Σελίδα 14 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 41213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 131 έως 140 από 228

Θέμα: Επανέρχονται τα τεκμήρια?

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε παιδια ολα οκ ας φορολογισουν και τον αερα που αναπνεουμε αλλα αυτο που με τρελαινει ειναι οτι ΝΑΙ να πληρωσω αλλα εσυ τι μου προσφερεις εμενα που ΜΟΝΟ πληρωνω σε αυτο το ''κρατος'' και δεν εχω καμια απολαβη!!να μην αρχισουμε να αναλυουμε αυτο απλα σε φτανουν στο οριο!!!εδω ο κοσμος να φαει δεν εχει και αυτοι της π@@@@@ τους τον χαβα!!!! ρε για μεταναστες μας βλεπω να φευγουμε στο τελος!!!!
    Άσχετο, αλλά τώρα που μίλησες για μετανάστες..... στο χώρο μου συναντάω συνεχώς πολυμελή συνεργεία (κατασκευές, ανακατασκευές, ανακαινίσεις καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, σπιτιών κλπ) από τη γνωστή και φίλη βόρεια χώρα, που δουλεύουν μαύρα ...χωρίς το παραμικρό παραστατικό, δεν υπάρχουν, δεν φαίνονται πουθενά δηλαδή, ούτε εφορία ούτε ΙΚΑ ούτε τίποτα. Πως να τους ανταγωνιστεί κάποιος αυτούς ρε παιδιά?? Ποιο νόμιμο Ελληνικό συνεργείο να τους χτυπήσει στις τιμές όταν ο ίδιος ο πελάτης σου λέει δεν θέλω τιμολόγιο, εμένα με ενδιαφέρει να μου στοιχίσει όσο το δυνατόν λιγότερα, να εξοφλήσω δίνοντας λεφτά όποτε μου περισσεύουν και τίποτε άλλο.... πως θα πληρωθούν οι μισθοί και το ΙΚΑ έτσι??

Τα ίδια συμβαίνουν και στην Ελληνική επαρχία με τους εργάτες στις αγροτικές περιοχές... κανένα παραστατικό, όλα μαυρα, μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες εργάτες που είναι στη χώρα μας και δουλεύουν έτσι, χωρίς να υπάρχουν φορολογικά, κυκλοφορούν με τα diesel της προηγούμενης 20ετίας με πινακίδες από τη χώρα τους, δεν δίνουν λογαριασμό, στέλνουν όλο το χρήμα στις πατρίδες τους και δεν φαίνονται πουθενά ...μετά μην αναρωτιόμαστε πως άδειασε η επαρχία από τους νέους και πως στέγνωσε η χώρα από χρήμα... και τι να κάνει ένας νέος εκεί, όταν ο ίδιος ο πατέρας του απασχολεί Βούλγαρους, Αλβανούς και Ρουμάνους στα χωράφια του και όχι μόνο, για να μειώσει το κόστος??

Δεν είμαι ρατσιστής, το αντίθετο θα έλεγα, αλλά μέχρις ενός ορίου, αλλιώς να πάμε να την κάνουμε κι εμείς για πουθενά αλλού μήπως και 1 στο εκατομμύριο δώσουμε ελπίδα στα παιδιά μας ...γιατί αυτή η χώρα με τις απερισκεψίες της ...το έκλεισε το μαγαζί..... και με τα νέα μέτρα στο λέει κατάμουτρα ...αν δεν μπορείς πούλα τα και φύγε...

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μόλις έμαθα ότι και τα Smart έχουν φόρο πολυτελείας και ζητήσανε πελάτη μου 1.300 ευρώ επιπλέον!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

Δε θα ψωνίζουμε τίποτα πλέον, έτσι που τα κάνανε μόνο και μόνο από αντίδραση στα παράλογα αυτά μέτρα!!!!

Μόνο τα απολύτως απαραίτητα για εμένα και την οικογένειά μου!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόλις έμαθα ότι και τα Smart έχουν φόρο πολυτελείας και ζητήσανε πελάτη μου 1.300 ευρώ επιπλέον!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

Δε θα ψωνίζουμε τίποτα πλέον, έτσι που τα κάνανε μόνο και μόνο από αντίδραση στα παράλογα αυτά μέτρα!!!!

Κωστα εννοεις το ΦΠΑ με το 10% φορο επιπλεον?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σειρά έχουν τα παπάκια !!!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω μόνο φόρο πολυτελείας, μπορεί και τα δύο μαζί. Πάντως και μαζί να είναι και πάλι είναι παααααάρα πολλά.

Αν αναλογιστείς ότι κάνει 15.000, ένα 1.300 παραπάνω μεταφράζεται σε 14%!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σειρά έχουν τα παπάκια !!!
    Δεν τα εχουν εξω ουτε αυτα νομιζω....αλλα θα δουμε.......

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    2. Εχω την λόξα (που την έχω...) και αγοράζω, υποθετικά, μια Μ3 η και μια καρέρα. Εντάξει, δηλώνω με την απόκτηση το ποσό, δηλαδή το πόθεν έσχες, αν δεν το καλύπτω με αυτά που δηλώνω, πληρώνω όμορφα κι ωραία και την όποια διαφορά.
    Από κει και πέρα, το πλένω, το γυαλίζω, το χαζεύω και κάνω και μιά βόλτα τον μήνα.
    Κάνω ετησίως 5 έως 10000χλμ. και σέρβις κάθε 2-3 χρόνια. Σημαίνει λοιπόν πως είμαι ο λεφτάς;
    Φίλε gant χωρίς διάθεση επίθεσης και πάντα φιλικά θα φέρω αντίρρηση εδώ. Αν παίρνεις 1200-1300 euro τον μήνα (τόσα δηλώνεις δηλαδή στην εφορία ή τόσα παίρνεις πραγματικά) για πιο λώγο να έχεις carrera? Το αυτοκίνητο κοστίζει πάνω απο 80.000 euro άρα αν έδινες όλα σου τα χρήματα που βγάζεις υποθετικά το ξόφλαγες σε 67 μήνες χωρίς να δίνεις cent για να φας.

Ναι γιατί να μην σου βάλει τεκμήριο? Αφου σίγουρα έχεις και άλλα εισοδήματα που δεν δηλώνεις. Η αν δεν έχεις σίγουρα έχεις πάρει ένα δάνειο 50-60.000 euro που δεν πρόκειται να πληρώσεις ποτέ και φέρνεις εσένα και το κράτος ένα κλίκ προς τον πάτο. Που είναι το παράλογο εδώ με τα τεκμήρια?

Φίλε gant καταλαβαίνεις οτι δεν σου κάνω επίθεση, απλά πατάω στο παράδειγμα σου για να πώ την άποψη μου.

Ναι παράλογα είναι τα τεκμήρια για τους μικρο-μεσαίους. Αυτούς που την πληρώνουν πάντα δηλαδή. Αυτοί που έχουν πισίνα σίγουρα έχουν και το ανάλογο σπίτι και το ανάλογο αυτοκίνητο. Το να τους βάλει 3000 euro τεκμήριο για μια πισίνα πιστεύω όλοι θα τα δώσουν. Μα καλά, τόσες πολλές πισίνες υπάρχουν και θα σωθεί η οικονομία?

Η μήπως αυξάνοντας το ΦΠΑ συνεχίζουν να λητουργούν οι επιχειρήσεις. Φυσικά και κλείνουν και περιμένει να μαζέψει λεφτά απο κλειστές επιχειρήσεις. Απλά πράγματα

8. The Following User Says Thank You to stratos For This Useful Post:

Driver M (17-03-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το Carrera μπορεί να είναι ατυχές παράδειγμα από Gant, αλλά ένα 46 Μ3 που μπορείς να βρεις και κάτω από 30 χιλιάρικα, αν έδινε τα μισά προκ/λή, θεωρητικά θα μπορούσε να το συντηρήσει....

Επίσης στο παράδειγμα που λες Στράτο με τις πισίνες, τι εννοείς 'Το να τους βάλει 3000 euro τεκμήριο για μια πισίνα πιστεύω όλοι θα τα δώσουν'.

Μα δεν είναι να δώσουν 3.000 αν αυτό νομίζεις. Απλά αυτό το τριχίλιαρο, θα προστεθεί και θα αθροιστεί και και στα άλλα τεκμήρια που έχουν πχ αυτοκίνητα, βίλλες, εξοχικά, σκάφη, Φιλιππινέζες, ιδιωτικά σχολία κτλ κτλ και θα φορολογηθούν για το σύνολο.

Αλλά εκείνος που έχει όλα τα παραπάνω νομίζεις θα έχει πρόβλημα για 3.000 ακόμα στο συνολικό ΤΕΚΜΗΡΙΟ του?

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε gant χωρίς διάθεση επίθεσης και πάντα φιλικά θα φέρω αντίρρηση εδώ. Αν παίρνεις 1200-1300 euro τον μήνα (τόσα δηλώνεις δηλαδή στην εφορία ή τόσα παίρνεις πραγματικά) για πιο λώγο να έχεις carrera? Το αυτοκίνητο κοστίζει πάνω απο 80.000 euro άρα αν έδινες όλα σου τα χρήματα που βγάζεις υποθετικά το ξόφλαγες σε 67 μήνες χωρίς να δίνεις cent για να φας.

Ναι γιατί να μην σου βάλει τεκμήριο? Αφου σίγουρα έχεις και άλλα εισοδήματα που δεν δηλώνεις. Η αν δεν έχεις σίγουρα έχεις πάρει ένα δάνειο 50-60.000 euro που δεν πρόκειται να πληρώσεις ποτέ και φέρνεις εσένα και το κράτος ένα κλίκ προς τον πάτο. Που είναι το παράλογο εδώ με τα τεκμήρια?

Φίλε gant καταλαβαίνεις οτι δεν σου κάνω επίθεση, απλά πατάω στο παράδειγμα σου για να πώ την άποψη μου.

Ναι παράλογα είναι τα τεκμήρια για τους μικρο-μεσαίους. Αυτούς που την πληρώνουν πάντα δηλαδή. Αυτοί που έχουν πισίνα σίγουρα έχουν και το ανάλογο σπίτι και το ανάλογο αυτοκίνητο. Το να τους βάλει 3000 euro τεκμήριο για μια πισίνα πιστεύω όλοι θα τα δώσουν. Μα καλά, τόσες πολλές πισίνες υπάρχουν και θα σωθεί η οικονομία?

Η μήπως αυξάνοντας το ΦΠΑ συνεχίζουν να λητουργούν οι επιχειρήσεις. Φυσικά και κλείνουν και περιμένει να μαζέψει λεφτά απο κλειστές επιχειρήσεις. Απλά πράγματα
    Στράτο αυτός που αγοράζει ένα carrera turbo καινούριο 150.000+ με έναν που αγοράζει ένα Ε36 Μ3 ....λιγότερο από 15000, για το κράτος θεωρείται το ίδιο εύπορος......

Οι πισίνες των λίγων είναι στάχτη στα μάτια των πολλών ...για να λέμε και καλά ότι τα παίρνει χοντρά και από τους έχοντες .....θα τους πάρει ένα π@π@ρι......

Rides
    0

Προεπιλογή

Το Carrera μπορεί να είναι ατυχές παράδειγμα από Gant, αλλά ένα 46 Μ3 που μπορείς να βρεις και κάτω από 30 χιλιάρικα, αν έδινε τα μισά προκ/λή, θεωρητικά θα μπορούσε να το συντηρήσει....

Επίσης στο παράδειγμα που λες Στράτο με τις πισίνες, τι εννοείς 'Το να τους βάλει 3000 euro τεκμήριο για μια πισίνα πιστεύω όλοι θα τα δώσουν'.

Μα δεν είναι να δώσουν 3.000 αν αυτό νομίζεις. Απλά αυτό το τριχίλιαρο, θα προστεθεί και θα αθροιστεί και και στα άλλα τεκμήρια που έχουν πχ αυτοκίνητα, βίλλες, εξοχικά, σκάφη, Φιλιππινέζες, ιδιωτικά σχολία κτλ κτλ και θα φορολογηθούν για το σύνολο.

Αλλά εκείνος που έχει όλα τα παραπάνω νομίζεις θα έχει πρόβλημα για 3.000 ακόμα στο συνολικό ΤΕΚΜΗΡΙΟ του?

Ναι ρε παιδια οπως τα λεει ο Κωστας....καποιος που φτιαχνει μια πισινα 40τμ που κοστιζει 50000ε, αμαξι,σπιτι, εξοχικο,δευτερο αμαξι....πιστευει καποιος οτι το τεκμηριο εστω και προστηθεμενο το ενα στο αλλο τον αγγιζει????

Σελίδα 14 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 41213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP