www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Stathis (11-03-11)
και τα πρώτα 10+ πρωταθλήματα που μετράτε μούφα ήταν γιατί παίζατε όλη την περίοδο με τοπικές ομάδες του Πειραιά και πηγαίνατε κατευθείαν στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος όπου είχε γίνει ήδη το ξεκαθάρισμα απο της υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας που έπαιζαν μεταξύ τους.... αστα, έχει ξεκινήσει λάθος αυτή η ομάδα και λάθος συνεχίζει απ' ότι φαίνεται, αλλά δεν πειράζει χαρείτε εσείς, δεν τρέχει τίποτα...![]()
A8hnaios (11-03-11), Panos 316T (11-03-11)
Νικο...επειδη τα γραπτα μενουν.....θα ηθελα να σου πω οτι και εγω ετσι μετραω!!!!
Αρα εχω 58 βαθμους και εχεις 51.....,δεν σταματας το μετρημα γιατι δεν θα σου βγουν τα κουκια στο τελος και θα μου στεναχωρηθεις.....
Για να μην εχεις αγωνια και για να δεις ποσο φιλος σου ειμαι κοιτα τι θα ματαδεις μια μερα του προσεχους..... Μαη!!!!
χαχαχχα όχι ΚΟΥΠΑday.... ΣΟΥΠΑday είναι το σωστό![]()
![]()
ναι ναι συνεχίζω να μετράω εγώ κανονικά!!
Να υπολογίσω και τα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού-Ολυμπιακού Βόλου, Σερρών, Τρίπολης και Λάρισας μέσα και έξω ή όχι?
...μιας και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πολύ ανεβασμενη ομάδα φέτος ..γι αυτό το λέω, όχι για άλλο λόγο...![]()
![]()
ρε φωναζετε οσο θελετε...
μηπως πεισετε τους εαυτους σας.
δεν βλεπετε τα χαλια σας, που δεν μπορειτε να κερδισετε τον ατρομητο, τη λαρισα και το βολο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 11-03-11 στις 17:59 Αιτία: ε
alexm (11-03-11)
Αλλαζει ο τοπος των συναντησεων δεν θα γινεται στον ΤΑΜ ΤΑΜ.
Θα γινεται εδω
Uploaded with ImageShack.us
και μετα συνεχιζεται το γλεντι στο επομενο κεντρο
Uploaded with ImageShack.us
NickE60 (11-03-11)
χαχαχαχαχαχαχα καλό!!![]()
![]()
HULK (11-03-11)
τα μαγαζια που προτεινεις ρε χουλκ πληρουν τις προδιαγραφες του φορουμ?
λουκανικα, κεφαλακια, χοιρινα σερβιρουν?![]()
katsaraios (11-03-11)
Samaro (11-03-11)