Μάλλον ελλατωματικά balast πρέπει να είναι...
Μάλλον ελλατωματικά balast πρέπει να είναι...
tolis251 (19-08-16)
Παίδες θα το τσεκαρω σκ και θα σας πω...
Παίδες μάλλον το έλυσα ξεσυνδεσα τα canceler για αρχή το έβαλα μπρος άναψαν χωρίς ένδειξη στο ταμπλό!! Άρα τα ballast είναι can bus μάλλον!! Αύριο αν μπρορεσω θα βγάλω και τα canceler από τα προβολακια!! Ευχαριστώ πολύ όλους και ειδικότερα τον Dermatis για την βοήθεια!! Μπράβο φίλε μου συγχαρητήρια για την δουλειά σου!!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
tolis251 (20-08-16)
Ναι εχω βγάλει το φις από τ10
Λογικο τοτε να εχεις σφαλμα !! Αφου τα μπαλαστακια απο τα angel δεν εχουν την αντισταση μαι συμβατικης τ10 λαμπας οποτε ειναι σαν μην την βλεπει την λαμπα! Το αναβοσβησμα ειναι ειναι το τεστ που κανει το canbus!
Mια λυση ειναι παραλληλα με τα ανγελ να δουλευεις και τις τ10και το αποτελεσμα δεν ειναι ασχημο οπτικα!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Μα μέχρι χθες δεν είχα τέτοιο πρόβλημα όλα δούλευαν σωστά χωρίς ν εχω θέμα... τώρα το angel στα αριςτερα Δείχνει σαν να είναι έτοιμο να καεί και τρέμοπαιζει ίσα ίσια που ανάβει κ δεν γίνεται αυτο που μ λες από την τρύπα του τ10 περνάω τα καλώδια του angel και δεν θέλω ν κάνω τρύπα πάνω στο φανάρι άλλη....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolis251 : 22-08-16 στις 22:58
Ειναι ανεξαρτητο το ενα απο το αλλο ....οι λαμπες πορειας και τα προβολακια απο τα φωτα θεσης με τα οποια εχεις να κανεις!
Οποτε αν αυτο συναιβει απο οταν εβγαλες τα canceller για τα ξενον ειναι ή απλα τυχαιο συμβαν ή κατι εχεις κανει με τις συνδεσεις σου που δεν μπορω να καταλαβω μεσω πληκτρολογιου!
Δε σου λεω να κανεις αλλη τρυπα .....απλα αν εχεις αφαιρεσει την λαμπα τ10 και εχεις αφησει το ντουι σκετο να την ξαναβαλεις να δουλευει παραλληλα με τα ανγελ για να μην εχεις σφαλμα ( αν και μαλλον ετσι το χεις ) !!!
Συνοπτικα φανταζομαι πως απλα κατι κουνησες οταν τα πειραξες για να αφαιρεσεις τα ξενον χωρις να αποκλειουμε το γεγονος να την ακουσε το μπαλαστ απο ανγελ στο ενα φαναρι και απλα συναιβει τωρα
Ελεγξε τις συνδεσεις σου για αρχη !
BILL007 (22-08-16)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolis251 : 22-08-16 στις 23:21
Στα CCFL angel οντως τα ballast καίγονται πολύ εύκολα! Επειδή είναι σχετικά φθηνά πάρε 2 ζευγάρια να έχεις spare για να μην περιμένεις![]()
MIKE (23-08-16)