Εγώ θα το ξαναπώ...... Μόλις εδιωξα το 4 κυλινδρο .... Τους έβαλε Τουρμπο....Μόλις δίωξη το εξακυλινδρο, θα βάλει πλουτωνιο!!!!
Vasilis (21-01-11)
Τα κατατασει συμφωνα με τα λεφτα που δινεις κ τα αλογα που παιρνεις...
Θελει να πει οτι π.χ με 33.000 που σκας στη bmw και παιρνεις 122 αλογα σε πολλες μαρκες παιρνεις αμαξι με 200+ αλογα.
Ακομα κ στην Audi που λες οτι δεν σκας λιγα,απο τα π.χ 33.000 που εχεις σου μενουν και κατι ψιλα να "ανεβασεις" ενα 1.6 τουρμπατο...
Ι donut understeer...
panos90 (21-01-11)
η ανακοίνωση δεν αναφέρει πουθενά διπλού συμπλέκτη. Πρέπει να πάρω 335δηλαδη για να χαρώ την τεχνολογία που η αουντι προσφέρει από 1200 κυβικά;έλεος
ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τονε βαφτισαμε
ας βγει πρωτα να δουμε το "πακετο" και τα ξαναλέμε
Πάντως δεν θα έκανα σύγκριση με την Αουντι, αλλα με τους 1.85 της Αλφα Ρομέο που νομίζω οτι ειναι οι rush αυτή την εποχή.
μια εταιρεία που είχε αποκοιμηθεί για χρόνια ξεκίνησε μια παράλληλη πορεία με την BMW και αξίζει να την παρακολουθήσουμε, ειδικά μετά τις φήμες που την θέλουν να επιστρέφει στην πίσω κινηση.
TAZ118! (21-01-11)
Η τεχνολογία είναι της Borg Wagner, το group VAG απλώς απέκτησε πρώτο την άδεια και τα δικαιώματα χρήσης:
https://en.wikipedia.org/wiki/Direct-Shift_Gearbox
Η BMW έχει επενδύσει στο SMG. Προσωπικά, το DSG με απογοήτευσε με τα μικροπροβλήματά του (κροτάλισμα δίσκων, υπερθέρμανση, ευαισθησία στην αύξηση ροπής λόγω βελτίωσης κινητήρα κλπ), τη λειτουργία του (νωχελικό στο D, νευρόσπαστο στο S), την αδυναμία ρύθμισης της λειτουργίας από τον οδηγό (π.χ. προγράμματα α λα SMG) και την πανάκριβη συντήρησή του (400 ευρώ για ειδικές βαλβολίνες κάθε 60k km). Ειλικρινά έχω χαρεί το ZF steptronic της BMW πολύ περισσότερο απ' ό,τι το DSG στο GTI. Αν είχε και launch control όπως το DSG, δε θα το συζητούσα καν!
gnx (21-01-11)
Ενδιαφέρον το ότι έριξες τον 1750TBi στη συζήτηση. (είναι 1,75, όχι 1,85 λίτρα)
Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι τον εκθιάζουν για την απόδοση του, αν και έχει πάρα πολύ χαμηλά τον κόφτη. Προσωπικά δεν έχω καμία εμπειρία από αυτό το μοτέρ, αλλά γενικά ακούω τα καλύτερα.
Όσο για την πισωκίνηση, είναι μια φήμη την οποία επιβεβαίωσε ο Marcchione εδώ και αρκετό καιρό, αφού είπε ότι τα μεγάλα Alfa Romeo, θα πατάνε σε πισωκίνητα πατώματα της Dodge.
![]()