alexk (07-08-12)
Παιδιά σόρυ για το off topic, επειδή με έτρωγε ο κ*λος μου πήγα σήμερα στην εφορία και πήρα και τηλέφωνο στο γραφείο συγκοινωνιών και ρώτησα για το συγκεκριμένο θέμα. Τα τέλη κυκλοφορίας αυτά ισχύουν ΜΟΝΟ για υβριδικά με ηλεκτροκινητήρα. Ο νόμος (περιληπτικά) ορίζει ως υβριδικό ένα όχημα το οποίο κινείται με 2 μορφές καυσίμου εκ των οποίων η μία αποτελεί εναλλακτική πηγή καυσίμου-οικολογικό καύσιμο. Το υγραέριο όμως, βάσει ευρωπαϊκής οδηγίας είναι εναλλακτικό-οικολογικό καύσιμο. Γιατί λοιπόν εγώ, κάνοντας τη μετατροπή σε LPG και δηλώνοντάς το νόμιμα (με ΚΤΕΟ, χαρτια κτλ.) να μην ανήκω σε αυτή την κατηγορία? Γιατί να θεωρούνται υβριδικά μόνο τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα (ας είναι 4000 κυβικά) και να πληρώνουν 5 ευρώ τέλη κυκλοφορίας? Κάνει λιγότερη ζημιά στο περιβάλλον ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο 4000 κυβικών απο το δικό μου υγραεριοκίνητο 1900 κυβικών? ΚΑΝΕΙΣ δεν ήξερε να μου απαντήσει ή έστω να μου δώσει μια τεκμηριωμένη απάντηση. Το μόνο που μου λέγανε ήταν "Αυτές τις οδηγίες έχουμε πάρει..." και "Αυτά ορίζει η εγκύκλιος..." και διάφορα τέτοια. Αυτά απο μένα![]()
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
Μάλλον δεν το ξέρεις καλά το θέμα με τα υβριδικά
Μέχρι πρόπερσυ όντως ΟΛΑ τα υβριδικά είχαν τέλη 5 ευρώ
Από πέρσυ έχουν τελη 5 ευρώ αυτά που είναι μέχρι 1929 κ.ε νομίζω
Από εκεί και πάνω το ήμιση των αντίστοιχων συμβατικών για αυτοκίνητα με άδεια μέχρι 31/10/2010 και από 1/11/2010 τέλη κυκλοφορίας βάση ρύπων ΚΑΙ στα υβριδικά.......
https://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=322673
Detailing Madness
γιατι ο νομος μιλουσε (παρελθον), μονο για καινουργια οχηματα, καθως ηθελε να δωσει κινητρο για την αποσυρση παλιων αυτοκινητων με ταυτοχρονη αγορα νεων υβριδικων.
δεν υπηρχαν τοτε μονο τζιπ 4000 κυβικων, υβριδικα υπηρχαν και μικρου κυβισμου.
το κινητρο ηταν να μην πληρωνεις τελη κυκλοφοριας, πραγμα που αντισταθμιζε την υψηλοτερη τιμη τους.
ο νομοθετης δεν ειχε κατα νου να δωσει κινητρα για μετατροπες υπαρχοντων οχηματων, γι αυτο δεν προβλεψε αυτην την περιπτωση.
οπως και να εχει, η διαταξη αυτη αποτελει παρελθον καθως πλεον τα τελη νεων οχηματων υπολογιζονται με βαση τις εκπομπες ρυπων και δεν γινεται διακριση για τα υβριδικα.
BILL007 (06-08-12), Leonidas_E39 (06-08-12), Nikos (06-08-12), Thomelef (06-08-12)
Thank you !!!
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
εκανα ενα λαθος, ο νομοθετης δινει κινητρο και για τη μετατροπη παλαιων οχηματων.
αυτο ειναι ο μειωμενος φορος στο υγραεριο.
θα μπορουσε να τον εξισωσει με τη βενζινη και αφου περασεις κτεο να σου επιβαλλει λιγοτερα τελη, ή να σε υπολογιζει με βαση τι εκπεμπεις τωρα.
αυτος ο τροπος ομως θα ηταν πηγη γραφειοκρατιας και διαφθορας.
ετσι προτιμησε τον πιο απλο με τη μειωση στο φορο.
Με τους καταλύτες τι γίνεται ?
Δουλεύουν ή δεν χρειάζονται πλέον ?
Από καυσαέρια, υποθέτω βγάζει μειωμένα ?