Σελίδα 14 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 4121314151624 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 131 έως 140 από 452

Θέμα: ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    μιστερ tsik πες μας αν θελεις για τι τηλεφωνο μιλαμε και τι ios εχεις.

Οι αποριες σου εχουν λυση απλα για να απαντησω πρεπει να ξερω να σε καθοδηγησω!!
    σορρυ.. quote σε λαθος ποστ!!! και επι της ευκαιριας με λενε δημητρη.. μην ξεχναω και τους τροπους μου
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    να εκφρασω και αλλες 2 αποριες που εχω σχετηκα με το μηλοφωνο μου αφου σας βρηκα ευκαιρους !! πρωτη απορια ειναι οτι δεν ξερω εαν το gps ενεργοποιειται με καποιο touch κουμπακι οπως στα android για παραδειγμα, επειδη δεν εχω βρει κατι... και δευτερη απορια οτι δεν ξερω αν εχει αναφορα μηνυματος και αν λαμβανει το μηνυμα μου ο παραληπτης!!! αυτα προς το παρον παιδια.. θα επανελθω στο μελλον σιγουρα με καινουργιες αποριες!!
    Δημητρη με jailbreak και 2 tweaks εισαι ετοιμος.Το ενα να περιλαμβανει τις αναφορες,ποιο λειτουργει βοηθαει ο Χριστος.Το δευτερο για το gps παλι με tweak βαζεις εσυ το κουμπι να βρισκεται καπου.Γιατι για gps μπορεις να το ενεργοποιεις και απο τις ρυθμισεις
    Οποτε λες κινητο και εκδοση και βοηθαμε!Γιατι αλλα λειτουργουν στο ιος 6 αλλα στο 7 αλλα κανεις με jb και αλλα χωρις...

Χρηστο οντως ακριβο ipod εχω και εχουν σπασει τα νευρα,οντως μεγαλη μανουρα...Αλλα για Japan AU αν δεν το δω στο official της apple κανενα τσακαλι δεν το σπαει...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη freddys : 09-01-14 στις 07:35

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημητρη με jailbreak και 2 tweaks εισαι ετοιμος.Το ενα να περιλαμβανει τις αναφορες,ποιο λειτουργει βοηθαει ο Χριστος.Το δευτερο για το gps παλι με tweak βαζεις εσυ το κουμπι να βρισκεται καπου.Γιατι για gps μπορεις να το ενεργοποιεις και απο τις ρυθμισεις
    Οποτε λες κινητο και εκδοση και βοηθαμε!Γιατι αλλα λειτουργουν στο ιος 6 αλλα στο 7 αλλα κανεις με jb και αλλα χωρις...

Χρηστο οντως ακριβο ipod εχω και εχουν σπασει τα νευρα,οντως μεγαλη μανουρα...Αλλα για Japan AU αν δεν το δω στο official της apple κανενα τσακαλι δεν το σπαει...
    Το 4s έχω με έκδοση 7αρα..ναι για τις εφαρμογές δεν με πειράζει τόσο, εμένα πιο πολύ με καίει να μην γίνουν εργοστασιακής ρυθμίσεις από το μηδέν. Τώρα όσον αφορά 1-2 εφαρμογές θα τις ξανακατεβασω δεν παίζει θέμα αλλά άμα ειναι τόση μανουρα ώστε να χρειαστεί να τα ξανακάνω οοοολα από την αρχή μάλλον θα ζήσω χωρίς τις ανέσεις που θέλω...
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το 4s έχω με έκδοση 7αρα..ναι για τις εφαρμογές δεν με πειράζει τόσο, εμένα πιο πολύ με καίει να μην γίνουν εργοστασιακής ρυθμίσεις από το μηδέν. Τώρα όσον αφορά 1-2 εφαρμογές θα τις ξανακατεβασω δεν παίζει θέμα αλλά άμα ειναι τόση μανουρα ώστε να χρειαστεί να τα ξανακάνω οοοολα από την αρχή μάλλον θα ζήσω χωρίς τις ανέσεις που θέλω...
    Κανοντας αντιγραφο στο itunes η στο icloud μενουν ολες οι ρυθμισεις.Στο λεω σιγουρα.Εμενα στο 5 κολλησε στο jailbreak reboot loop γενικα στο μηλαρακι.Επαναφορα-αναβαθμιση σε 7.04 απο 7.0.2 και επαναφορα iphone απο το αντιγραφο που ειχα δημιουργησει.Ολα πισω κατευθειαν,μηνυματα επαφες ρυθμισεις κλπ.Ξανα jailbreak και πλεον σπασμενο μηλοφωνο!!!Οποτε λιγο δυσκολο αν κανεις back up να χασεις οτιδηποτε.Ουτε η apple δεν το θελει πια.Το save εφτασε τοσο μακρυα που τις εφαρμογες τις κατεβασα μεσω icloud στο τελευταιο ''save'' που τις ειχα αφησει...

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Θες δλδ σε ενα τηλεφωνο που η ζωη της μπαταριας ειναι στο 24ωρο για να μν πω 12ωρο για πολλους, να εχει vpn ενεργο????

Εχεις ιδεα ποσο ενεργοβορο ειναι???

Και ως ατομο που οπως λες δε σκαμπαζεις και πολλα εισαι σιγουρος οτι θες να μπλεξεις με virtual ???

6. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Tsik.D. (07-01-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Θες δλδ σε ενα τηλεφωνο που η ζωη της μπαταριας ειναι στο 24ωρο για να μν πω 12ωρο για πολλους, να εχει vpn ενεργο????

Εχεις ιδεα ποσο ενεργοβορο ειναι???

Και ως ατομο που οπως λες δε σκαμπαζεις και πολλα εισαι σιγουρος οτι θες να μπλεξεις με virtual ???
    iPhone 5 2-3 μερες ανετα μονο συνομιλια...Ουτε παιχνιδια ουτε wi-fi ουτε 3G...Νομιζω πως σε μια συγκριση με τα Νοκια 3310-3330 η μπαταρια ειναι η ιδια...Αλλα αλλιως να σε χτυπανε τα κυματα και αλλιως να εχεις ενα εργαλειο το οποιο δεν ψηνει τον εγκεφαλο σου...

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

δε το χω δοκιμασει και δε ξερω αν ειναι καλο.
    Απλα ειναι free και οποιος θελει το δοκιμαζει!!!

NAVFREE GPS Live Greece

• ΔΩΡΕΑΝ
    • Category: Navigation
    • Released: 17 December 2013
    • Version: 2.3.46
    • Size: 182 MB
    • Languages: English, Bokmål, Norwegian, Chinese, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek,
      Hebrew, Hungarian, Italian, Portuguese, Romanian, Russian, Spanish, Swedish, Turkish
    • Developer: Geolife Ltd.
    • © Geolife Ltd.

NAVFREE GPS + Streetview, Traffic and Live Parking Finder

Over 15 Million Users Worldwide - World Class GPS Navigation with Offline Maps & Streetview.

NOTE :- New Version - Before we start beating our testing team, if anyone is experiencing any app crashes
    please email support@navmii.com with details of your OS and which phone you are using.
    Thank you! - Navfree Team.

Navfree is a completely free, voice guided navigation app, with no hidden costs or charges.

We use OSM map data, which is created by you and millions of other people around the world.
    The more you correct the better the map.
    As it's reliant on you, maps are occasionally incorrect, but you can get involved and use NavfreeΆs inbuilt feedback tool to correct this.

Navfree features on-board maps, which are stored on your device.
    Therefore requires no data connection (unless of course you use the connected services).
    Use Navfree abroad to avoid high roaming costs!

• Complete voice guided navigation
    •Incredibly beautiful HD maps
    •Fast routing - no data connection is required!
    •Missed a turn? No problem…let automatic rerouting get you back on track.
    •Switch to walking mode when youΆre on foot.
    •Offline and Online address search.
    •Simple POI search within Navfree, or use Foursquare for an extensive list.
    •Navigate via Postcode, city, street or POI. WhatΆs here?
    •Upgradable Premium Content including: Traffic, Celebrity Voices, Safety Cameras
    •Integrated Google street view

awh.com

9. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

freddys (08-01-14)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

δε το χω δοκιμασει και δε ξερω αν ειναι καλο.
    Απλα ειναι free και οποιος θελει το δοκιμαζει!!!

NAVFREE GPS Live Greece

• ΔΩΡΕΑΝ
    • Category: Navigation
    • Released: 17 December 2013
    • Version: 2.3.46
    • Size: 182 MB
    • Languages: English, Bokmål, Norwegian, Chinese, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek,
      Hebrew, Hungarian, Italian, Portuguese, Romanian, Russian, Spanish, Swedish, Turkish
    • Developer: Geolife Ltd.
    • © Geolife Ltd.

NAVFREE GPS + Streetview, Traffic and Live Parking Finder

Over 15 Million Users Worldwide - World Class GPS Navigation with Offline Maps & Streetview.

NOTE :- New Version - Before we start beating our testing team, if anyone is experiencing any app crashes
    please email support@navmii.com with details of your OS and which phone you are using.
    Thank you! - Navfree Team.

Navfree is a completely free, voice guided navigation app, with no hidden costs or charges.

We use OSM map data, which is created by you and millions of other people around the world.
    The more you correct the better the map.
    As it's reliant on you, maps are occasionally incorrect, but you can get involved and use NavfreeΆs inbuilt feedback tool to correct this.

Navfree features on-board maps, which are stored on your device.
    Therefore requires no data connection (unless of course you use the connected services).
    Use Navfree abroad to avoid high roaming costs!

• Complete voice guided navigation
    •Incredibly beautiful HD maps
    •Fast routing - no data connection is required!
    •Missed a turn? No problem…let automatic rerouting get you back on track.
    •Switch to walking mode when youΆre on foot.
    •Offline and Online address search.
    •Simple POI search within Navfree, or use Foursquare for an extensive list.
    •Navigate via Postcode, city, street or POI. WhatΆs here?
    •Upgradable Premium Content including: Traffic, Celebrity Voices, Safety Cameras
    •Integrated Google street view

awh.com

Δεν αξίζει ούτε το κόπο να περιμένεις κατέβει ............

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill_m3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν αξίζει ούτε το κόπο να περιμένεις κατέβει ............
    Βγαζει οτι να ναι ή μονο εγω εχω το προβλημα? Πρεπει να κυκλωσα ενα τετραγωνο 3 φορες σημερα.

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βγαζει οτι να ναι ή μονο εγω εχω το προβλημα? Πρεπει να κυκλωσα ενα τετραγωνο 3 φορες σημερα.
    Ότι ναναι δεν λες τίποτα, στην περιοχή μου, απλά δεν υπάρχουμε

13. The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

BILL007 (16-01-14)

Σελίδα 14 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 4121314151624 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP