Πριν 2 χρόνια περίπου όταν το έβαλα, υπήρχε εγχειρίδιο λειτουργιών και βασικών ρυθμίσεων στα ελληνικά. Κάνε μια ερώτησουλα από κει που το πήρες.
Το μενού δεν μπορείς να το αλλάξεις αν το λειτουργικό σου είνα win6, εκτός και αν έχεις έκδοση με android που είναι ανοικτό λογισμικό και γνωρίζεις προγραμματισμό.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Πάνο μετά από αυτό που έκανε στους δικούς μου ούτε να τον δω δεν θέλω. Πήρα τον Θωμά στην autosynthesis και μου είπε θα το βρεί και θα μου το στείλει. Το λειτουργικό πρέπει να είναι σε 5. Θα το κοιτάξω.
Χαχαχαχαχα.![]()
Που το πήρε το μάτι σου βρε Μιχάλη; Είναι άδειο γιαυτό το έβαλα εκεί...
![]()
![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
γι να αλλαξουν τα μενου (οχι το ραδιοφωνο αλλα το ναβι κλπ) χρειαζεται να φορτωθουν στην sd καρτα σου. ειναι ενα προγραμματακι που ανοιγει αυτοματα και παρακαμπτει το μενου της dynavin-vision(ειναι τα ιδια ακριβως μην αγχωνεσαι)δυστυχως δεν δουλευουν απο μηχανημα σε μηχανημα ετσι απλα ειναι αναλογα το firmware. αν εχει καποιο παιδι απο αθηνα καρτα απο dynavin το οποιο ειναι απο τον Ζερβουδακη τοτε θα εχει ολα αυτα φορτωμενα. εσενα δυστυχως ειναι αδεια η καρτα σου,μονο χαρτες εχει.κανε δοκιμη με αλλη καρτα μη πειραξεις την δικη σου.
katsaraios (24-03-12), sierra (24-03-12)
Ευχαριστώώώώώ. Θα το κάνω και θα σας πω νέα. Τώρα όποιος έχει μου λέει και το κάνουμε και πίνουμε καφέ...
Το αρχικό μενού (ράδιο, cd, dvd κτλ.) είναι firmware και αλλάζει μόνο αν "φλασάρεις" το μηχάνημα με άλλη έκδοσή του. Έχω την αγγλική αλλά δυστυχώς δεν έχω την ελληνική να ανεβάσω. Τώρα για το ναβι, έχω φτιάξει μενού i-Drive ελληνικό, αν θέλετε το ανεβάζω κάπου και βάζω λινκ
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
Πες πως γίνετε γιατί δεν τα ξέρω για το αρχικό. Οτι μπορείς βάλε να αλλάξουμε αυτό που έχει...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sierra : 25-03-12 στις 20:44