μαρκα ξερουμε????
μαρκα ξερουμε????
Μίλησα τελευταία με έναν επιχειρηματία που κάνει πολλές χιλιαδες χλμ αφού πηγαινοέρχεται μεταξύ δύο χωρών για τις δουλειές του.
Ο τύπος ετοιμάζεται να πουλήσει το ντιζελ αμάξι του, να αγοράσει ένα που να καίει βενζίνη και να το μετατρέψει για φυσικό αέριο (ναι, καλά διαβάσατε, φυσικό αέριο - όχι υγραέριο).
Μου είπε ότι είναι πολύ οικονομικότερο από το υγραέριο.
Νομίζω ότι το θέμα θα μας απασχολήσει στο μέλλον και απλά το ανέφερα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 17-05-12 στις 15:07
που κολλάει???![]()
Όπως σε όλες τις νέεσ αγορές ,έτσι και σε αυτή , διεκδικούν μερίδιο απο την πίτα τα "συμφέροντα".
Απο την μία οι εταιρίες καυσίμων θα ήθελαν να προμηθεύουν τα πρατήρια και εκείνα με την σειρά τους να αποθηκεύουν σε μεγάλες φιάλες και απο την άλλη η ΔΕΠΑ θα ήθελε να είναι συνδεδεμένοι με αυτήν.
Απο την άλλη υπάρχει και η εκκρεμότητα με την οικιακή παροχή.
Δηλαδή θα μπορΕις να γεμίζεις απο το σπίτι σου εκμεταλλευόμενος την γραμμή που πιθανόν να έχεις ήδη. Άρα θα εκμεταλευεσαι το αέριο θέρμανσης για κίνηση. Όπως δηλαδή γίνεται και με το πετρέλαιο
Δεν υπήρχε και με τους ρυθμούς που πάμε δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα νομοθεσία για σταθμούς ανεφοδιασμού CNG. Υπήρχαν κάποιες ημερίδες και κάποιες επιστολές προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για να διευθετηθεί το ζήτημα... Αλλά δεν!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 17-05-12 στις 16:14
BILL007 (17-05-12)
τα κιτακια ιδια ειναι παντος..αν θυμαμαι καλα μονο ο πνευμονας αλλαζει!
BILL007 (17-05-12)