λιγη ωρα εμεινε κυριοι ...
evasi0n.com
λιγη ωρα εμεινε κυριοι ...
evasi0n.com
αντε να δουμε ποτε![]()
Το evasi0n, το πολυαναμενόμενο untethered jailbreak tool για το iOS 6, κυκλοφόρησε από την ομάδα των evad3rs!
https://www.iphonehellas.gr/
.
.
Nino (04-02-13)
Oδηγός Untethered Jailbreak iOS 6.1
Με το παρακατω εργαλείο μπορείτε να πραγματοποιήσετε Untethered Jailbreak στις iOS συσκευές σας μου έχουν την έκδοση 6.0 εως 6.1 και λειτουργει σε υπολογιστες Mac / Windows / Linux
Συμβατές iDevices:
*iPhone 5
*iPhone 4S
*iPhone 4
*iPhone 3GS
*iPad Mini
*iPad 4
*iPad 3
*iPad 2
*iPod Touch 4G
*iPod Touch 5G
*AppleTv 2G
1ο Βήμα :
Συνδέεται το iDevice σας στο iTunes και πραγματοποιείται ένα backup της συσκευής σας (κάντε δεξί click στο όνομα της συσκευής, κάτω από το μενού Devices, και επιλέξτε το Back Up.)
2ο Βήμα :
Μόλις ολοκληρωθεί το backup, ένα tip για να πηγαίνει γρηγορότερα το jailbreak,
καλό θα ήταν να πάτε στην συσκευή σας και να πλοηγηθείτε στο Settings-General-Reset-Erase all Content and Settings.
3ο Βήμα :
Πριν προχωρήσετε, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε περίπτωση να κλειδώσει η συσκευή θα πρέπει να αφαιρέσετε το αυτόματο κλείδωμα στη συσκευή, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Auto-Lock -> Ποτέ.
4ο Βήμα :
Κατεβαζετε το tool απο εδω: https://evasi0n.com/
Mac
windows
linux
5ο Βήμα :
Aνοιγετε το αρχειο που μολις κατεβασατε και τρεχετε το evasi0n
6ο Βήμα :
Αμεσως βλεπετε την παρακατω εικονα που ζηταει να συνδεσετε τη συσκευη σας με τον υπολογιστη
7ο Βήμα :
Πατατε το κουμπι Jailbreak
8ο Βήμα :
9ο Βήμα :
10ο Βήμα :
11ο Βήμα :
ξεκληδωνουμε τη συσκευη μας και ανοιγουμε το νεο icon που βλεπουμε στο springboard
12ο Βήμα :
13ο Βήμα :
Το τηλεφωνο θα κανει restart και μετα μπορουμε να κλεισουμε το προγραμμα του υπολογιστη μας
14ο Βήμα :
nJoy jailbreak !!!!
bill_m3 (04-02-13), chrisgiapz3 (04-02-13), dimtz (04-02-13), GanKostas-E90 (04-02-13), kostas 325 (04-02-13), Nino (07-02-13), Samaro (05-02-13)
Aceman συγνωμη δεν ξερω το ονομα σου το κατεβασες το jailbreak?
ΚΩΣΤΑΣ
ναι κανονικα.
Ολα ειναι μια χαρα
GanKostas-E90 (04-02-13), kostas 325 (04-02-13), Thomelef (04-02-13)
πολύ πιο απλό φαίνεται απο τα προηγούμενα πάντως.
τέτοια βλέπω και μου την δίνει που δεν έχω φόνι...
sympether with chiefτης
Aceman ολα καλανα ρωτησω κατι γιατι δεν το εχω
πριν καναμε jailbreak κατεβαζαμε το Instalus και μεσω αυτου βρισκαμε τι θελαμε απο παιχνιδια κτλ τωρα τι πρεπει να κανω για να βρω κατι?
ΚΩΣΤΑΣ