M6
911
o v10 σε παραπεμεπει σε F1 αλλα κι αυτος ο ''χαλασμενος'' ηχος του boxer ειναι αλλο πραγμα.
130χμω εως 200 ειναι βαρετα και τα δυο;Αυτο κι αν δεν ειναι απαντηση.
Η διαδρομη στο Αγ. Ιωαννη οντως ειναι απαιτιτικη.Το συμπερασμα μου απο τα λεγομενα σου οτι και τα δυο ειναι πυραλαυλοι.
Διαβαζοντας ολα αυτα τα posts με προσοχη κι εχοντας οδηγησει μονο 911 (997manual ) σε ρυθμους βολτας ενα ειναι σιγουρο.Και τα δυο ειναι κορυφαια αυτοκινητα.
Θα ηθελα πολυ να μπω σε μ6 ας ειναι και στο πισω καθισμα.
Δυστυχως δεν εχουμε στη διαθεση μας για την ωρα, και την αποψη ενος ιδιοκτητη 911.
Για τους χωρους και μονο θα διαλεγα μ6.Μη ξεχναμε οτι εχω και δυο κορες.
Και για δευτερο αυτοκινητο θα διαλεγα hyundai i10 η το αλμερα της γυναικας μου.
Αν ομως ειχα τη δυνατοτητα να κρατησω το Ε46 και το αλμερα σιγουρα θα επαιρνα 911(997 ομως τη πλεον light εκδοση ) ως αντικειμενο ποθου και τρελλας.
Καποτε ρωτησα το Σταθη τι χλμ προλαβε και ειδε στην εξοδο της ευθειας στη πιστα των σερρων.Η απαντηση μου στην απαντηση του ηταν αναμενομενα αυτα τα χλμ γιατι εχεις πραγματικα δυνατο αυτοκινητο.
Σιγουρα το μ6 ειναι θηριο αλλα το 911 μηπως ειναι λιγο ποιο στυλατο και λιγο ποιο αειθαλες;Σιγουρα ομως το τελευταιο θα πρεπει να ειναι και ποιο κουραστικο.
Η αισθηση μου : και τα δυο μοναδικα και ας ειναι εντελως διαφορετικα.
Οι οδηγοι τους ; Δεν ειναι τυχεροι, ειναι ευλογημενοι γιατι ο Θεος δεν αφηνει τιποτα στη τυχη.
Δε βλεπω την ωρα που θα βρεθουμε στις Σερρες και ολα τα m της παρεας θα μοιρασουν θεαμα και ευωδεια καμμενου ελαστικου.
Σταθη φερε και τους πορσαδες μαζι σου.
PS Ψηφησα 911κοντρα στη bmwδικη μου συνειδηση
gant (25-07-11), Stathis (24-07-11), SuperSonic (24-07-11), Thomelef (24-07-11)
εμμμ.. για ξαναθυμησου λιγακι την διαδρομη μας στον αγιο ιωαννη..μεγαλη η χαρη του..ανεβαζες-ανεβαζα...ξανα-ανεβαζες-ξανα-ανεβαζα...καποια στιγμη παρα ανεβασα ρυθμο κ μετα απο 3-4 στροφες επρεπε να φρεναρω γιατι σε εχασα απο το καθρεπτη μου....
..μια επαναληψη της βολτας ειμαι σιγουρος οτι θα σου ξανα-φρεσκαρει τη μνημη..
οσο για την επαφη Μ6-911...συμφωνω με τον δημητρη (σκανδαλη) κ τον σταθη. το Μ6 τα κανει ολα πολυ καλα κ ιδιως τα ανοιχτα παρατεταμενα κομματια..το 911ΤΤ .... τριζει, κοπαναει, ειναι στριμοκωλο, ειναι δυσχρηστο, αλλα οταν πας ας πουμε σαρωνιδα σουνιο κ μπαινεις με 3ες σπασμενες στις αποτομες φουρκετες κ σε κοροιδευει κ σε λεει κοτα κ σε προκαλει να βυθισεις πιο βαθια το γκαζι...ειναι αλλου...
οπως παντα... με ξερετε...εγω βαζω ανοιχτη προσκληση σε οποιονδηποτε θελει να νιωσει πως ειναι ενα γρηγορο κ σωστα στημενο 911ΤΤ να τον κανω βολτουλα!
Μετα τιμης,
ο εριστικος/ενοχλητικος οδηγος της γειτονιας σας που με αυθαδεια σας λεει οποιος εχει @@ ας ερθει να παμε να στριψουμε...![]()
![]()
skandalis447 (25-07-11), Stathis (25-07-11), Thomelef (25-07-11)
που εισαι εσυ εξαφανισμενος ρε παλιοπαιδο τοσο καιρο? χαθηκαμε...
ευχαριστως να κανουμε μια επαναληψη της βολτουλας, ειχαμε περασει ωραια, εγω ολον τον αυγουστο θα ειμαι στη χαλκιδα σε περιμενω...
οσο για το σημειο που ξεμακρυνες δυο στροφες, ημουν με την πολυθρονα πισω και τα αμορτισερ στο soft.
μολις τα ρυθμισα οπως ηθελα, κοντευα να σε τρακαρω σε καθε εισοδο. το πλεονεκτημα σου ηταν η εξοδος οπου εσυ εκτοξευοσουν κερδιζοντας μετρα, ενω εγω χαροπαλευα ειτε σπιναροντας ανεξελγκτα με κινδυνο να φυγω σε κανενα χαντακι (με το dsc off), ή παταγα γκαζι και δεν πηγαινε (με το dsc on).
ετσι αναγκαζομουν να αργησω πολυ τα φρενα για να κερδισω στις εισοδους τα μετρα που εχανα στις εξοδους, αλλα ετσι δεν μπορουσα να μπω οπως ηθελα για να εχω γρηγορη εξοδο και χαλαγα τις ιδανικες γραμμες οι οποιες βεβαια δεν μπορουσαν ουτως ή αλλως να βγουν σε δημοσιο δρομο με κινηση, φορτηγα, μηχανακια, μηδεν ορατοτητα κλπ
επισης μην ξεχνας οτι εισαι και καμια 250αρια αλογακια πιο πανω... διολου ευκαταφρονητο νουμερακι...
δοκιμασα οτι ηξερα (ως γνωστον δεν ειμαι και ο ρερλ...), αλλα δεν ειχα απαντηση στο τραξιον των τεσσαρων τροχων, εναντι δυο... η φυσικη νικησε...
σημασια εχει οτι περασαμε καλα, γκαζωσαμε, εκτονθηκαμε και εχουμε ωραιες εικονες απο τη βολτα.
αντε εκκλησια εκλεψες εκεινη τη μερα...![]()
Thomelef (25-07-11)
εγώ πάντως ξεκινώντας με το ανάλογο budget, βάζω στη ζυγαριά όσες περισσότερες επιλογές
μπορώ, και απο εκεί και πέρα αρχίζω την διαγραφή...θυμάμαι όταν πείρα το Μ3, είχα τουλάχιστο
7 - 8 διαφορετικές επιλογές, εκ των οποίων είχα δει τις 2 - 3 πρίν το Μ3...όταν ανέβηκα και το
οδήγησα, αμέσως διαγράφηκαν τα υπόλοιπα...σήμερα ώντας παντρεμένος με την κορούλα μου,
τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά...για το μόνο που είμαι σίγουρος, είναι το ότι πέρα απο coupe,
δεν υπάρχει άλλη επιλογή...
sympether with chiefτης