εφόσον ''παίζει'' και με την πεταλούδα της εισαγωγής το θεωρώ πολύ πιθανό.
εφόσον ''παίζει'' και με την πεταλούδα της εισαγωγής το θεωρώ πολύ πιθανό.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Στο CSL αλλάζει η χαρτογράφηση του κινητήρα.
Χωρίς sport το κλαπέτο ανοίγει στις 5.500 στροφές.
Με το sport το κλαπέτο ανοίγει στις 3.500 στροφές.
Επίσης, με το sport όταν δίνεις λίγο γκάζι ανοίγει τέρμα τις πεταλούδες.
Τέλος, η διαφορά είναι περίπου 30 άλογα επάνω στο φάσμα 3.500 - 6.000 με το sport.
---
Αυτό που γουστάρω τέρμα στο CSL είναι ότι το management του κινήτηρα σου δίνει αυτό που θες.
π.χ. δεν πατάς γκάζι και σε γράφει, δεν ανοίγει τις πεταλούδες γιατί είναι καλύτερο για τη ροπή.
Αφήνει εσένα να επιλέξεις πόσο θέλεις τις πεταλούδες ανοιχτές.
Εντάξει, εγώ γουστάρω αυτό με τα 1000.
Άλλο BMW με τέτοιο management στο κινητήρα δεν υπάρχει.
Καληνύχτα !
BILL007 (30-08-12), Leonidas_E39 (31-08-12), steliosm46 (30-08-12), Thomelef (30-08-12)
Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον το διάγραμμα αυτό άλεξ!
Μιας και το φερε η κουβέντα αυτό με το γκάζι όταν το πατάς λίγο πριν τερματίσει το πεντάλ δεν κάνει κάτι σαν να ''σκάλωμα''? τι είναι αυτό?
Του Κώστα είναι από τα καλύτερα που πωλούνται αυτή την στιγμή..και σε πολύ καλή τιμή, αξίζει να το δεις Νίκο.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Εφοσον μιλαμε για ενα μοντελο καποιας ηλικιας, νομιζω οτι το χειροκινητο ειναι πιο ασφαλες.
Αν φυγει το δικο στα λεφτα που το ζηταω ειμαι ετοιμος για του Κωστα και το ξερουν πολλοι αυτο.
Ειναι αυτοκινητο για οδηγηση, μη ψαχνεις καποιο με πολλα μπλιμπλικια
Το ιδανικο για μενα, χθες τα ελεγα και γελουσαν, ειναι χειροκινητο, χωρις ναβι, χωρις ηλ. θερμ. καθισματα, χωρις οροφη, χωρις 19αρες, χωρις ξενον.
Και μη νομιζεις οτι προσπαθει καποιος να σπρωξει το αμαξι του Κωστα. Τουλαχιστον εγω, εσενα προσπαθω να βοηθησω.
Ο ανθρωπος εχει αγγελια με αναλυση του τι εχει κανει στο αμαξι και ποτε.
Ειναι συντηρημενο στην ωρα του, το χρωμα του ειναι στην κυριολεξια σαν να βγηκε μολις απο εκθεση, το σαλονι ειναι καινουριο, ειναι χειροκινητο, φοραει ζανταρες, εχει εισαγωγη και ΑλφαΝ. Μεχρι και λαστιχα φρεσκα εχει.
Στην τιμη που το ζηταει ειναι ευκαιρια πραγματικα