αυτό είναι σα να σκάβεις μόνος σου το λάκκο σου...
αν δεν έχει μετρητά, ειδικά στην παρούσα φάση που δεν έχει και δουλειά, πως θα μπορέσει να την πληρώσει?
αυτό είναι ρε...καλή την πίστη, και στο τέλος όταν την πατάμε, μετανιώνουμε για ότι κάνουμε.
και δεν το λέω για σένα γιάννη, αλλά έτσι την πατήσαμε εμείς και έχουμε το χάλι που έχουμε σήμερα.
sympether with chiefτης
Το ρισκαρεις αυτο
Αλλιώς θα χάσεις αυτο το τζίρο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STREETRACING : 19-03-13 στις 10:46
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
sympether with chiefτης
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
τες πα, το σκίσαμε με τις επιταγές και με την καλή διαχείρηση των τραπεζών μας...
ας δούμε τι θα γίνει με τους φίλους μας στην νήσο.
sympether with chiefτης
STREETRACING (19-03-13)
τα ποστ μου σαυτο το τοπικ δειχνουν οτι καταλαβαινω πολυ καλα αν θυμασαι...εσυ δεν καταλαβες οτι εγω δεν μιλησα για τις επιπτωσεις της καταρευσης αλλα στο γιατι να την πληρωσει ο πιο αδυναμος οικονομικα...αλλα με τυπου σνομπ-γαλλικες διαθεσεις δεν γινεται κουβεντα...
για τις αιτιες εγω δεν μιλησα,θα φανουν οταν καλμαρουν λιγο τα πραγματα πως και τι εγινε,οπως αρχιζουν και βγαινουν τωρα μετα απο 3 χρονια τι περιπου εγινε και στην ελλαδα με το μνημονιο...και ακομα ειμαι σιγουρος οτι τιποτα δεν εχει αποκαλυφθει.
για την αντιμετωπιση παλι δεν ξερω υπαρχουν οι πιο ειδικοι να πουν....εκτος οτι ειναι αδικο να παρουν τις καταθεσεις του λαου.
εγω ειπα οτι υπαρχουν ακομα πολιτες στην ελλαδα που εχουν στην ακρη.και δεν ειναι καταναγκην ευποροι.
το λιπος αυτων που εχουν φαινεται στις καθημερινοτητα...δες τι ειπε ενας φιλος στο τοπικ παρασκευη τι μαθαμε....απο αυτο που ειδε στην πατρα λεει λεφτα υπαρχουν ακομα...και υπαρχουν και αλλα πραγματα στην καθημερινοτητα που μαρτυρουν οτι απλα ναι μεν χασαμε πολλα αλλα εχουμε για να περασουμε .
εγω διαφωνω με το αμμεσο.αλλο να μου πει πληρωσε τοσο φορο και αλλο να μου τα παρει σε μια νυκτα με το ετσι θελω.μεσαιωνας ειμαστε?
αν μου πει πληρωσε τοσο φορο μπορω να παω και να τον κανω δοσεις,τα αλλα τα χανω σε μια μερα.εξαλου ο φορος ειναι κατι που μπορει να αλλαξει,ετσι γινεται στην ελλαδα.το αμμεσο δεν εχει αλλαγη.τα εδωσες ,τα εχασες.
εγω δεν ασπαζομαι τις συνομωσιολογιες απλα παρατηρω οτι σιγα-σιγα καποια πραγματα βγαινουν αληθινα.καποιοι μιλησαν για διασπαση της ευρωζωνης.δεν ειναι και μακρια με αυτα που γινονται!
τα εδαφη μας ηδη μοσχοπουλουνται σε αραβες,οι μισθοι μας ηδη πλησιαζουν της βουλγαριας ,...διασκεδαστικα ,ετσι?![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 19-03-13 στις 11:29 Αιτία: .