Σελίδα 14 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 41213141516 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 131 έως 140 από 199

Θέμα: Μ3 Ε30 PROJECT

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Cool .....

Εχω να σου προτεινω αρκετες εταιρειες και πολλες φτιαχνουνε ακριβη αντιγραφα DTM parts πανακριβα αλλα αυτο που θελεις τιμολογιακα ειναι μια πολυ καλη και κορυφαια εταιρεια αλλα οχι η καλυτερη αλλα θα κανεις την δουλεια σου,''οπου χαρα η Βασιλω πρωτη'' οταν προκειται για Μ3 Ε30 το παθος μου ελπιζω να σε βοηθησα!

www.muzzimotorsport.com
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 30-05-12 στις 07:13
    insane in the ///Midbrain

2. The Following 3 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

BILL007 (30-05-12), Panos 316T (30-05-12), Stathis (30-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω να σου προτεινω αρκετες εταιρειες και πολλες φτιαχνουνε ακριβη αντιγραφα DTM parts πανακριβα αλλα αυτο που θελεις τιμολογιακα ειναι μια πολυ καλη και κορυφαια εταιρεια αλλα οχι η καλυτερη αλλα θα κανεις την δουλεια σου,''οπου χαρα η Βασιλω πρωτη'' οταν προκειται για Μ3 Ε30 το παθος μου ελπιζω να σε βοηθησα!

www.muzzimotorsport.com
    επειδη το 30 αρι το τουρμπατο δεν ειναι κατι καλο απο θεμα φανοποιειας,αν ηταν για το μ3 ε30 που φτιαχνω το σιγουρο ηταν οτι θα επερνα τα καλυτερα!!!!

ουτως η αλλως οταν τα παρω ολα αυτα που θελω το αμαξι θα το ξαναβαψω,οποτε τυχον ατελειες θα διορθοθουν.

θα ηθελα να σε παρακαλεσω για τις 2 εταιρειες που εχω αναφερει οτι εχουν αυτα που θελω ,επειδη εγω γνωριζω τα αγγκλικα του greek kamaki αν μπορεις να εποικοινωνησεις μαζι τους με ενα μαιλ η τηλεφωνικος να δεις πως γινετε η παραγγελια,ητοι προκαταβολη η ολικη εξοφληση ...να μαθουμε αν υπαρχουν ετοιμα η θα τα φτιαξουν τωρα και ποσος ειανι αυτος ο καιρος;;μεταφορικα εξοδα;; και ποσος χρονος για να ερθουν;;

γενιως εγω θα ηθελα να τα εχω εως 15 ιουνιου αλλα και να μην τα εχω δεν θα τα βαψω μαυρα...

μπορεις να με εξυπερετησεις;;;please!!!

εχεις να μου προτεινεις κατι για carbon πορτες και πανελ;;;; αλλα κατι σχετικα οικονομικο....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stamatis m3 e30 : 30-05-12 στις 11:35

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Smile ......

Για ριξε μια ματια στο παρακατω link,μολις ξεμπλοκαρε μετα απο επιθεση hacker.

Nομιζω σε φτιαχνω τρελα απο τιμες και ποιοτητα.Η εταιρεια ειναι εγγυημενη μην αμφιβαλεις καθολου και ειναι απο Ευρωπη και οχι Αμερικη με τρελα ταχυδρομικα και τελωνειο.

www.vinkmotorsport.com
    insane in the ///Midbrain

5. The Following 4 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

BILL007 (01-06-12), black_beauty (01-06-12), nikos1400 (01-06-12), stamatis m3 e30 (01-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Σταματη πιστευω οτι το τριπτυχο
    χερια,τσουτρας και extreme αποτελει μια πολυ καλη ομαδα που υποσχεται επιτυχιες

Υγ: τελευταια εμαθα οτι ο Πανοπουλος εχει τρελανει και τους αμερικλανους
    τούρμπο και πράσινα άλογα

7. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

BILL007 (08-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι φιλε μου πολυεστερικη ειναι.τους ειχα παρει απο τον λαφογιαννη...

Πανο του σπυρου πλεον η μεγαλυτερη του πελατεια ειναι απο το εξωτερικο,ασχολειτε πολυ με τις εξαγωγες εξαρτηματων τα οποια πλεον φτιαχνει μονος του...

Φτιαχνει τουρμπινες εξολοκληρου,εισαγωγες,εξαγ ωγες ,κλπ

Ειναι ενα βημα μπροστα παντα απο τους υπολοιπους,και ας λενε τα χειροτερα...
    Ειναι λιγο εριστικος χαρακτηρας αλλα στην δουλεια του ειναι ξυραφι!!!!

9. The Following 3 Users Say Thank You to stamatis m3 e30 For This Useful Post:

BILL007 (08-07-12), Panos 316T (26-06-12), TSAF (27-06-12)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για εμενα προσωπικα ο Σπυρος ειναι κορυφαιος στην δουλεια του. Σταματη μιλησαμε μαζι του και απο Σεπτεμβριο το σκαθαρι θα παει απο εκει!!!!!

Το πραγματικο σου τερας σε τι φαση ειναι ?
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για εμενα προσωπικα ο Σπυρος ειναι κορυφαιος στην δουλεια του. Σταματη μιλησαμε μαζι του και απο Σεπτεμβριο το σκαθαρι θα παει απο εκει!!!!!

Το πραγματικο σου τερας σε τι φαση ειναι ?

Με εχουν ξεζουμισει οι παλιογριες!!!!

η αγωνιστικη γρια μου....προς το παρον ξηλωνεται ολη η μεταδοση μ3 και μπαινει μ5 . διοτι καποια στιγμη πρεπει να το "αμολησω" στην εκκινηση χωρις φοβο οπως ξερω να το αμαλαω και αλλαζω ταχυτητες οπως ξερω και οχι οπως κανω τωρα σαν φλωρος!

επισης ξηλωθηκαν πορτες και ταμπλο για να γινουν καρμπον!! πρεπει το σεπτεμβριο να σταθουμε αντρικα στο φαναρι!!

η κυριλε γρια μου,εχει τελειωσει απο φανοποια και εχει μεταφερθει στον τσουτρα. ηρθαν και καποια ανταλακτικα που περιμεναμε,τελειωσαμε και απο ζυγισματα κλπ κλπ και τωρα πλεον θα μπει στον αγκο για να αρχισει το δεσιμο του μ5.

12. The Following User Says Thank You to stamatis m3 e30 For This Useful Post:

Vassilis ///M (01-07-12)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτα ειναι. Παντως και με φλωρικες αλλαγες μια χαρα τα πας μεγαλε. χεχεχεχεχεχε

Η κυριλε γρια ειναι και θα ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτα ειναι. Παντως και με φλωρικες αλλαγες μια χαρα τα πας μεγαλε. χεχεχεχεχεχε

Η κυριλε γρια ειναι και θα ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
    δοξα το θεο δεν μπορω να πω,αλλα θελω το μεγιστο...οταν ξερω οτι μπορει και καλυτερα!

ειδικοτερα οταν τους ανοιγω το μοτερ και βλεπουν το 8 βαλβιδο εκει ειναι που παθαινουν πλακα,διοτι ολοι νομιζουν οτι εχω η μ3 η μ5...

15. The Following 2 Users Say Thank You to stamatis m3 e30 For This Useful Post:

Panos 316T (27-06-12), z3outofmind (28-09-12)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σταμάτης στο 0:28 με κομμένο κεντρικό όπως ανέφερε...

στο 1:10 κωλάρα για χυ_ _ μο...και στο 2:08

Υ.Γ. :τι πυροβολάνε έτσι τα γαμημέ....α S3 και S2000

17. The Following User Says Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

BILL007 (08-07-12)

Σελίδα 14 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 41213141516 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP