Σελίδα 13 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 311121314 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 121 έως 130 από 160

Θέμα: Οθόνη 7" για BMW 3er E46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά χθές έβαλα το μηχάνημα στο autosynthesis που μας έχει κάνει προσφορά. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές. Μήπως έχει κανένας τις οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά; Γιατί όπως ξέρετε δεν ξέρω Αγγλικά. Και αν μπορώ να αλλάξω πως δείχνει τα διάφορα μενού. Σας βάζω φωτό για να δείτε πως δείχνει...
    Παναγιώτη μεγιες!Πολύ όμορφο και έχει κ πολλές λειτουργίες!Εχει κ ενσωματωμένο δεκτη mpeg4?Μπορεις να μου στειλεις μια τιμή για όλα(οθόνη πόσο?εγκατάσταση?) με π.μ?
    I love Bmw machines

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδιά χθές έβαλα το μηχάνημα στο autosynthesis που μας έχει κάνει προσφορά. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές. Μήπως έχει κανένας τις οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά; Γιατί όπως ξέρετε δεν ξέρω Αγγλικά. Και αν μπορώ να αλλάξω πως δείχνει τα διάφορα μενού. Σας βάζω φωτό για να δείτε πως δείχνει...
    Πριν 2 χρόνια περίπου όταν το έβαλα, υπήρχε εγχειρίδιο λειτουργιών και βασικών ρυθμίσεων στα ελληνικά. Κάνε μια ερώτησουλα από κει που το πήρες.
    Το μενού δεν μπορείς να το αλλάξεις αν το λειτουργικό σου είνα win6, εκτός και αν έχεις έκδοση με android που είναι ανοικτό λογισμικό και γνωρίζεις προγραμματισμό.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βγαλε το αρωματικο απο το ταμπλω αν παταρει την γ@μ@σες

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πριν 2 χρόνια περίπου όταν το έβαλα, υπήρχε εγχειρίδιο λειτουργιών και βασικών ρυθμίσεων στα ελληνικά. Κάνε μια ερώτησουλα από κει που το πήρες.
    Το μενού δεν μπορείς να το αλλάξεις αν το λειτουργικό σου είνα win6, εκτός και αν έχεις έκδοση με android που είναι ανοικτό λογισμικό και γνωρίζεις προγραμματισμό.
    Πάνο μετά από αυτό που έκανε στους δικούς μου ούτε να τον δω δεν θέλω. Πήρα τον Θωμά στην autosynthesis και μου είπε θα το βρεί και θα μου το στείλει. Το λειτουργικό πρέπει να είναι σε 5. Θα το κοιτάξω.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βγαλε το αρωματικο απο το ταμπλω αν παταρει την γ@μ@σες
    Χαχαχαχαχα. Που το πήρε το μάτι σου βρε Μιχάλη; Είναι άδειο γιαυτό το έβαλα εκεί...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Rides
    1

Προεπιλογή

γι να αλλαξουν τα μενου (οχι το ραδιοφωνο αλλα το ναβι κλπ) χρειαζεται να φορτωθουν στην sd καρτα σου. ειναι ενα προγραμματακι που ανοιγει αυτοματα και παρακαμπτει το μενου της dynavin-vision(ειναι τα ιδια ακριβως μην αγχωνεσαι)δυστυχως δεν δουλευουν απο μηχανημα σε μηχανημα ετσι απλα ειναι αναλογα το firmware. αν εχει καποιο παιδι απο αθηνα καρτα απο dynavin το οποιο ειναι απο τον Ζερβουδακη τοτε θα εχει ολα αυτα φορτωμενα. εσενα δυστυχως ειναι αδεια η καρτα σου,μονο χαρτες εχει.κανε δοκιμη με αλλη καρτα μη πειραξεις την δικη σου.

6. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

katsaraios (24-03-12), sierra (24-03-12)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώώώώώ. Θα το κάνω και θα σας πω νέα. Τώρα όποιος έχει μου λέει και το κάνουμε και πίνουμε καφέ...

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    γι να αλλαξουν τα μενου (οχι το ραδιοφωνο αλλα το ναβι κλπ) χρειαζεται να φορτωθουν στην sd καρτα σου. ειναι ενα προγραμματακι που ανοιγει αυτοματα και παρακαμπτει το μενου της dynavin-vision(ειναι τα ιδια ακριβως μην αγχωνεσαι)δυστυχως δεν δουλευουν απο μηχανημα σε μηχανημα ετσι απλα ειναι αναλογα το firmware. αν εχει καποιο παιδι απο αθηνα καρτα απο dynavin το οποιο ειναι απο τον Ζερβουδακη τοτε θα εχει ολα αυτα φορτωμενα. εσενα δυστυχως ειναι αδεια η καρτα σου,μονο χαρτες εχει.κανε δοκιμη με αλλη καρτα μη πειραξεις την δικη σου.
    Κρίμα που δεν είσαι εδώ. Θα μας έδινες τα φώτα σου. Δεν μετακομίζεις προς τα κάτω;

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάπου μπερδεύσε ρε Πάνο. Το αρχικό μενού με τα applications δεν μπορεί να το αλλάξει με τίποτα είναι firmware.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το αρχικό μενού (ράδιο, cd, dvd κτλ.) είναι firmware και αλλάζει μόνο αν "φλασάρεις" το μηχάνημα με άλλη έκδοσή του. Έχω την αγγλική αλλά δυστυχώς δεν έχω την ελληνική να ανεβάσω. Τώρα για το ναβι, έχω φτιάξει μενού i-Drive ελληνικό, αν θέλετε το ανεβάζω κάπου και βάζω λινκ
    Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πες πως γίνετε γιατί δεν τα ξέρω για το αρχικό. Οτι μπορείς βάλε να αλλάξουμε αυτό που έχει...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sierra : 25-03-12 στις 20:44

Σελίδα 13 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 311121314 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP