Μάλλον για Έβο 10αρι θα κοιτούσα στη θέση σου ....
Καλό το 9 (τείνει στο τέλειο οδηγικα) αλλα το 10 έχει σχεδόν ότι και το 9+την ποιότητα .
Οι άλλες επιλογές σου είναι πολύ καλα μεταφορικά μέσα όπως πχ όμως είναι και ένα Volvo γρήγορο ...
Το Πενβε
Το Οξαποδω
Evo 8/9
Μάλλον για Έβο 10αρι θα κοιτούσα στη θέση σου ....
Καλό το 9 (τείνει στο τέλειο οδηγικα) αλλα το 10 έχει σχεδόν ότι και το 9+την ποιότητα .
Οι άλλες επιλογές σου είναι πολύ καλα μεταφορικά μέσα όπως πχ όμως είναι και ένα Volvo γρήγορο ...
Το 10 ειναι πολυ διαφορετικό αμάξι απο το 9. Το 9αρι ειναι εξαιρετικό αμάξι, κάποτε κόντεψα να αγοράσω ενα.
Αλέξη, εάν πάρεις 9αρι, πιστεύω ότι θα φτάσεις σε σημείο να ξοδευεις χρήματα αρκετά και για μικροβελτιωσεις, και για αναλώσιμα, συντήρηση. Θα μου πείς κακό ειναι αυτο;
Κακο δε ειναι, αλλά δεν ήταν αυτό το αρχικό σου σκεπτικό. Εγω θα αγόραζαν το si του Νίκου blindfolded.
Sent from my iPhone using Tapatalk
αλεξη με το θαρρος που εχω ρε φιλε αστο τωρα το εβο στην ακρη δηλαδη ελεεος εχεις ενα στατους ενα στυλ ενα κλας πως το λενε δεν μπορω ρε φιλε να σε φανταστω να βγαινεις απο αυτην την εμφανησιακη αηδια ημαρτον.
αντε γεια...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 10-08-13 στις 09:57
A8hnaios (10-08-13), alexm (10-08-13), Bazil Van Sinner (10-08-13), hades7 (10-08-13), Konstantinos E60 (10-08-13), Thomelef (10-08-13), vagmag (10-08-13)
οριστε και η φτερουγα:
![]()
Το evo είναι παιχνίδι, δεν κάνει να πάρεις την οικογένεια για εκδρομή ή χαλαρή βολτούλα. Είναι καθαρά για άλλη χρήση αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά με πολλά έξοδα για συντήρηση χωρίς λόγο. Το si πάλι με αφήνει αδιάφορο ένα αμάξι σειράς είναι στην τελική. Το audi με λίγο ψάξιμο παίρνει αρκετά άλογα λόγο turbo και θα έχεις και μια τετρακούνα για αλλαγή!
alexm (10-08-13)