Το κόκκινο χρώμα ρε παιδιά στη φωτογραφία θα το δει ο ταύρος (S8N) και θα ορμήξει !![]()
Στο design δύσκολα μπορεί να εισαχθεί η έννοια του αντικειμενικού. Εμένα όπως είπα και πριν, από πίσω και απ'το πλάι (προσθέτω τώρα) δεν μου αρέσει καθόλου.
Μπροστά καλό είναι, αλλά και πάλι βρίσκω τις Ε9Χ πολύ καλύτερες.
Άσε που δεν κινδυνεύεις και να τις μπερδέψεις με τη σειρά 1, 5 και 6, σε αντίθεση με τα audi που από Α3 μέχρι Α8 μπροστά είναι σχεδόν ίδια.
Είπαμε εταιρική ταυτότητα, αλλά αυτό καταντά ανέπνευστη αντιγραφή...
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που πλέον ο μέσος αγοραστής το μόνο που έχει να κάνει είναι να δει που φτάνει η τσέπη του και μετά να αποφασίσει πιο του αρέσει περισσότερο ! Όλα τα αυτοκίνητα πλέον έχουν ένα επίπεδο αξιοπιστίας , όλα έχουν abs , όλα έχουν airbags , όλα ταξιδεύουν άνετα και οικονομικά αποδεκτά! Διαλέγεις παίρνεις και μετά όρεξη να έχεις και έναν εριστικο συνομιλητή για να ´´μαλωνεις ´´
σεβασμο στην εταιρια που πρωταγωνιστει σε πολλες μορφες αγωνων και εβγαλε αυτοκινητα οπως αυτο εδω...:
βεβαια ειναι λογικο, καποιοι εισαστε αγεννητοι τοτε, ή κανατε ποδηλατο με βοηθητικες...
αν ειχατε ζησει απο την αρχη τι θα πει quattro θα τα βλεπατε αλλιως...
Όλοι εμείς πασχιζουμε να σου βγάλουμε ένα νεανικό προφίλ προς τα έξω ... Και έρχεσαι τώρα με μια πρόταση να τα γκρεμισεις !
ναι ρε τωρα παρουσιαζομαι κι εγω μαζι με το στρατο στο Διδυμότειχο...
αουντι ρε, και ξερο ψωμι!![]()
Συγνωμη Σταθη με ολο τον σεβασμο που σου εχω καθοτι γνωριζομαστε,αλλα θα σου κανω το εξης ερωτημα:"Εχεις Μ6, ενα απ'τα κορυφαια μοντελα της Bmw μαζι με το Μ5,σε κυκλοφορια αυτη τη στιγμη και λες Audi και ξερο ψωμι?"
Γιατι δεν επαιρνες ενα αντιστοιχο σε λεφτα και επιδοσεις,audi?!
Εντελως φιλικη η ερωτηση!!!
Ι donut understeer...