Βασικά είναι ένα γέρος με καπελάκι γιατι ο άλλος είναι σε άδεια ασθενείας.
Τα ίδια
+ 1% ως 20%
+ 21% ως 40%
+ 41% ως 60%
+ 61% ως 80%
+ 81% ως 100%
Περιμένω επιστροφή :LOL:
Βασικά είναι ένα γέρος με καπελάκι γιατι ο άλλος είναι σε άδεια ασθενείας.
S8N (08-06-12)
Πρόεδρε αναβαθμίστηκα από Overland σε Cayenne Turbo. Τον ήπιαμε δε λες τίποτα. Το κακό είναι πως η τελευταία δόση σκάει τέλη Οκτωβρίου, με περαίωση ημιυπαιθρίων & εισφορές ΤΣΜΕΔΕ δικές μου & της συζύγου. Κι ακόμη δεν έχουμε δει ΦΑΠ 2010-2011, ούτε τέλη ακιντήων 2012. ΩΙΜΕ.
Απορώ αν εγώ είμαι τόσο στριμωγμένος που έχω και δουλίτσα, τι κάνουν οι συνάδελφοί μου που κάθονται.
katsaraios (13-06-12), Ptboul (11-06-12), Stathis (13-06-12)
Μόλις με πήρε φίλος μου ο οποίος έχει μαγαζί στο όνομα της μάνας του. Τον συγκεκριμένο τον είχε "απολύσει" ο πατέρας του από το δικό του μαγαζί πριν αναλάβει το άλλο για να παίρνει και το επίδομα από ΟΑΕΔ.
Στο όνομα του έχει καινούριο αμάξι και σπίτι. Εισόδημα δε δηλώνει τπτ!
Κέρδισε ένας γνωστός του 15000¤ από ΟΠΑΠ και πήρε το απόκομα για να το δηλώσει στην εφορία ως εισόδημα και να μη πληρώσει τπτ.
Καθάρισα μου είπε με εφορία. Θα πληρώσω 100-200 ¤ από εκεί που θα πλήρωνα κάποιες χιλιάδες!!!
Να προσθέσω οτι δεν κόβει ποτέ απόδειξη στο μαγαζί?
Δεν έχω λόγια....
bill_m3 (13-06-12), katsaraios (13-06-12), Panos 316T (13-06-12), PANOS-E60 (13-06-12), Ptboul (13-06-12), S8N (13-06-12), Stathis (13-06-12), Thomelef (13-06-12)
sympether with chiefτης
Φταίμε και εμείς πάντως που δεν καταγγέλουμε κάτι τέτοια λαμόγια.Να μου πείς,μετά θα είσαι ο "κακός" και ο "ρουφιάνος" αλλά...
κανονικά κατάσχεση αδείας πρέπει να γίνεται...εγώ αυτό ξέρω.
όπως υπάρχουν οι δημόσιοι που απλά πληρώνονται χωρίς να κάνουν τπτ, έτσι και αυτοί είναι τα αποβρ4άσματα του ιδιωτικού τομέα.
όχι τπτ άλλο, να είμαστε και δίκαιοι. όσο αξίζει να πάρουν πόδι απο τις υπηρεσίες ένα κάρο άχρηστοι χαραμοφάιδες, άλλο τόσο αξίζει να πάρουν πόδι απο την αγορά όλοι αυτοί οι ψευτοαπατεώνες του κώλου.
sympether with chiefτης