Δασκαλε...![]()
Δασκαλε...![]()
δεν ειμαι δασκαλος καμμενος ειμαι φιλε
αντε γεια...
Σιγα μην εισαι και κουβελης... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α
Τα γατοτζαβαρακια πως πανε, βγαινει μεροκαματο?
Bazil Van Sinner (21-06-13), chrisgiapz3 (22-06-13), S8N (21-06-13)
προς το παρον επενδυω σε χλωρινες εχουν καταχεσει τον ντουνια ελπιζω μολις βγουν οι αποζημιωσεις τις ερτ να βγαλουν τα σπασμενα, θα κυκλοφορει πολυ αρρουρι στην μεσογειων
αντε γεια...
Εγω εχω επενδυσει σε φάκες και περιμενω.
Αν βαζεις το τυρι να κανουμε δουλεια.
τι νομικη μορφη θα εχει η εταιρια? να ξερουμε που βαδιζουμε.... το κακο να ξερεις και επειδης ειναι στειρωμενες ξεχασε το το φρανσαις δεν προκειται να γενεις ναννους
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 21-06-13 στις 17:35
αντε γεια...
hades7 (21-06-13)
Να συνεχισω για να απαντησω στον φιλο pitbul ότι είναι πολύ ευκολο να φτιαξειs ένα δικο σου καταστημα στα μετρα σου απλα οπωs το γουσταρειs ρε παιδι μου το χωριζειs με γυψοσανιδα και πισω φτιαχνειs τα donuts και μπροστα τα πουλαs.
4 εταιριεs αυτή την στιγμη λειτουργουν με τον ιδιο τροπο.Εαν σε προμηθευει με το μειγμα αναλαμβανει και η ιδια εταιρεια να σε μαθει δωρεαν στο εργοστασιο της –εργαστηριο πώς να το φτιαχνεις και πως το θελεις αφρατο?πολυ αφρατο?κιτρινο χρωμα εμφανισιακα?σου μαθαινει τα παντα δωρεαν και μπορεις να πηγαινεις εως και 4 φορες την εβδομαδα.Σε μια εβδομαδα σου λυνουν τα χερια.Σοβαροι ανθρωποι ξερουν τι πουλανε συν ότι παντα εχεις το κινητο τηλεφωνο του μηχανικου(ετσι ονομαζουν τον ανθρωπο που σε μαθαινει και ας πουμε ότι ξεκινας να δουλευεις και κατι παει στραβα παιρνοντας τον τηλεφωνο αμεσως σου δινει την λυση)Το μειγμα είναι 25κιλα σακια σε σκονη.Δεν είναι τιποτα μαγικο και δυσκολο.Απλα μεταξυ τουs αυτές οι 4 εταιρειες καταλαβαινειs τα εχουν τροποποιησει λιγο για να φαινεται φυσικα και η διαφορα παντα βεβαια προς το καλυτερο.Το δευτερο σκελος είναι η γεμιση,παλι αυτές οι 4 εταιρεις εχουν ετοιμες γευσεις διαλεγεις και παιρνειs,φυσικα ότι πληρωνεις παιρνεις.Και το σημαντικοτερο ότι εχεις παντα την υποστηριξη τους γραπτως.Τοσο απλα είναι φιλε ουτε πειραματα ουτε τιποτα τοσο απλα.
Και ο εξοπλισμος για να μπορεις να τροφοδοτεις μονο το καταστημα σου είναι γυρω στις 11.000 με 12.000 ευρω.Αλλα και παλι να πας να κανεις ένα δικο σου καταστημα παλι πολύ δυσκολα θα επιβιωσεις,για τον λογο ότι εάν αυτή τη στιγμη σε κάθε τετραγωνο υπαρχει και πρατηριο σε ένα μηνα από τωρα σε κάθε τετραγωνο θα υπαρχουν 2 και 3,στην Αθηνα αρχισαν και το κανουν 0.50 για να επιβιωσουν στην επαρχια το κανουν 0.70 για να επιβιωσουν τον κοσμο τον εμαθαν στο 0.60, κοινως αρχισε και χανεται η μπαλα σε λιγο θα χαθει και το γηπεδο,γλυκο είναι δεν μπορεις κάθε μερα να τρως donuts (άλλο στην Αμερικη εκει ναι γιατι είναι αν μπορουμε να την πουμε δικη τους συνηθεια)όπως και εμεις πιο πολύ κλεινουμε π.χ προς το σουβλακι.η ποιοτητα ολων αυτων που κυκλοφορουν σημερα αρχιζει και χαλαει(παρατηρηστε και θα δειτε μυρωδιες από λαδι,σοκολατα επικαλυψης που σπαει,τρωμε ένα το πολύ δυο και νομιζουμε ότι φαγαμε βαριδια) ότι θα γινει θα γινει λιγο ακομα παιχνιδι με τα παιδακια μαμα donuts μαμα donuts,και αυτό ηταν.Θα προχωρησουν λιγο τα coffee time που προανεφερε ενας φιλος πιο πανω αλλα και εκει θα χαθει η μπαλα γιατι αυτος που προμηθευθει τα cofee είναι η ιδια εταιρεια που σας ειπα στο προηγουμενο θρεντ που προσπαθει να κλεισει συμφωνιες με μεγαλο σουπερ μαρκετ συν ότι εχει αυτή την στιγμη καμμια δεκαρια πρατηρια στην Αθηνα,και μαλιστα εχω και γραπτως και το ολο πλανο και από αυτά τα coffee ποσα θα δωσειs τι θα παρειs τον πρωτο χρονο τι τον δευτερο και και και…..
Ηταν ένα προιον που ειχε τεραστιες προοπτικες ανοδου για την επομενη πενταετια,επεσε σε λαθος χερια και το κατεστρεψαν,όπως ακριβως ειχε ξαναγινει και το 1975,ακριβως το ιδιο πραγμα ειχε γινει από οσο εμαθα από πολύ παλιους ζαχαροπλαστες.
Εγω παντως παιδια ακουω donuts και τρεχω.Καλα να ειμαστε και παμε για αλλα.
A8hnaios (21-06-13), aristent (21-06-13), chrisgiapz3 (22-06-13), fanisk (21-06-13), hades7 (21-06-13), Kostas_1 (21-06-13), Panos 316T (21-06-13), S8N (21-06-13), Stamatis (21-06-13), Thomelef (21-06-13)
Αντωνη, σου βγαζω το καπελο.
εχω τις ενστασεις μου οσον αφορα για την 5τια.
Προσωπικα δεν θα εκανα τετοια κινηση με βραχυπροθεσμο μελλον αλλα θα προσπαθουσα να εδραιωσω το ονομα μου για αρχη.
Μιλωντας για αυτα μου ρχεται στο μυαλο μου απεναντι απο κει που θα παμε σημερα και αναφερομαι σε σουβλατζιδικο.
οτυπος δουλευει χωρις σερβιτορους μονο καλαμακια μπιφτεκια πατατες σαλατα.ειναι σελφ αερβις και οταν δινεις παραγγελια αυτη "χτυπαει" στο πισι που βλεπουν οι ψηστες, ολα ομορφα και ωραια
τα καλαμακια ειναι μικρα αλλα ποιοτικα και ειναι η αιτια που εκλεισαν 2 ταβερνες γυρω του.
Δουλευει με μετρημενες επιλογες , με ποιοτητα και με καλες τιμες.
Βαλε οτι το σουβλακι ειναι στο dna μας βαλε οτι διατηρει την ποιοτητα του , απογειωση!
τούρμπο και πράσινα άλογα
S8N (21-06-13)