Εμενα συγχωρεστε με, αλλα για γυναικα, μια χαρα μου καθεται...
...και που λετε, σημερα το πρωϊ ητανε μπροστα μου καμμια 60αρια μετρα ενα καινουριο Polo ασπρο....
σορρυ παιδια, ο καινουριος Ασσος ητανε...
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
το ίδιο είχα πάθει και εγώ......
FIXED!
απο μακρια εβλεπα και γω σημα VW !!
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
120ie87 (19-05-12)
Σημερα το απογευμα θα παω να κανω μια βολτα το 116d. Θα το παω καμμια 100χιλιομετρα.
Αυριο, θα σας πω:
Παρα πολυ καλο
Πολυ καλο
Καλο
Μετριο
Πολυ μετριο
Χάλι
Αν θετε κατι ιδιαιτερο να προσεξω και να σας feefbackαρω, πειτε μου μεχρι 16:30 τρεχουσης
Ptboul (22-05-12)
Φίλος που πήγε και το οδήγησε (το πήρε από Σφακιανάκη για 2-3 ώρες) εντυπωσιάστηκε με τη ροπή του κινητήρα (παρόλο που περίμενε να είναι ψόφιο) και τη σταθερότητα στην εθνική (στα 180-200χμ). Έχουν μείνει πολύ λίγα κομμάτια, ετοιμοπαράδοτα, που έχουν γερές εκπτώσεις (αν πινακιδωθούν έως τέλος Ιουνίου).
Τους χώρους του να δεις (πίσω και αποσκευών) και να ρωτήσεις τι παίζει με την τουρμπίνα (διαστήματα σέρβις και κόστη)![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
ntinos (22-05-12)
RTFM
Θα δουλεψει μεζουρα λοιπον![]()
120ie87 (22-05-12)