Σελίδα 146 από 200 ΠρώτηΠρώτη ... 4696136144145146147148156196 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.451 έως 1.460 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπαρχει ακομα κοσμος που δέχεται επιταγές ?????
    Αν ένας πελάτης σου μεγάλος, παλιός ,δεν έχει μετρητά και δεν έχει βεβαια καποια σφραγισμένη,
    Αναγκαστικά θα πάρεις για τζίρο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπάρχει κώστα. και κυρίως τις δέχονται απο κόσμο που ήδη έχει προβλημα. νομίζουν πως έτσι θα φτάσει η ώρα που θα περιορίσουν κατά πολύ την ζημιά που έχουν πάθει...

πάρε δλδ μια πεντάρα, εκ των οποίων τα 1500 είναι για την άλλη που δεν μπόρεσα να σου πληρώσω και πάει λέγοντας.

δεν μπορείς να φανταστείς τι κόσμος υπάρχει και πόσο μπλεγμένος είναι με αυτή την ιστορία των επιταγών.

εμείς τα δώσαμε απλά μούτζα όλα τα κωλόχαρτα και ξεκινήσαμε απο την αρχή με τους δικούς μας όρους. βέβαια αυτό είναι άλλο αντίκτυπο, την τραγική μείωση του τζίρου.

ο άνετος ύπνος όμως, είναι αξία ανεκτίμητη. να ξυπνάς και να μην στέφτεσαι τι θα γίνει 15 και 30 του μήνα, ούτε να ψάχνεσαι 4 μέρες συνεχόμενα για το τι θα γίνει με 2 ή 3 κωλόχαρτα που κάποιοι τα ονομάζουν επίσημα έγγραφα πληρωμής.

για μένα πολύ τραπεζίτες έπρεπε να καθήσουν στο σκαμνί μαζί με τους εκδότες κάθε επιταγής που έσκασε.
    Αν αντεχεις Θωμά για κάτι τέτοιο είναι το καλύτερο.
    Αλλα πολλοί όπως και εγω δεν μπορούν να το κάνουν αυτο γιατί μπορει να μην έχεις πελάτες με δυνατότητα μετρητου και να μηδενισεις το τζίρο έτσι.

A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ένας πελάτης σου μεγάλος, παλιός ,δεν έχει μετρητά και δεν έχει βεβαια καποια σφραγισμένη,
    Αναγκαστικά θα πάρεις για τζίρο.

αυτό είναι σα να σκάβεις μόνος σου το λάκκο σου...

αν δεν έχει μετρητά, ειδικά στην παρούσα φάση που δεν έχει και δουλειά, πως θα μπορέσει να την πληρώσει?

αυτό είναι ρε...καλή την πίστη, και στο τέλος όταν την πατάμε, μετανιώνουμε για ότι κάνουμε.

και δεν το λέω για σένα γιάννη, αλλά έτσι την πατήσαμε εμείς και έχουμε το χάλι που έχουμε σήμερα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Θωμά θα πάρεις επιταγη απο πελάτη που τη πληρώνει μέχρι σήμερα.
    Φυσικά μέσα στο 3,4,6 μηνό λήξης μπορει να κάνει μπαμ
    Το ρισκαρεις αυτο
    Αλλιώς θα χάσεις αυτο το τζίρο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STREETRACING : 19-03-13 στις 10:46
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν αντεχεις Θωμά για κάτι τέτοιο είναι το καλύτερο.
    Αλλα πολλοί όπως και εγω δεν μπορούν να το κάνουν αυτο γιατί μπορει να μην έχεις πελάτες με δυνατότητα μετρητου και να μηδενισεις το τζίρο έτσι.

εξαρτάται τι έχει να χάσει ο καθένας γιάννη. αν μέχρι και το τελευταίο πετραδάκι στέγασης σου είναι δικό σου, αναγκαστικά κάνεις έτσι, γιατί στο τέλος χαμένος εσύ θα βγείς.

αν είσαι σε φάση που λες τα ρίχνω μια ζαριά επειδή τι είχαμε τι χάσαμε, οκ συμφωνώ...
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αν έχεις μύρια δανείων ρισκαρεις σε λογικά πλαίσια.

A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

τες πα, το σκίσαμε με τις επιταγές και με την καλή διαχείρηση των τραπεζών μας...

ας δούμε τι θα γίνει με τους φίλους μας στην νήσο.
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

η τραβας μια γραμμη στην χονδρικη κανεις σβου τους πελατες και αρχιζεις να πουλας μονος σου διαδυκτιακα η σε μαγαζι τα πραγματα σου στη λιανικη αλλα με τιμες χονδρικης
    αντε γεια...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για σκεφτείτε ότι εμας μας χάρισαν 130 δις ευρώ ενώ στους Κύπριους δεν κούρεψαν ούτε ένα
    Εδώ βρε Γιώργο δε βγαίνει το κουρεμένο χρέος, θα έβγαινε το άλλο?

"Το πρόβλημα δεν είναι με τις χρεώσεις, είναι με τις πληρωμές". Τάδε έφη Μπέης (Streetracing). Γεια σου Γιάννη, το σκέφτομαι και γελάω!

10. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

STREETRACING (19-03-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εάν καταλάβαινες τί σημαίνει για την πλειονότητα των μεροκαματιάρηδων η συρρίκνωση και η χρόνια ύφεση που θα επιφέρει στο ΑΕΠ της Κύπρου η απομόχλευση του τραπεζικού τους συστήματος κατά 50 δις ευρώ, θα είχε νόημα η κουβέντα.

Εγώ, επειδή όπως αναφέρεις ανήκω πιό ψηλά, είπα να κάνω μία απόπειρα...

Au mon dieu, quelle vulgarite.
    τα ποστ μου σαυτο το τοπικ δειχνουν οτι καταλαβαινω πολυ καλα αν θυμασαι...εσυ δεν καταλαβες οτι εγω δεν μιλησα για τις επιπτωσεις της καταρευσης αλλα στο γιατι να την πληρωσει ο πιο αδυναμος οικονομικα...αλλα με τυπου σνομπ-γαλλικες διαθεσεις δεν γινεται κουβεντα...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα του υφους δεν θα τα σχολιασω σε μια προσπαθεια να διατηρησουμε το διαλογο σε ενα υψηλο επιπεδο.

επι της ουσιας μεταξυ των δυο θα προτιμουσα το αμεσο. κατα την κριση μου παντα.
    ετσι και αλλιως αθροιζοντας οσα εχω δωσει εως τωρα σε χαρατσια, εκτακτες, φορους, φπα, απομειωση περιουσιας κλπ. βγαινουν πολυ περισσοτερα απο το 9,9% (και το 6,7) που υφισταται ο καταθετης στη νησο κυπρο.
    το χειροτερο απ ολα ειναι οτι η αγορα βρισκεται υπο καταρευση οποτε δεν διαφαινεται αν ποτε θα τα παρουμε πισω.
    βεβαια ο πιο χαμενος απ ολους ειναι ο ελληνας καταθετης που εβαλε τις οικονομιες του στην κυπρο, αυτος κουρευτηκε και εδω και εκει.

τα υπολοιπα τα ειπαν οι πιο ειδικοι στα οικονομικα, την υποθεση της κυπρου δεν την ξερω ωστε να εκφρασω αποψη για το τι εφταιξε.
    προφανως ομως φαινεται οτι μεγαλο ρολο επαιξαν τα ελληνικα ομολογα που κουρευτηκαν.
    ποιοι πιεσαν τους κυπριους τραπεζιτες να επενδυσουν τοσα πολλα σε τοξικα ελληνικα τραπεζικα προϊοντα μαλλον ειναι ευκολο να το συμπερανει κανεις.
    ειναι οι κατα καιριους ελληνες υπουργοι, πρωθυπουργοι, πολιτικοι, κρατικοδιαιτοι επιχειρηματιες κλπ.
    αληθεια ο λαλιστατος μπενοβγενοπουλος που βρισκεται, εξαφανιστηκε?

τα συνωμοσιολογικα που διαβαζω ειναι διασκεδαστικα πραγματι, εχουν κουρασει πλεον ομως ακομα και σαν μυθιστορηματα.

επισης και κατι αλλο.
    οι κυπριοι για το κουρευθεν ποσο θα παρουν καποιο ανταλλαγμα.
    μικρο, μεγαλο, δεν εχει σημασια.
    ειναι καποιες μετοχες και καποια ομολογα για κοιτασματα που δεν τα εχει δει κανεις ακομα.
    εμεις εδω τι πηραμε με το τελος της δεη, τις εισφορες, τους φορους πολυτελειας για οχηματα των 12 χιλιαδων ευρω και τους λοιπους εμμεσους τροπους δημευσης της περιουσιας μας?

για τις αιτιες εγω δεν μιλησα,θα φανουν οταν καλμαρουν λιγο τα πραγματα πως και τι εγινε,οπως αρχιζουν και βγαινουν τωρα μετα απο 3 χρονια τι περιπου εγινε και στην ελλαδα με το μνημονιο...και ακομα ειμαι σιγουρος οτι τιποτα δεν εχει αποκαλυφθει.
    για την αντιμετωπιση παλι δεν ξερω υπαρχουν οι πιο ειδικοι να πουν....εκτος οτι ειναι αδικο να παρουν τις καταθεσεις του λαου.

εγω ειπα οτι υπαρχουν ακομα πολιτες στην ελλαδα που εχουν στην ακρη.και δεν ειναι καταναγκην ευποροι.
    το λιπος αυτων που εχουν φαινεται στις καθημερινοτητα...δες τι ειπε ενας φιλος στο τοπικ παρασκευη τι μαθαμε....απο αυτο που ειδε στην πατρα λεει λεφτα υπαρχουν ακομα...και υπαρχουν και αλλα πραγματα στην καθημερινοτητα που μαρτυρουν οτι απλα ναι μεν χασαμε πολλα αλλα εχουμε για να περασουμε .

εγω διαφωνω με το αμμεσο.αλλο να μου πει πληρωσε τοσο φορο και αλλο να μου τα παρει σε μια νυκτα με το ετσι θελω.μεσαιωνας ειμαστε?
    αν μου πει πληρωσε τοσο φορο μπορω να παω και να τον κανω δοσεις,τα αλλα τα χανω σε μια μερα.εξαλου ο φορος ειναι κατι που μπορει να αλλαξει,ετσι γινεται στην ελλαδα.το αμμεσο δεν εχει αλλαγη.τα εδωσες ,τα εχασες.

εγω δεν ασπαζομαι τις συνομωσιολογιες απλα παρατηρω οτι σιγα-σιγα καποια πραγματα βγαινουν αληθινα.καποιοι μιλησαν για διασπαση της ευρωζωνης.δεν ειναι και μακρια με αυτα που γινονται!
    τα εδαφη μας ηδη μοσχοπουλουνται σε αραβες,οι μισθοι μας ηδη πλησιαζουν της βουλγαριας ,...διασκεδαστικα ,ετσι?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 19-03-13 στις 11:29 Αιτία: .

Σελίδα 146 από 200 ΠρώτηΠρώτη ... 4696136144145146147148156196 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP