μπράβο Σπύρο
μπράβο Σπύρο
: Πήγα Νίκαια. Δεν υπάρχει μηχάνημα τώρα. Εχουν βάλει τα αντίστοιχα σε VW και δουλεύουν τέλεια. Μου είπε ότι εαν θέλουμε αυτό που κυκλοφορεί τώρα, που είναι όντως 2ης γενιάς όπως το λένε, μπορούν να του δώσουν μια προκαταβολή και να τα φέρει.Πάντως σαν μηχάνημα είναι πολύ καλό και σε περίπου 20 ημέρες θα έλθουν τα νεότερα με δέκτη mpeg4 όπως η digea εδώ.Οπως μου είπε ο Αποστόλης καλό θα είναι να περιμένουμε λίγο και μόλις έρθη το καινούργιο,το περιμένει, θα το βάλει στο Ε46 του πατέρα του και οποιος θέλει μπορεί να πηγαίνει να το βλέπει από κοντά. Ο Αποστόλης είναι πολύ εξυπηρετικός και κατατοπιστικός. Εγώ λέω να περιμένουμε και να το βάλουμε μια και καλή,κομπλέ.Μου εξήγησε ότι και σ΄αυτά που κυκλοφορούνε τώρα συνδέεται δέκτης mpeg4 αλλά θα δουλεύη με χειρηστήριο δικό του και όχι μέσω της οθόνης, έτσι θα είναι δύσχρηστο πιστεύω.
![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Dathanaso (03-03-10)
Επειδή και ο Αποστόλης δεν τα ξέρει καλά ................. και τσάμπα μας έχει στην αναμονή, ορίστε η ερώτηση που έκανα στην dynavin:
The DVN-E46 will be support mpeg4???
If yes, when this will happen??
Η απάντηση:
Maybe you are refering MPEG4 in DVB-T mode. we do not have plan now.thank you
ΕΠΟΜΕΝΩΣ κάποιο καλό παιδάκι να κανονίσει για group buy άμεσα!!!!
Βασίλη μια και ξέρεις Αγγλικά, δεν ρωτάς και την Hualingan τι γίνεται και κανονίζουμε;
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Βασιλη ,μηπως υπαρχει και το ενδεχομενο η dynavin να μην εχει σωστη ενημερωση ή να μην θελει να ενημερωσει για τους δικους της λογους?
Και εξηγουμαι...Επειδη βλεπω οτι το μηχανημα κυκλοφορει απο 2-3 διαφορετικες εταιριες ,προφανως το κατασκευαζει καποιο εργοστασιο για λογαριασμο των εταιριων αυτων που απλα πληρωνουν δικαιώματα! Αν ισχυει ο συλλογισμός μου ,τοτε δεν το βρισκω παραλογο να θελει να ''σπρωξει'' οσα περισσοτερα κομματια αμεσα...(συνηθης τακτικη των κινεζων).
Ασε που δεν μπρω να βρω εναν λογο, να μας λεει ο Ελληνας εμπορος περιμενετε...
Δεν ξερω ...σκεψεις παραθετω
καλησπερα και απο μενα.σαν νεο μελος και εγω στην εδω παρεα και παρακολουθωντας αυτο το θεμα αποφασισα να δωσω και εγω εδω μια απαντηση.καταρχην ειμαι εδω και μια εβδομαδα κατοχος του μηχανηματος και μολις χθες το συνδεσα και ειμαι ετοιμος να σας λυσω καθε απορια .οσο αφορα το θεμα που διαβαζω για τον αν γινει ο δεκτης ψηφιακος mpeg4 αυτο που εχω να σας πω ειναι πως μιλωντας και εγω τηλεφωνικα με φιλο ο οποιος εχει αριστη συνεργασια με dynavin μου ανεφερε πως προς το παρων τουλαχιστον δεν υπαρχει το ενδεχομενο να γινει ο δεκτης ψηφιακος αλλωστε αυτο το λεει και η ιδια η εταιρεια στο site που εχει.στα επομενα μηχανηματα θα προσπαθησουν να κανουν απλα καποιες βελτιωσεις αν και το δευτερης γενιας μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει προβληματα.ανεβαζω 3 προχειρες φωτο μιας και ακομη η τελικη εγκατασταση δεν εχει ολοκληρωθει.
m-power_01 (03-03-10)