Αυτα ξεπερνιουνται καποια αλλα ομως οχι...
Κοινο μας στοιχειο με τον deep ειναι οτι και οι δυο ξεσκονισαμε το πτυχιο πληροφορικης μας!!! χαχαχα
Αυτα ξεπερνιουνται καποια αλλα ομως οχι...
Κοινο μας στοιχειο με τον deep ειναι οτι και οι δυο ξεσκονισαμε το πτυχιο πληροφορικης μας!!! χαχαχα
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Bassakos (09-06-14), Bazil Van Sinner (02-06-14), chrisgiapz3 (02-06-14), freddys (02-06-14), Nino (02-06-14), Ptboul (02-06-14), TakisKal (02-06-14), trueno (18-08-14)
Νομίζω ότι ακόμα και δεκάχρονο καταλαβαίνει πλέον πως τα όρια σε κάποιες περιπτώσεις είναι καθαρά για εισπρακτικούς λόγους.
Μια πολιτική που ακολουθείτε και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.
Του φίλου μου στην Μελβούρνη του ήρθε κλήση 180 δολλάρια, για 11 χιλιόμετρα υπέρβαση. Πως; είχε όριο ο δρόμος τα 70 και πήγαινε ακριβώς τόσα. Σε κάποια στιγμή έγινε 60 το όριο. Δεν πλακώθηκε στα φρένα , άφησε το αμάξι να ρολάρει να πέσει στα 60 μόνο του. Ε, ακριβώς εκεί που ήταν η ταμπέλα είχε και κάμερα. Τρελά έσοδα μου λέει το χρόνο από κλήσεις. Για πολλά εκατομύρια δολλάρια. Παντού μα παντού έχει κάμερες.
andreas_R (02-06-14)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Ptboul (02-06-14)
Όπως έχει πει και ο Άρης Σταθάκης σε παλιά συνέντευξη τα σημερινά όρια είναι αποτέλεσμα των ατυχημάτων που κατά καιρούς έχουν συμβεί σε κατα τόπους σημεία.
Δλδ, έγινε ατύχημα επειδή ο οδηγός έτρεχε με 190 σε σημείο με όριο 120, απ τα πρώτα που έκανε η τροχαία ήτανε να ρίξει το όριο στο συγκεκριμένο σημείο για να φανεί ότι κάνανε κίνηση και λάβανε τα μέτρα τους.... Τα σχόλια δικά σας!
Eleni (02-06-14)