Σελίδα 13 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 31112131415 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 121 έως 130 από 216

Θέμα: M42 compressor

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλοσοφία θέλουμε, ειδικά απο άτομα που έχουν ήδη εμπειρία πανω στο θέμα.

136 έβγαζαν τα πρώτα Μ42, τα τελευταία όπως το δικό μου βγάζουν 143, αν δεν κάνω λάθος λόγο τροποποιήσης στους εκκεντροφόρους. Οχι οτι έχει κάποια ουσιώδης διαφορά πάντως.
    140 o M42. 143 o M44.
    Πάντως και το DASC δεν επέμβαινε με κανέναν τρόπο στον εγκέφαλο (αλλαγή εγκεφάλου ή άλλο τσιπ). Οπότε με τις πιέσεις που λες ότι θέλεις να παίξεις, μάλλον είσαι ο οκ με τα "μυαλά" της μάνας του.

Rides
    1

Προεπιλογή

για την υποδομή εννοεί προφανώς αντοχή μπιελοπιστονων,βαλβίδων όπου με βρίσκει σύμφωνο
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    για την υποδομή εννοεί προφανώς αντοχή μπιελοπιστονων,βαλβίδων όπου με βρίσκει σύμφωνο
    Των μαμα???????

Συνονόματε εκεί στηρίζω όλη μου την αισιοδοξία. Αυτό που πάω να κάνω είναι ότι πιο κοντά σε κατι δοκιμασμενο μου έρχεται στο μυαλό. Αν το κιτ αυτό δουλευε τόσο καλά με έναν απλό ρυθμιστή πίεσης, δεν βρίσκω λόγο να φοβάμαι και δουλέψω κοντά σε αυτή την πίεση βάζοντας μπεκ και ιντερκούλερ που θα βοηθήσουν....

Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλοσοφία θέλουμε, ειδικά απο άτομα που έχουν ήδη εμπειρία πανω στο θέμα.

136 έβγαζαν τα πρώτα Μ42, τα τελευταία όπως το δικό μου βγάζουν 143, αν δεν κάνω λάθος λόγο τροποποιήσης στους εκκεντροφόρους. Οχι οτι έχει κάποια ουσιώδης διαφορά πάντως. Τα 199 άλογα στα 0.5+bar είναι μετρημένα στην Ελλάδα,δεν είναι το νούμερο που δίνουν. Αν δεν κάνω λάθος η D/A διαφήμιζε το κιτ σε ένα απο τα πρώτα Μ42 και θεωρείτε το ποιο αξιόπιστο κιτ για το μοτερ αυτό.

Αν η εισαγωγή γίνει απο carbon δεν θα γίνει ολόκληρη απο carbon, αλλά κάποια τμήματά της, η πλάκα που θα πατάει στο μπλοκ θα είναι αλουμινένια για τους λόγους αυτούς ακριβώς, σόρρυ δεν το διευκρίνισα πριν. Όπως και να χει αυτό δεν με απασχολεί τόσο, θα το ψάξω αν αξίζει και μπορώ να το φτιάξω έχει καλώς.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι εννοείς με το οτι δεν είχες restriction. Τι σημαίνει αυτό? Και τι εννοείς οτι η υποδομή του Μ42 αντέχει τέτοιες πιέσεις? Αυτό που έβλεπες στο εξωτερικό τι φορούσε? Δεν σε έπιασα...

Πάνο δεν σκοπεύω να παίξω στο 1μπαρ, 0.6-0.7 πιστεύω είναι καλά για να κοιμάμαι και να μην βλέπω εφιάλτες κάθε βράδυ. Ωστόσο κάθε πρόταση δεκτή.
    1) Υποδομη εννοω , οτι το μοτερ (μ40-μ42-μ43) σαν μαμα χωρις να πειραξεις βιδα αντεχει 270-300αλογα.
    2) Στο εξωτερικο εχουν δουλεψει 33psi πιεση με μαμα εμβολα και μπιελες σε μ40 επι δυο χρονια
    3) Restriction εννοω οτι βαζοντας 5ο μπεκ εδινα πολλες βενζινες αλλα ο αντιστοιχος ογκος αερα δεν μπορουσε να περασει απο το flow meter λογω μεγεθους

4) ΕΙΜΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΕΣΩ!!!! ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑ 1.35BAR
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bmw316turbo : 30-11-10 στις 22:12

Rides
    0

Προεπιλογή

Ουαου.
    Μου φαίνονται πάρα πολύ μεγάλα τα νούμερα. Σίγουρα πιστεύω οτι το εχεις δει, δεν σε αμφισβητώ όμως! Μετά τα δυο χρόνια τι έγινε? Και όταν λέμε αντέχει εννοούμε αντεχει track-day ή αντέχει κανένα πάτημα το βράδυ και τέλος?

Τι να πω? Πάντως στα δικά μου τα χέρια ενα τόσο πιεσμένο μοτερ δύσκολα θα την έβγαζε καθαρή πιστεύω. Πάνο εσύ μου είχες πει οτι τα Μ42 είναι πιο ευαίσθητα απο τα Μ43?

Rides
    1

Προεπιλογή

αν εννοείς εμένα δεν νομίζω,
    και τα 2 μοτέρ τα θεωρώ ορεξάτα.

και όπως σε κόβω ένα
    ψυγείο λαδιού για να σαι για πολλούς γύρους στις πίστες!
    τούρμπο και πράσινα άλογα

7. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

kloukakis (30-11-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw316turbo Εμφάνιση μηνυμάτων
    1) Υποδομη εννοω , οτι το μοτερ (μ40-μ42-μ43) σαν μαμα χωρις να πειραξεις βιδα αντεχει 270-300αλογα.
    2) Στο εξωτερικο εχουν δουλεψει 33psi πιεση με μαμα εμβολα και μπιελες σε μ40 επι δυο χρονια
    3) Restriction εννοω οτι βαζοντας 5ο μπεκ εδινα πολλες βενζινες αλλα ο αντιστοιχος ογκος αερα δεν μπορουσε να περασει απο το flow meter λογω μεγεθους

4) ΕΙΜΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΕΣΩ!!!! ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑ 1.35BAR
    χωρης να θελω να αμφισβητησω τις γνωσεις σου(που απο τις δικες μου στο θεμα εισαι αρκετα μπροστα..)ο μ42 εχει τις ιδιες μπιελες με εμας αλλα νομιζω οτι εχουμε αλλα πιστονια(Μ43)..??μαλλον θα ξεχασες να γραψεις την φλαντζα..χωρης να ριξεις συμπιεση στο μοτερ δεν αντεχει πανω απο 230πς με τοιποτα.....ο μ40 εχει καλητερες μπιελες απο τις δικες μας....και οντως αντεχει πολλα βασανιστηρια....

Rides
    0

Προεπιλογή

Δύο ερωτησούλες:

Αν ρίξω συμπίεση τι θα πετύχω(εκτός απο πυράκια) και και τι θα χάσω?

Πρέπει να αλλάξω και εξάτμιση? Αν ναι μπορώ και μετά το πρόγραμμα? Η εξάτμισή μου δεν είναι μαμα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι έχει επάνω, θα ανεβάσω καμία φώτο να δούμε τι παίζει.....

Rides
    1

Προεπιλογή

Δύο ερωτησούλες:

Αν ρίξω συμπίεση τι θα πετύχω(εκτός απο πυράκια) και και τι θα χάσω?

Πρέπει να αλλάξω και εξάτμιση? Αν ναι μπορώ και μετά το πρόγραμμα? Η εξάτμισή μου δεν είναι μαμα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι έχει επάνω, θα ανεβάσω καμία φώτο να δούμε τι παίζει.....
    Ναι οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω εννοειται με λιγοτερη συμπιεση απο το 10αρι.
    Σε compressor δεν νομιζω να βλεπεις τοσες αλλαγες στη συμπεριφορα με παιξιμο συμπιεσης οσο στη χρηση τουρμπο.
    Οσο αυξανεις στατικη συμπιεση τοσο πιο γρηγορη αποκριση στο τουρμπο εχεις, μεγαλυτερες απαιτησεις ποιοτητας καυσιμου και χρηση μικροτερης πιεσης για να παρεις ιδια ιπποδυναμη απο αυτη που προερχεται απο μειωμενη στατικη και μεγαλυτερη πιεση τουρμπο. .Στο κομπρεσσαρισμα εκτιμω οτι δεν τιθεται θεμα αποκρισης παρα αυτο που θα με απασχολουσε θα ηταν τι πιεση θα δουλεψω και με τι καυσιμο.Αφου ομως φιλε μου λες πως δεν ξεφευγεις πανω απο 0.7-0.8πιεση δεν νομιζω οτι περιοριζεσαι απο την μαμα συμπιεση .Εγω δεν θα τη πειραζα. Το 95αρι καυσιμο δε, πιστευω δεν θα σου χτυπαει πειρακια και ουτε θα κανεις ιδιαιτερες παραχωρησεις στο θεμα advance.Στο μ42, με κομπρεσσορ και λιγη πιεση (0.5-0.7πιεση για 180-205αλογα) νομιζω αδικα φοβασαι....

(ολα αυτα που ανεφερα για αντοχες στο προηγουμενο ποστ ΔΕΝ ισχυουν για λιωσιμο σε πιστα ουτε για στατικη συμπιεση 10αρι, μην το ξεφτιλισουμε κιολας)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bmw316turbo : 07-12-10 στις 23:19

11. The Following 3 Users Say Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

kloukakis (11-12-10), Panos 316T (08-12-10), z3outofmind (08-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά θέλω να σας ευχαριστήσω ΠΑΡΑ πολύ για την βοήθειά σας και το ενδιαφέρον σας, τόσο στο θρεντ όσο και στα πμ σας, καθώς και για την προθυμία να μοιραστείτε της γνώσεις σας! Μείνετε απο κοντά να βγει η δουλειά όπως πρέπει.

Μακάρι να τα πούμε και από κοντά στις διακοπές σε κανα καφεδάκι!
    Ευχαριστώ!

13. The Following 2 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (17-12-10), Panos 316T (11-12-10)

Σελίδα 13 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 31112131415 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP