Αυτη η τακτικη λοιπον της τραπεζας (και αλλων φυσικα τραπεζων) πως λεγεται αραγε πιο ομορφα απο ποΥστια??
Λαικισμος???
Σταματη απολυσεις στον τελευταιο χρονο εχουν πολλες οι τραπεζες?
Γνωριζεις επι του θεματος??
Εντιτ δεν το προλαβα με το αλλο ποστ..
Βρε Γιαννη αληθεια στα ισα πες πιστευεις οτι δεν ειναι συναυτουργοι τραπεζιτες και κρατος??
Δηλαδη δεν υπηρξαν τουνελ συνενοησης και διαπλοκης ??
Αν οχι τοτε τι να πω ....
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
χρωστας πολλα ρε γιωργο και εχεις τετοιο μενος?![]()
![]()
![]()
katsaraios (24-06-12)
εγω εχω μενος με την παναχρηστη eurobank...αυριο θα γινει της ποπης...
eurobank εχει 2 στο κεντρο της Λαρισας στην ιδια γωνια κιολας...
κανουμε γαργαρα που μερικα σ.κ κατεβαζουν τα ρολλα στο atm γιατι φοβουνται επεισοδια??? επεισοδια στη Λαρισα....
δεν μιλαμε...
αλλα ρε ******ιδες δεν γινεται απ την παρασκευη να ειναι χαλασμενα και τα 2 μηχανηματα...
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ...
και μην μου πειτε να βγαζω αλλη μερα σαν τον πατερα μου, εγω Σαββατο θα βγαζω και αν δεν γινεται θα του σηκωσω το ατμ την αλλη βδομαδα και θα του το καρφωσω στην εισοδο...
Leonidas_E39 (25-06-12), m-power_01 (24-06-12)
Τι πουστια και ξεπουστια ρε Γιωργο. Ο νομος του εμποριου ειναι γνωστος και ο ιδιος ανεκαθεν.
Μια φραση που μου ελεγαν από μικρο παιδακι οι γεροντες: Εγω στραβωνω και πουλαω, εσυ βλεπε και αγοραζε.
Βεβαιως και Κακως οι τραπεζες ακολουθουσαν αυτες τις τακτικες, αλλα το ζουμι ειναι αυτο που λεει η Σασα:
Και συνεχιζω λεγοντας αυτα που βλεπαμε ολοι μας:
Ειναι δυνατον ανθρωποι που τους βλεπαμε, που ειχαμε σχεσεις και γνωστοι, να ξοδευουν ετσι οπως ξοδευαν με 300% και βαλε, πανω απο το εισοδημα τους?
Ηταν απλα θεμα χρονου πότε θα εσκαγε η φουσκα....
Εμεις οι συγκρατημενοι ομως τι φταιμε, να πληρωνουμε το λογαριασμο παρεα?
katsaraios (24-06-12), Konstantinos E60 (25-06-12), pilot (25-06-12), sasabmw (24-06-12), Stathis (24-06-12), Thomelef (24-06-12)
m-power_01 (24-06-12), Stathis (24-06-12)
Μ´αρέσεις γιατί είσαι νταής! Ακόμα θυμάμαι τι είχε γίνει στην Κόρινθο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 24-06-12 στις 19:03