Σελίδα 13 από 21 ΠρώτηΠρώτη ... 31112131415 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 121 έως 130 από 216

Θέμα: M42 compressor

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    για την υποδομή εννοεί προφανώς αντοχή μπιελοπιστονων,βαλβίδων όπου με βρίσκει σύμφωνο
    Των μαμα???????

Συνονόματε εκεί στηρίζω όλη μου την αισιοδοξία. Αυτό που πάω να κάνω είναι ότι πιο κοντά σε κατι δοκιμασμενο μου έρχεται στο μυαλό. Αν το κιτ αυτό δουλευε τόσο καλά με έναν απλό ρυθμιστή πίεσης, δεν βρίσκω λόγο να φοβάμαι και δουλέψω κοντά σε αυτή την πίεση βάζοντας μπεκ και ιντερκούλερ που θα βοηθήσουν....

Rides
    0

Προεπιλογή

Ουαου.
    Μου φαίνονται πάρα πολύ μεγάλα τα νούμερα. Σίγουρα πιστεύω οτι το εχεις δει, δεν σε αμφισβητώ όμως! Μετά τα δυο χρόνια τι έγινε? Και όταν λέμε αντέχει εννοούμε αντεχει track-day ή αντέχει κανένα πάτημα το βράδυ και τέλος?

Τι να πω? Πάντως στα δικά μου τα χέρια ενα τόσο πιεσμένο μοτερ δύσκολα θα την έβγαζε καθαρή πιστεύω. Πάνο εσύ μου είχες πει οτι τα Μ42 είναι πιο ευαίσθητα απο τα Μ43?

Rides
    1

Προεπιλογή

αν εννοείς εμένα δεν νομίζω,
    και τα 2 μοτέρ τα θεωρώ ορεξάτα.

και όπως σε κόβω ένα
    ψυγείο λαδιού για να σαι για πολλούς γύρους στις πίστες!
    τούρμπο και πράσινα άλογα

4. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

kloukakis (30-11-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δύο ερωτησούλες:

Αν ρίξω συμπίεση τι θα πετύχω(εκτός απο πυράκια) και και τι θα χάσω?

Πρέπει να αλλάξω και εξάτμιση? Αν ναι μπορώ και μετά το πρόγραμμα? Η εξάτμισή μου δεν είναι μαμα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι έχει επάνω, θα ανεβάσω καμία φώτο να δούμε τι παίζει.....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δύο ερωτησούλες:

Αν ρίξω συμπίεση τι θα πετύχω(εκτός απο πυράκια) και και τι θα χάσω?

Πρέπει να αλλάξω και εξάτμιση? Αν ναι μπορώ και μετά το πρόγραμμα? Η εξάτμισή μου δεν είναι μαμα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι έχει επάνω, θα ανεβάσω καμία φώτο να δούμε τι παίζει.....
    Ναι οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω εννοειται με λιγοτερη συμπιεση απο το 10αρι.
    Σε compressor δεν νομιζω να βλεπεις τοσες αλλαγες στη συμπεριφορα με παιξιμο συμπιεσης οσο στη χρηση τουρμπο.
    Οσο αυξανεις στατικη συμπιεση τοσο πιο γρηγορη αποκριση στο τουρμπο εχεις, μεγαλυτερες απαιτησεις ποιοτητας καυσιμου και χρηση μικροτερης πιεσης για να παρεις ιδια ιπποδυναμη απο αυτη που προερχεται απο μειωμενη στατικη και μεγαλυτερη πιεση τουρμπο. .Στο κομπρεσσαρισμα εκτιμω οτι δεν τιθεται θεμα αποκρισης παρα αυτο που θα με απασχολουσε θα ηταν τι πιεση θα δουλεψω και με τι καυσιμο.Αφου ομως φιλε μου λες πως δεν ξεφευγεις πανω απο 0.7-0.8πιεση δεν νομιζω οτι περιοριζεσαι απο την μαμα συμπιεση .Εγω δεν θα τη πειραζα. Το 95αρι καυσιμο δε, πιστευω δεν θα σου χτυπαει πειρακια και ουτε θα κανεις ιδιαιτερες παραχωρησεις στο θεμα advance.Στο μ42, με κομπρεσσορ και λιγη πιεση (0.5-0.7πιεση για 180-205αλογα) νομιζω αδικα φοβασαι....

(ολα αυτα που ανεφερα για αντοχες στο προηγουμενο ποστ ΔΕΝ ισχυουν για λιωσιμο σε πιστα ουτε για στατικη συμπιεση 10αρι, μην το ξεφτιλισουμε κιολας)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bmw316turbo : 08-12-10 στις 00:19

7. The Following 3 Users Say Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

kloukakis (11-12-10), Panos 316T (08-12-10), z3outofmind (08-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά θέλω να σας ευχαριστήσω ΠΑΡΑ πολύ για την βοήθειά σας και το ενδιαφέρον σας, τόσο στο θρεντ όσο και στα πμ σας, καθώς και για την προθυμία να μοιραστείτε της γνώσεις σας! Μείνετε απο κοντά να βγει η δουλειά όπως πρέπει.

Μακάρι να τα πούμε και από κοντά στις διακοπές σε κανα καφεδάκι!
    Ευχαριστώ!

9. The Following 2 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (17-12-10), Panos 316T (11-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδά μήπως γνωρίζει κανείς αν στο Μ42 μου μπορώ να βάλω εισαγωγή απο Μ42 Ε30?
    Οτι κουμπώνει πάνω στο μοτέρ κουμπώνει(99%), απλά διαβάζω στο νετ ότι μετά υπάρχει πρόβλημα και ίσως να μην κλείνει το καπό.

Αν κουμπώσει υπάρχει χώρος για να κουμπώσει και ο κομπρεσορας πολύ εύκολα.
    Πετύχαμε την εφαρμογή σε Ε30 με τον Βαλάντη στο νετ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Τελικά δεν βρέθηκε κανένας πουθενά να μου πει αν γίνεται η εν λόγο μοντα με τις εισαγωγές. Μάλλον θα πάω κατ ευθείαν σε κάτι custom.

Πάντως να ξέρετε ότι όσοι έχετε Ε30 318ις(και όχι μόνο) η εφαρμογή του συγκεκριμένου κομπρέσσορα έχει γίνει και υπάρχει αρκετός χώρος για να μπει χωρίς παντέντες!

Σήμερα πήρα καταλύτη remus για 200+ άλογα, καθώς και το μεγάλο φίλτρο Κ&Ν σε κατάσταση καινούργιου. Πάει και αυτό. Μόλις βρω χρήματα θα πουλήσω το χταπόδι μου σε φίλο που μου το ζήτησε και τα το αντικαταστήσω μάλλον με αυτό(https://cgi.ebay.co.uk/BMW-E36-SPLIT...ht_2023wt_1199)

Πλέον δεν μου λοίπουν και πολλά πράγματα

Το καλό νέο είναι οτι εδω και μερικές μέρες έχω στα χέρια μου τον άγραφο εγκέφαλο που πήρα ασυναρμολόγητο μαζί με κάποια extra και τις πλεξούδες του. Ο λόγος για το Megasquirt. Βέβαια αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα και θα σας τα γράψω όλα αναλυτικά σε άλλο θρεντ, μια και ενδιαφέρει αρκετούς...

Το κακό είναι οτι το βίντεο που τράβηξα για να σας δείξω στον υπολογιστή πως δουλεύει το έχασα

Η τοποθέτηση του και η ρύθμιση είναι το επόμενο βήμα που θα ξεκινήσω άμμεσα!

12. The Following 2 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (29-04-11), bill_m3 (28-04-11)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστούμε για το ! Aναμένουμε εξελίξεις

Ο megasquirt είναι τρελά custom σαν εγκέφαλος,αρκεί να του πάρεις τον αέρα, γιατί με τόση ελευθερία που σου δίνει δεν ξέρεις απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις

Αλήθεια το κιτάκι το συναρμολόγησες?Αν ναι, πόσες ώρες σου πήρε?

14. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

kloukakis (05-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Όπως ακριβώς τα λες είναι!
    Ναι ασυναρμολόγητο το πήρα και μου πήρε 2 μέρες για να το τελειώσω να το δοκιμάσω και να το δουλέψω. Θα τα γράψω όλα αναλυτικά σε νέο θρεντ με φωτογραφίες βιντεο κτλ, ελπίζω να βρω λιγο χρόνο το ΣΚ

Να και μια φώτο με τα πράγματα!
    Attached Images Attached Images

16. The Following 4 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (29-04-11), Dimzan (29-04-11), Jimmakos (02-05-11), Panos 316T (29-04-11)

Σελίδα 13 από 21 ΠρώτηΠρώτη ... 31112131415 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP