρμογές θα τις ξανακατεβασω δεν παίζει θέμα αλλά άμα ειναι τόση μανουρα ώστε να χρειαστεί να τα ξανακάνω οοοολα από την αρχή μάλλον θα ζήσω χωρίς τις ανέσεις που θέλω...

Rides
    0

Προεπιλογή

Το 4s έχω με έκδοση 7αρα..ναι για τις εφαρμογές δεν με πειράζει τόσο, εμένα πιο πολύ με καίει να μην γίνουν εργοστασιακής ρυθμίσεις από το μηδέν. Τώρα όσον αφορά 1-2 εφαρμογές θα τις ξανακατεβασω δεν παίζει θέμα αλλά άμα ειναι τόση μανουρα ώστε να χρειαστεί να τα ξανακάνω οοοολα από την αρχή μάλλον θα ζήσω χωρίς τις ανέσεις που θέλω...
    Κανοντας αντιγραφο στο itunes η στο icloud μενουν ολες οι ρυθμισεις.Στο λεω σιγουρα.Εμενα στο 5 κολλησε στο jailbreak reboot loop γενικα στο μηλαρακι.Επαναφορα-αναβαθμιση σε 7.04 απο 7.0.2 και επαναφορα iphone απο το αντιγραφο που ειχα δημιουργησει.Ολα πισω κατευθειαν,μηνυματα επαφες ρυθμισεις κλπ.Ξανα jailbreak και πλεον σπασμενο μηλοφωνο!!!Οποτε λιγο δυσκολο αν κανεις back up να χασεις οτιδηποτε.Ουτε η apple δεν το θελει πια.Το save εφτασε τοσο μακρυα που τις εφαρμογες τις κατεβασα μεσω icloud στο τελευταιο ''save'' που τις ειχα αφησει...

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πολύ ωραία τότε!! Και τι κερδίζω με το jailbreak;; Το κινητό ειναι ακριβώς το ίδιο μετά η αλλάζουν τίποτα λειτουργίες ;;δηλαδή σε τι χρησιμεύει το jb;; Σορού που γίνομαι λίγο κουραστικος αλλά θα ήθελα να καταλάβω περί τίνος πρόκειται αν ειναι εύκολο

Rides
    0

Προεπιλογή

Πολύ ωραία τότε!! Και τι κερδίζω με το jailbreak;; Το κινητό ειναι ακριβώς το ίδιο μετά η αλλάζουν τίποτα λειτουργίες ;;δηλαδή σε τι χρησιμεύει το jb;; Σορού που γίνομαι λίγο κουραστικος αλλά θα ήθελα να καταλάβω περί τίνος πρόκειται αν ειναι εύκολο
    Τελικά τι είναι αυτό το Jailbreak;

Η διαδικασία του jailbreak δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ξεκλείδωμα του συστήματος αρχείων της συσκευής ώστε να μπορεί ο χρήστης να έχει δικαίωμα εγκατάστασης εφαρμογών και βελτιώσεων που δεν είναι διαθέσιμες στο App Store (3rd party apps) ή να πραγματοποιήσει κάποιες άλλες τροποποιήσεις στη συσκευή όπως για παράδειγμα να περάσει ένα theme.

Η Apple όταν δίνει το sdk (πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών) στους developers έχει κλειδωμένα κάποια αρχεία μην επιτρέποντας την ανάπτυξη εφαρμογών που παρεμβαίνουν σε σημεία της συσκευής που δεν επιθυμεί. Δεν θα δείτε για παράδειγμα στο App Store εφαρμογή που να παρεμβαίνει στην εφαρμογή του ipod. Το jailbreak λοιπόν έρχεται να απελευθερώσει τη συσκευή από αυτά τα κλειδώματα.

Είναι απαραίτητο το jailbreak; Γιατί να το κάνω;

Αν η συσκευή σας καλύπτει όπως είναι τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβείτε σε αυτή τη διαδικασία. Αν πάλι θεωρείτε ότι έχετε ανάγκη από κάποιες παραπάνω λειτουργίες οι οποίες είναι διαθέσιμες μετά το jailbreak τότε διαβάστε τους οδηγούς για το πώς να το κάνετε και προχωρήστε.

Κάποιοι θα πουν ότι το jailbreak γίνετε για να μπορεί κάποιος να περάσει σπασμένες εφαρμογές. Αυτή η αντίληψη είναι εντελώς λανθασμένη. Αν και το jailbreak με το ξεκλείδωμα που κάνει δίνει και αυτή τη δυνατότητα, ο λόγος που γίνεται δεν είναι αυτός αλλά το να κάνουμε τη συσκευή ακόμα καλύτερη και να τη φέρουμε στα μέτρα μας.

Θα έχει πρόβλημα η συσκευή μετά το jailbreak; Τι γίνεται με την εγγύηση;

Το jailbreak αυτό καθεαυτό δεν προκαλεί κάποιο πρόβλημα στη συσκευή. Προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν μόνο με το πέρασμα κάποιων 3rd party εφαρμογών ή να διαπιστωθούν ασυμβατότητες μεταξύ τους. Αν και αυτό συμβαίνει σπάνια να έχετε υπόψη σας ότι οποιαδήποτε μη επίσημη εφαρμογή που περνάτε μέσα από το Cydia (θα πούμε παρακάτω για αυτό) δεν έχει ελεγχθεί από την Apple, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να δημιουργήσει πρόβλημα στη συσκευή και να χρειάζεστε Restore. Περνώντας όμως εφαρμογές από το Cydia που έχουν περαστεί απροβλημάτιστα από άλλους και αποφεύγοντας αχρείαστους πειραματισμούς δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα.

Το jailbreak καθιστά άκυρη την εγγύηση της συσκευής. Αυτό σημαίνει ότι αν πάθει κάτι η συσκευή και πάτε σε κάποιο service ενώ είναι jailbroken, θα σας ακυρώσουν την εγγύηση. Παρόλα αυτά, αν κάνετε ένα Restore της συσκευής μέσα από το iTunes και πατήσετε set up as new phone χωρίς να κάνετε επαναφορά backup μετά το Restore τότε δε μένει κανένα ίχνος του jailbreak και μπορείτε να στείλετε τη συσκευή στο service άφοβα χωρίς να κινδυνεύετε να χάσετε την εγγύηση. Προσοχή όμως. Είναι σημαντικό μετά το Restore να μην επαναφέρετε το backup σας για να μην επανέλθουν στη συσκευή log files τα οποία θα μπορούν να προδώσουν την προηγούμενη ύπαρξη jailbreak.

Το Jailbreak δεν είναι ίδιο με το Unlock;

Όχι. Το Unlock αφορά συσκευές που πωλούνται στο εξωτερικό και είναι κλειδωμένες σε έναν συγκεκριμένο πάροχο με αποτέλεσμα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κάρτες SIM μόνο του συγκεκριμένου παρόχου. Στην Ελλάδα οι συσκευές πωλούνται ξεκλείδωτες και δεν υπάρχει ανάγκη Unlock. Αν όμως έχετε αγοράσει συσκευή από άλλη χώρα όπως για παράδειγμα την Αμερική τότε για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας στην Ελλάδα ή οπουδήποτε αλλού πρέπει να κάνετε Unlock για να ξεκλειδώσετε το Baseband.

Σελίδα 15 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 5131415161725 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP