Εγω παντως για να προστατευσω τα εφαγα ολα και δεν με απασχολει πλεον το θεμα.
Εγω παντως για να προστατευσω τα εφαγα ολα και δεν με απασχολει πλεον το θεμα.
Samaro (29-04-10)
κι εγω τα ιδια... χεχεχε
ας ερθουν να παρουν βεσπες και αυτοκινητα...![]()
Samaro (29-04-10)
Οφφ τοπικ ον
θα παρω μουρτσιελαγκο τζαμπαμαν οπως παμε
οφφ τοπικ οφφ
Μετα απο τοσες σελιδες γυρναμε και στο αρχικο νοημα αυτου του θεματος!! ο ενας τραπεζιτης ειπε , ο αλλος οικονομολογος πιστευει και ο τριτος το θεωρει σιγουρο.
Να παρουμε τα χρηματα μας να προκαλεσουμε το κραχ απο μονοι μας και να τα παμε ΠΟΥ? στην τραπεζα φιλης χωρας που ακουγεται το ονομα της? Που? ΚαΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΣΑς ΥΠΟΨΙΑΖΕΙ? ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ?
Μια ζωη ο καθενας εχει και μια σιγουρη πληροφορια και μεταδιδοντας την εμπιστευτικα..καποιοι κανουν περιουσιες.
Ελεος αν ειναι κατι να γινει θα γινει αλλα οχι και να το δημιουργησουμε απο μονοι μας.
Σημερα στο χρηματιστηριο η αυξηση ηταν 5% και αυτο στις τραπεζες, η ευρωβοηθεια στηριξης ειναι πια γεγονος ,μπηκε και το δντ (αυτο θα εχει αλλες επιπτωσεις) τι αλλο δηλαδη θα χρειαζοταν για να μην μας πιανει πανικος?
Ασε που απο που κινδυνευουν τα χρηματα εχει κανεις να το στηριξει με επιχειρηματα?
θΑ βαλουμε τα χερακια μας και θα βγαλουμε τα ματακια μας...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!
330Ci (29-04-10), alexm (29-04-10), bill_m3 (29-04-10), M_Dolce (29-04-10), Κωνσταντίνος (29-04-10)
και άλλη τρομολαγνεία ή πραγματικότητα;
https://www.press-time.com/index/maxkeiser-gr.html
έχω κουραστεί να διαβάζω τόσες απόψεις.
Σε ποιον να μιλήσω, αλήθεια να πω
τα μάτια να κλείσω, να ονειρευτώ.
Ανώνυμο θύμα κρυφής μηχανής,
εκπέμπω ένα σήμα, μΆ ακούει κανείς;
Έχω τόσο κουραστεί να μοιράζομαι
και μετά να την πληρώνω εγώ,
σΆ ένα κόσμο εχθρικό κομματιάζομαι,
για τους άλλους πάντα αιμορραγώ, θα εκραγώ.
Σε κάθε μου βήμα και ένα γιατί,
κακότεχνο ποίημα αυτή η ζωή.
Πώς να σΆ αγκαλιάσω χωρίς να σκεφτώ
πως κάτι θα χάσω, πως θα προδοθώ.
Έχω τόσο κουραστεί...![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Πάνο ,σε πρόλαβα.Ptboul :
και άλλη τρομολαγνεία ή πραγματικότητα;
https://www.press-time.com/index/maxkeiser-gr.html
έχω κουραστεί να διαβάζω τόσες απόψεις.![]()
Ptboul (29-04-10)
απλα δεν ανοιγε το δικο σου αντωνη.
Samaro (29-04-10)
Οι "φίλοι" σας αυτοί δεν είναι μόνο πανηλίθιοι, είναι και επικίνδυνοι. Πάρτε τα λεφτά σας, γιατί αυτοί οι συγκεκριμένοι δεν είναι άξιοι να σας τα φυλάνε. Για κανέναν άλλον λόγο. Γιατί για να σας λένε τετοιες π@π@ριές δείχνουν όχι μόνο πόσο άσχετοι είναι, αλλά προκειμένου να κάνουν τον έξυπνο δυναμιτίζουν την ίδια τη θέση εργασίας τους. Όποιος έχει μυαλό, ας κρίνει.
joseph (29-04-10), Nino (29-04-10), Κωνσταντίνος (29-04-10)