διδυμότοιχο σε ποια μονάδα πάς ???
πάντως εκεί κοντά έχει ένα χωριουδάκι που λέγεται πραγκί.
έχει ένα ταβερνάκι μπροστά στις γραμμές του τρένου...
θα με θυμηθείς. τπτ άλλο δεν σου λέω...
διδυμότοιχο σε ποια μονάδα πάς ???
πάντως εκεί κοντά έχει ένα χωριουδάκι που λέγεται πραγκί.
έχει ένα ταβερνάκι μπροστά στις γραμμές του τρένου...
θα με θυμηθείς. τπτ άλλο δεν σου λέω...
sympether with chiefτης
Χαιρετώ από Διδιμοτιχο και το 512 ΣΠ. Ως στιγμής εδώ είναι ζωαρα. Ο διοικητής είναι απαιχτος όπως και ο λοχαγός και οι παλιοί ΟΚ γιατί είχαν φάει εμπλοκή και μας περίμεναν. Μόνο ότι εδώ είναι τέρμα Θεου, αρχές αλαχ. Παίζει να κατέβω για 2 μέρες μιας και οι μέρες άδειας είναι υπερπολυτιμες. Παίζει να απολυθω και από εδώ. Προς το παρόν σας χαιρετώ και αν βρω ΝΕΤ καφέ θα τα πούμε και πιο αργά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εντάξει ρε παίδες, δεν είναι και κάτι το τρομερό, 9 μηνάκια, λιγότερο του 1/3 του δικού μου χρόνου και αρκετών άλλων. Τρεις πρωτομαγιές και 15αυγουστοι, σύνολο 28 μήνες! Πήγα 23 χρονών και έφυγα 10 μέρες πριν μπώ στα 26!
Δεν έχω παράπονα εκτός από κάτι κ@λόπαιδα δοκίμους που ήταν και απόφοιτοι λυκείου μόνο.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 18-09-10 στις 14:05
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Το μόνο θεματάκι που θα βρει ο φίλος μας μπροστά του είναι το γερό κρύο της περιοχής το χειμώνα που έρχεται, κυρίως αν κάνει σκοπιές. Κατά τα άλλα δε νομίζω να τρέχει τίποτα ιδαίτερο εκεί πάνω. Εχει πολύ κόσμο μαζεμένο ο στρατός στο νομό και δεν πρέπει να πέφτουν πολλές υπηρεσίες στον καθένα.
Στράτο καλη συνέχεια φίλε !![]()
stratos (18-09-10)
Καλημερα παιδες...Εχει κανεις αποψη για το ΣΕΕΜ στη Σπαρτη?Πως ειναι τα πραγματα εκει?
JuNiOr_ (15-10-10)
Πέρασε...
Οι στιγμές όμως θα μείνουν καλές κακές,αστείες,τραγικές κλπ.
Στιγμές που θα θυμάσαι για πολλά πολλά χρόνια.
Καλός πολίτης Στρατό!
Με το καλό η νεα σου Ζωη.
Επιτελους τελος?
....θυμαμαι που σε παρηγορουσαμε,λεγαμε ιστοριες δικες μας για να σε βοηθησουμε να προετοιμαστεις καλυτερα για το στρατο,.....ευχες για "καλη θητεια".....και ηρθε και η μερα παρουσιασης,η μεταθεση,....οι ανεγκεφαλοι ανωτεροι/παλιοι φανταροι,κλπ......ξανα μεταθεση!!!!.....Αθηνα βρε τσατσονι?????!!!!.....και να η μερα ΑΠΟΛΥΣΗΣ!!!
"ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟ!!!"![]()