500 και τα 2????? πωπω!
380 το βγηκα καινουργιο
και 300 μεταχει.
500 και τα 2????? πωπω!
380 το βγηκα καινουργιο
και 300 μεταχει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΜ3 : 19-11-10 στις 14:41
μην λυπάσαι τπτ...εδώ και στην πίστα δεν νιώθει τπτ...
το 46άρι γεννήθηκε για να το στραμπουλάς στην πρώτη
ευκαιρεία που θα βρείς μπροστά σου...
είναι ένα πράγμα σαν κάτι μυστήριες γυναίκες, όπου που
και που τις χρειάζεται ένα πολύ γερό γ@μήσι για να έρθουν
στα ίσα τους.![]()
sympether with chiefτης
Φιλε μου δεν παθαινει τιποτα, μα απολυτως τιποτα το αμαξι οταν περασει δυναμομετρο. Τι ξυλο να φαει? Αυτα ειναι εντελως λαθεμενα συμπερασματα. Και μια και 2 και τρεις φορες να μετρηθει και να παει στον κοφτη η 4η ταχυτητα (που μετρανε τα Μ3) δεν παθαινει τιποτα. Οταν πας ενα ταξιδι και αποφασισεις να δεις τι ψαρια πιανει και φορτωνεις και 5η στα κοκκινα η και 6 κοντα στα κοκκινα για ωρα (που και μεγαλυτερο φορτιο εχει λογω κλιμακωσης και ποιο πολλη ωρα κανει να ανεβασει στροφες λογω κανονικων συνθηκων), εκει να δεις καταπονηση! Τωρα αν νομιζεις οτι το αμαξι θα χαλασει αν χτυπας κοκκινα, τοτε το δικο μου οπως και τα περισσοτερα απο εδω μεσα δεν θα υπηρχαν απο την πρωτη εβδομαδα κατοχης. Οπως και το δικο σου αφου στα χερια του πρωην κατοχου του ειχε αποδειξει την αξια του (και τα αλογα του) σαν ενα απο τα πιο δυνατα stock μοτερ. Και αυτα δεν αποδεικυονται με ρεπριζ μεχρι τις 5 χιλιαδες στροφες.Οποτε μην ανυσηχεις χωρις λογο και πηγαινε δυναμομετρο. Να δουμε τελικα τι ψαρια πιανει (αν πιανει) το SS τελικο.
alexk (21-11-10), Specialized (21-11-10)
Λοιπόν, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και με την παρότρυνση του Βαγγέλη σήμερα βρήκα χρόνο (!!) και πήγα στο ίδιο δυναμόμετρο με τον Βαγγέλη να δούμε αν τελικά χάνει καρδίζει ή μένει ίδιο το αμάξι μας με μόνο το τελικό.
Το καλό είναι ότι έχοντας μετρηθεί το αυτοκίνητο σε όλες του τις εναλλαγές έχουμε πλέον κάποιο καταγεγραμμένο ιστορικό.
Ο Βαγγέλης (GEO) είχε λοιπόν μετρήσει το αμάξι μαμά με τελικό Eisenmann και είχε γράψει: 291 άλογα τροχό.
Μετά έβαλε Milltek καταλύτες + Χ-Pipe Supersprint και έγραψε: 300 άλογα τροχο και 30,8 κιλά ροπή.
Σήμερα εγώ μέτρησα με καταλύτες Milltek + X-Pipe SS + τελικό SS Racing: 301,15 άλογα & 31,4 κιλά ροπή.
Έχω τα γραφήματα από το Dyno και μπορώ να τα ανεβάσω.
To δικο μου εχει γραψει 313 τροχο με καταλυτες SS (ιδιοι με miltek) ,οεμ μεσαιο και τελικο SS.
Οποτε εισαι πολυ καλα στα 301.![]()
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
δεν ειναι το θεμα μας ποσο ψαλιδι θα κανει ο προμηθευτης και εαν θα μας κανει καλη τιμη upgrade εξατμισης λεγεται το threat για να βοηθησει τους ιδιοκτητες m3 να κανουν σωστες επιλογες,εννοω δωστε σημαντικα στοιχεια μην εχει 30 post ασχετα χωρις πληροφοριες ..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mo328i : 19-11-10 στις 20:43
https://www.youtube.com/watch?v=pVK5kyQV5AQ must see!!!